хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Правда про ядерну зброю

  • 22.04.12, 22:54
Є міф, що ядерну зброю створили американські вченні, так званий "Манхетенський проект". Зокрема виділяють дві піар-фігури в цій справі - двох розкручених євреїв Альберта Ейнштейна та Роберта Оппенгеймера. Насправді обоє були бездарностями, роздутими єврейськими ЗМІ, як "великі мізки" єврейського народу. А як же було насправді?

Отже відомо, що Манхетенський проект стартував у 1943 році. Але ще у 1939 році стартувала німецька ядерна програма під назвою Uranprojekt Kernwaffenprojekt (Урановий проект). Нам брешуть, що передумовою ядерних випробувань були якісь там дослідження Ейнштейна і він був піонером в цій справі. Брехня. Насправді передумовою створення ядерної зброї було відкриття  двох німецьких вчених Отто Гана та Фріца Штрассмана у 1938 році. Вони встановили, що ядро ізотопа Урану 235 U знаходиться в нестійкому стані і при певних зовнішніх обставинах може ділитися на дві частини, що створює велику кількість енергії. Вже в рамках німецької ядерної програми німецький вчений Карл фон Вайцзеккер зумів описати термоядерний синтез. У 1942 році ще один німецький вчений Еріх Багге вперше в світі створив першу центрифугу для збагачення урану. В цей час Манхетенський проект ще навіть не стартував. І єврей Ейнштейн тут ні до чого.

Нам кажуть, що програма Третього Рейху не увінчалася успіхом. Але це також брехня. На підставі досліджень Отто Гана, Фріца Штрассмана та Карла фон Вайцзеккера, інший видатний вчений Курт Дібнер зумів створити ядерну зброю. Більш того. У 2005 році німецький вчений Райнер Карлш опублікував свою книгу "Бомба Гітлера", де наводить факти, що ядерна бомба Дібнера була не просто створена, а й успішно випробувана. Перше випробування відбулося на острові Рюген у 1944 році, а друге в Тюрінгії, в Ордруфі 1945 року.

Безумовно це все стало відомо американцям. Відомо, що на момент коли німці вже вдруге випробовували ядерну зброю, єврейське кагало нічого путнього створити не змогло. Відомо, що ними на той час було створена не уранова бомба, а плутонієва під назвою "Штучка". Всі іспити "Штучки" провалилися. І ось тоді Пентагон розробляє операцію "Епсілон". Метою операції було захоплення німецьких вчених, що працювали на ядерною програмою. В травні 1945 року американцями була вдано проведена операція "Епсілон" і було захоплено вчених Еріха Багге, Курта Дібнера, Вальтера Герлаха, Отто Гана, Карл фон Вайцзеккер та деякі інші, тобто справжні батьки ядерної зброї.

І ось вже в липні 1945 року американці вдало проводять випробування бомби. Причому що саме цікаво єврейська концепція Оппенгеймера плутонійова "Штучка" була різко змінена на уранову "Трініті", котра і вдало пройшла іипробування.

Тому ми маємо чесно назвати батьків ядерної зброї:


Отто Ган Фріц Штрассер


Карл фон Вайцзеккер


Еріх Багге


Курт Дібнер


Ну а ці двоє - звичайні бездарні розкручені блазні, нічим не кращі Девіда Копперфільда чи Урі Геллера:


9

Коментарі

Гість: R0mmel

122.04.12, 23:06

і коли ти це все встигаєш знаходити і писати? Не думав створити десь окремий блог, в ЖЖ, наприклад? Там аудиторія була б ширша. Я особисто не дуже маю часу щось почитати і глибоко розібратися в проблемі, а так зайшов, глянув у тебе - просвітився

    222.04.12, 23:19Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    і коли ти це все встигаєш знаходити і писати? Не думав створити десь окремий блог, в ЖЖ, наприклад? Там аудиторія була б ширша. Я особисто не дуже маю часу щось почитати і глибоко розібратися в проблемі, а так зайшов, глянув у тебе - просвітивсяТа бувають деньки, коли є вільного часу трохи більше ніж завше, то й ділюся з друзями що маю цікавого.
    Про ЖЖ якось не думав

      Гість: R0mmel

      322.04.12, 23:35Відповідь на 2 від Lost_paradise

      і коли ти це все встигаєш знаходити і писати? Не думав створити десь окремий блог, в ЖЖ, наприклад? Там аудиторія була б ширша. Я особисто не дуже маю часу щось почитати і глибоко розібратися в проблемі, а так зайшов, глянув у тебе - просвітивсяТа бувають деньки, коли є вільного часу трохи більше ніж завше, то й ділюся з друзями що маю цікавого.
      Про ЖЖ якось не думав
      тут на блогах політика керівництва сайту така, щоб люди тринділи в замітках про те, хто кого з юзерів кинув, і в кого які болячки в психосексуальній сфері. Сам мабуть бачив той шлак флудогенеруючий. І тому тебе в топ не пустять. А в ЖЖ все чесно. Пишеш цікаво - "тисячник", а то і більше. Це не наше болотце. Я багато отакої інфи, як у тебе, саме з ЖЖ читаю. Є певне коло істориків, реконструкторів, і т.д.

        анонім

        422.04.12, 23:55

        Цікаво. А скільки ще жиди собі попривласнювали?

          Гість: москвостьоб

          523.04.12, 00:13Відповідь на 4 від анонім

          Цікаво. А скільки ще жиди собі попривласнювали?якщо рахувати, калькулятор задимить....

            623.04.12, 06:49

            свої методи богообрані найкраще в совку демонстрували, в цьому випадку те саме - брехня, підміна понятть, пересмикування фактів

              723.04.12, 11:56Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

              Згоден.Дуже цікавий автор.Маю хобі- сайтобудування,можу створити сайт для блогерів та відвести йому сторінку.Або ж ,зробити власний сайт:домен та хостинг за мій рахунок,розкрутка,реєстрація в пошуковиках і ти ди і ти пи - хай лише пише.

                Гість: lkjmn

                823.04.12, 12:10Відповідь на 4 від анонім

                Цікаво. А скільки ще жиди собі попривласнювали?Все, що мають.

                  Гість: R0mmel

                  923.04.12, 12:10Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                  свій сайт це вже зовсім круто, та і часу буде більше віднімати, його ж треба підтримувати, а ЖЖ - простий і не менш ефективний спосіб

                    1023.04.12, 12:26Відповідь на 9 від Гість: R0mmel

                    свій сайт це вже зовсім круто, та і часу буде більше віднімати, його ж треба підтримувати, а ЖЖ - простий і не менш ефективний спосібЯ також є на ЖЖ.Але мені він щось не дуже подобається.Якось там важко знайти потрібне.Може й помиляюсь, давно не був там...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна