хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Кошерна "уРодіна"

  • 18.04.12, 19:53
Зараз, хлопчики й дівчата, займемося кулінарією. Так, так, саме кулінарією. Сьогодні у нас тема "Як швидко приготувати кошерний "Русскій мір". Рецептом з нами поділився дехто Марков І.О. з Одеси.

А почнемо ми з 90-х. В 90-ті роки в Одесі сформувалися двоє крупних угрупувань. Одне - "русская" на чолі з Георгієм Стояном на прізвисько Стоян. "Русккая" вона відносно, оскільки мала тісні контакти зі славнозвісними Сонцівськими, головою котрих був Семен Шорін на прізвисько "Єврей", а його правою рукою Джамал Хачідзе на прізвисько "Джемал". Ну так як штаб-квартира в них в Москві, то будемо вважати їх "русскімі". Ну от друга була "єврейською", головою котрої був єврей Віктор Кулівар на прізвисько Карабас. Його правою рукою був ще один єврей Олександр Ангерт на прізвисько Ангел.Група входила до міжнародної єврейської групи, що очолює відомий всім єврей Семен Могилевич на прізвисько Дон.


Карабас



Дон Могилевич

В цій тісній компанії "єврейських мафіозо" тусувався Ігор Марков, на прізвисько Марадона. Між двома групами була запекла війна за сфери впливу і майбутній адепт "русского міра" нещадно мочив "русских авторитетів" заради авторитетів єврейських. У 1997 році Карабаса вбили, його місце посів Ангел. Почалася війна за сфери впливу, зокрема за нафтові інтереси. До 2000-х років "євреї" витіснили "русскіх", а Стоян змушений був бігти до США. Група Ангела прибирає до своїх рук "нафтову" і "будівельну" галузі. Марадона під дахом Ангела стає директором "Геліос Ойл", "Славянский альянс" і т.д.


Ангел

В 2000-х єврейська група йде у політику. Ангел вояжує свого протеже Маркова до партії ПСПУ славнозвісної Наталії Михайлівни Вітренко. А зараз трохи про цю мадам.

 Ну давайте спочатку поставимо всі крапки над і. Вітренко - це псевдонім. Справжнє прізвище Наталії Михайлівни - Дубинська. Її батько - Михайло Дубинський. А ось що цікаво, хто дідусь Наталії Михайлівни. Невеликий уривок з книги В.О. Савченко: "Мишка Япончик - "король" одесских бандитов":

Вместе с Ржевским-Раевским в Одессу прибыл его сподвижник Зиновий Дубинский. В 1917-м — видный эсер, позже большевик. С 1918-го — судебный следователь ЧК. Арестован по приказу Дзержинского за присвоение денег, реквизируемых у буржуазии. В конце 1918 года он уже работает в военном министерстве Украинской республики. Но, обворовав свое ведомство, Дубинский бежит в Одессу, предварительно ограбив киевского купца Гольденберга на 50 тысяч. В Одессе Дубинский осуществлял связь между Япончиком и Ржевским-Раевским, за что и был арестован в феврале 1919 года. 

Гарна родословна прогресивної соціалістки. Дідусь - злодій, комуніст і чекіст. Після арешту Зіновія, його син Мойша Дубинський став Михайлом Дубинським, а його дочка Ната Мойшевна Дубинська, прикривається псевдонімом Наталії Михайлівни Вітренко.

До речі сайт Обком, що належить єврею Бродському, знає і не приховує справжньої національності Нати Мойшевни. 




Ната Мойшевна Дубинська

Але роман одеської мафії і Нати Мойшевни довго не протривав, тому вже потім Марков купив Прогресивно-Демократичну партію і перетворив її на справжній форпост "русского міра" в Одесі - "партію Родіна". Марков повністю переключився на сміття, як серед політики, так і серед одеської громади зі своєю компанією "Союз".

Піар-менеджером Ігоря Маркова є доволі цікава особа. Це Світлана Самуїловна Фабрікант. Світлана Самуїловна, хоч і є членом партії Тігіпка "Сильна Україна", працює на каналі Маркова "АТВ", де вправно піарить Маркова. У 2010   році Світлана Самуїловна разом з Марковим підтримувала їхнього спільного друга - Олексія Костусєва, ще одного "адепта вєлікого і могучєго", за що, Костусєв і зробив її віце-мером. Щоправда недовго, Світлана Самуїловна дуже не сподобалась члену місцевої ПР Олександру Семеновичу Пресману (здогадайтесь хто він?). Розбірки "в русском міре" між Пресманом та Фабрікант скінчилися відставкою останньої. 


Світлана Самуїловна Фабрікант

До речі саме конфлікт між Пресманом і Костусєвим став причиною відставки і останнього трохи пізніше. Недовго була ідилія в "русском мірє". Сам наш герой Ігор одразу ж після конфлікту дистанціювався від Костусєва, оскільки Пресман, як і "патрон" Марадони - Ангел, дуже близький до Семена Могилевича.


Лідер одеських регіоналів Олександр Пресман

Як бачимо, любі друзі, "русскій мір" доволі легкий в приготуванні, все що нам потрібне це купка кошерних облич та купа сміття. Щоправда як бачимо "кошерні інгредієнти" не втримуються в одній субстанції довго. 

Ну а ми дякуємо за рецеп пів-єврею по матері Ігорю Маркову. Ну хіба можна з таким "фейсом" стверджувати, що ти не єврей?

23

Коментарі

анонім

118.04.12, 20:25

За усіма отими "Гусскімі мігамі" і не тільки, явно стирчать пейси Хабаду.

    218.04.12, 20:39Відповідь на 1 від анонім

    За усіма отими "Гусскімі мігамі" і не тільки, явно стирчать пейси Хабаду.

      Гість: R0mmel

      318.04.12, 20:57

      ну й харі

        Гість: PR3D4T0R

        418.04.12, 21:21

        Як не крутись, а майбутнє за Ісламом.

          519.04.12, 01:34

          ну й рила головне що кошерні

            619.04.12, 01:51

            Що цікаво, що в жидів мочки вух зрослися зі шкірою черепа ( одна із ознак сірої раси), добре це видно на останньому фото.

              Гість: lkjmn

              719.04.12, 09:11

              Пригадався анекдот:
              Абрам зустрічає Мойшу на вулиці, Моша каже:
              - Абрам! Не ходи туди, там євреїв б'ють!
              - А я по паспорту гускій!
              - Та б'ють не по паспорту, а по писку!

              Всі ці персонажі "по паспорту гуські"

                819.04.12, 10:25Відповідь на 6 від SvarR

                Що цікаво, що в жидів мочки вух зрослися зі шкірою черепа ( одна із ознак сірої раси), добре це видно на останньому фото.
                Це притаманно й іншим представникам семітських народів. Тут загальний вигляд-морди-лиця одразу знімає будь-які сумніви.
                А у випадку з таваріщєм Вітренкой про все нам розповідає хВігура, типова саме для представниць цього народу.

                  919.04.12, 10:27


                  Інформація корисна. Це треба знати якомога більшій кількості громадян України. (в ідеалі - всім).
                  Тому --- друзям та в обране.

                    1019.04.12, 10:53

                    Як ми в унісон, не змовляючись, про цю "Родіну"... !!!
                    http://blog.i.ua/community/3062/970053/?p=1#advA_advC_970053_15785694


                    От ж-----овня!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна