хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Джеймс Уотсон: ДНК і мозок

  • 30.04.12, 15:11
Важливе відкриття Нобелівського лауреата Джеймса Уотсона. Було встановлено, що психічні захворювання є наслідком неправильної структури ДНК, а по-суті є явищем суто спадковим. Що добре вписується в модель "генетичного вантажу" Джона Холдейна. Отже на теоріях Зігмунда Фрейда можна ставити крапку. А ось теорії Ломброзо варто підіймати із загашників. Гарний перший крок до відновлення євгеніки (http://blog.i.ua/user/1582897/952888/ )
З лекції Джеймса Уотсона у Москві: "ДНК і мозок: в пошуках генів психічних захворювань".
Ну а це відповідь Уотсона всім толерастним науковцям. Думаю і на толерастії в науці варто ставити хрест, адже ці два поняття не сумісні.
Довідка: Джеймс Дьюї Ватсон (англ. James Dewey Watson; *6 квітня 1928) — американський молекулярний біолог, найбільш відомий за встановлення структури молекули ДНК в 1953 році.

Він, разом із Френсісом Кріком і Морісом Вілкінсом, був нагороджений Нобелівською премією з фізіології і медицини 1962 року «за свої відкриття в галузі молекулярної структури нуклеїнових кислот та їх значення для передачі інформації в живому матеріалі».

З 1989 року — організатор і керівник Проекту геному людини, пов'язаного з дослідженням послідовності ДНК людини. Також працював в Аленівському інституті біології мозку. Він відомий як один з авторів класичного підручника з клітинної біології «Молекулярна біологія клітини».

14

Коментарі

130.04.12, 15:33

Мені якраз недоставало Вашого повідомлення, щоб вставити у відповідну тему на "Поштовху", тема, доречі, на сьогодні зібрала понад 36000 читачів. В темі вже порушувались розмови щодо євгеніки. Про те що у мене там поставлено посилання на авторський блог можете переконатись тут:
http://www.forum.poshtovh.org.ua/index.php?topic=302.msg30694#msg30694

Дякую!

    230.04.12, 15:37Відповідь на 1 від Східняк

    Мені якраз недоставало Вашого повідомлення, щоб вставити у відповідну тему на "Поштовху", тема, доречі, на сьогодні зібрала понад 36000 читачів. В темі вже порушувались розмови щодо євгеніки. Про те що у мене там поставлено посилання на авторський блог можете переконатись тут:
    http://www.forum.poshtovh.org.ua/index.php?topic=302.msg30694#msg30694

    Дякую!
    Вам дякую за розповсюдження важливої інформації

      330.04.12, 15:49

      Ви вважаєте, що овоща треба стерилізувати, а як щодо Тягнибока. По-моєму, вони дуже схожі. Уявімо, що євгеніку запровадили в Україні, то ж треба буде стерилізувати третину країни (наслідки аварії на ЧАЕС)! Мені здається, що в прихильників НС ідей якесь генне відхилення: все кортить комусь яйця відчепити)) Тьху, вульгарний біологізм!

        430.04.12, 16:03Відповідь на 3 від Рябчик

        І що це доводить? Це те саме, що сказати, що оскільки багато хворих на рак, то й ліків від нього шукати не треба. Я думаю, що напевно Ви хороша людина і Ваш гіпертрофований гуманізм є наслідком цього, але чесно кажучи думка Нобелівського лауреата важить трохи більше за любителя східньоазійської фантастики. Насамперед це факти, у Вас тільки "я так хочу, бо я так хочу". Типове уявлення племені Мумба, що Земля стоїть на китах. Але дуже добре, що є люди які досліджують природу, а не приписують їй якості, які вони б хотіли в ній мати. Завдяки ним і існує сьогоднішня цивілізація, а якби всі були таких же уявлень як Ви, ми б зараз спілкувались малюнками на стінах печер

          530.04.12, 16:20Відповідь на 4 від Lost_paradise

          Я більше шанувальник американської і української фантастики. Не знаю жодного східноазійського фантаста. Ви не відповіли на питання про Тягнибока. А останні ваші твердження не можна ні довести ні спростувати. Я ідеаліст і вважаю, що не тіло, а душа є людиною. Це не я придумав. Це сказав Г. Сковорода. Висновки робіть самі.

            630.04.12, 16:50Відповідь на 5 від Рябчик

            А я що досліджував генетику Тягнибока? Звідки я знаю. На обличчі типових ознак виродження не помітно. А все інше до питання дол ДНК-аналізу.
            І як це не можна довести? Колись всі вважали, що Сонце обертається навколо Землі. І якби не Коперник, Бруно і Галлілей, які почали не вірити,а досліджувати, то ми б і досі так вважали. Колись вважали, що блискавка це Бог який кидає заряди з неба. Також знайшлися люди-Максвелл, Тесла, що спростували таку віру. Якби не такі люди, досі б поклонялися блискавкам і вогню, вважаючи їх дивом, а не звичайним природнім процесом. Ось і доказ. Тому звісно певному колу гуманістів хочеться, щоб всі були рівні, так само, як Ватикану хотілось, щоб Сонце оберталося навколо Землі, але наука не стоїть на місці і зважати на людські упередження навряд чи буде. І це добре

              730.04.12, 16:59Відповідь на 6 від Lost_paradise

              А, значить я вас неправильно зрозумів. Я подумав, що ви мали на увазі, що якби всі дотримувалися гуманних поглядів, то не було б прогресу. Гуманізм є великим досягненням цивілізації і мені, на жаль, далеко не завжди вдається бути гуманістом. А взагалі, хто з нас правий, остаточно стане ясно тільки після смерті, коли доведеться повернутися до "головного комп'ютера"...

                830.04.12, 19:10Відповідь на 7 від Рябчик

                Тоді в мене для Вас невелика філософська задачка. Два об'єкта Х і У паралельно дізнались, що мають тяжке генетичне захворювання і їхні діти матимуть тяжкі вади і хвороби після народження. Х вирішує не народжувати дитину, щоб не дати їй мучитись при житті, а У народжує, вважаючи, що кожен має право на життя. Звісно така дитина не зможе в подальшому вести нормальний спосіб життя і приречена мчатися до кінця свого життя. Питання: хто гуманніший: Х чи У?

                  Гість: PR3D4T0R

                  930.04.12, 19:15Відповідь на 5 від Рябчик

                  Я більше шанувальник американської і української фантастики. Не знаю жодного східноазійського фантаста. Ви не відповіли на питання про Тягнибока. А останні ваші твердження не можна ні довести ні спростувати. Я ідеаліст і вважаю, що не тіло, а душа є людиною. Це не я придумав. Це сказав Г. Сковорода. Висновки робіть самі.Те, що ти - типовий "могилянець", ми вже побачили. Але, зізнайся, відповідь була дуже гідною і влучною.

                    Гість: PR3D4T0R

                    1030.04.12, 19:17Відповідь на 8 від Lost_paradise

                    Тоді в мене для Вас невелика філософська задачка. Два об'єкта Х і У паралельно дізнались, що мають тяжке генетичне захворювання і їхні діти матимуть тяжкі вади і хвороби після народження. Х вирішує не народжувати дитину, щоб не дати їй мучитись при житті, а У народжує, вважаючи, що кожен має право на життя. Звісно така дитина не зможе в подальшому вести нормальний спосіб життя і приречена мчатися до кінця свого життя. Питання: хто гуманніший: Х чи У?Ну і нащо читати той блог, коли є ТАКІ коментарі?!
                    Читаю і розумнішаю, панство, читаю і розумнішаю.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна