хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Європейська Європа

  • 11.04.12, 21:09
По необходимости мы в гораздо большей степени оказываемся вовлечёнными в события, происходящие в нашем полушарии, и выступаем по поводам, которые должны быть очевидны всем хорошо осведомлённым и непредубеждённым наблюдателям. Политическая система союзных держав существенно отличается в этом смысле от политической системы Америки… Поэтому в интересах сохранения искренних и дружеских отношений, существующих между Соединёнными Штатами и этими державами, мы обязаны объявить, что должны будем рассматривать попытку с их стороны распространить свою систему на любую часть этого полушария как представляющую опасность нашему миру и безопасности. Мы не вмешивались и не будем вмешиваться в дела уже существующих колоний или зависимых территорий какой-либо европейской державы. Но что касается правительств стран, провозгласивших и сохраняющих свою независимость, и тех, чью независимость, после тщательного изучения и на основе принципов справедливости, мы признали, мы не можем рассматривать любое вмешательство европейской державы с целью угнетения этих стран или установления какого-либо контроля над ними иначе, как недружественное проявление по отношению к Соединённым Штатам».

Уривок з послання президента США Джеймса Монро Конгресу від 2 грудня 1823 року.

Програма президента США Джеймса Монро, в ужитку відома як "Доктрина Монро", яка продекламувала лозунг "Америка для американців" стала одни з того, що зробило США наддержавою. Я думаю прийшов час Європі також прийняти свою доктрину і сказати, що "Європа для європейців" і в ній не має панувати неєвропейській інтерес. Для цього варто зруйнувати міфи, котрі призвели Європу у стан колонії інших держав і їхніх інтересів.

Перший міф, то міф про "європейську Росію". В середні віки Європа закінчувалась в дикому полі, де починалася дика Азія. Східний кордон Речі Посполитої був кордоном Європи, про що говорять всі карти тих часів. Формування України та української нації проходило в європейських умовах і європейському дусі Русько-Литовського князівства та Речі Посполитої, далі була Орда. 
В моїх твердженнях про неєвропейську Росію мій кращий помічник Олександр Дугін. В своїх "Містеріях Євразії" він бідкається, що "русскую" ідилію увесь час псує фризьке (нордичне) коріння новгородців (білорусів) з їхнім аристократичним вічовим управлінням. В той же час він добре описує, як вдало на ґрунт існуючої традиції лягла ідеологія татаро-монголів. Європеїзувати Росію почав Петро І, але цей пиятика та розпусник любив більше гуляти, а головним ідеологом європеїзації був німець з Вестфалії Андрій Остерман. І не дарма символом цієї європеїзації був Петро з сокирою, котрий власноруч рубає бороди своїм підданим. З воцарюванням на престол німецької династії (ох і Остерман, молодець, самотужки завоював престол для німців) Гольштейн-Готторпських, була змінена вся еліта на іноземців. При дворі осілися французи, німці, англійці, наприклад імператриця  София Августа Фредерика фон Анхальт-Цербст-Дорнбург, в народі більш відома як Катерина ІІ, сипала панегіриками на адресу російської мови, а сама майже нею не володіла. Відомо як бісився бідолашний Олександр І, коли Наполеон під Москвою, а його придворні не вміють розмовляти російською.

До ХVІІІ століття науки і освіти в Росії не було, першим вченим там був Ломоносов, але він вивчився в Києво-Могилянській академії, що ще берегла європейські традиції. І то Ломоносов ніколи б не з'явився, якби його не запримітив українець Феофан Прокопович. Ломоносов так би і згнив в застінках духовної семінарії. До інкорпорації європейських територій (у вигляді України) в Росії не існувало філософії. В пошуках хоч чогось філософського вони бідолашні навіть виставляють філософом Андрія Курбського, котрий був лише ображеним боярином, що закидував Івана Грозного листами. Перший справжній російський філософ Петро Чаадаєв був змушений визнати недолугість російської традиції і з горя прийняв католицизм. Намагання європейської еліти з гори насадити європейські принципи на азійський ґрунт, нагадують намагання дресирувальника провести слона в лавці з посудом. 

Пан Дугін, визнаючи це все, як всі ті божевільні писаки, сам собі протирічить, вимагаючи включення України і Білорусі в свій євразійський (по-суті азійський) проект, в той же час увесь час нарікаючи на наше фризьке коріння, котре увесь час заважає проекту. То ж, пане Олександр Гелійович, давайте не будемо псувати один одному життя - ми своїм фризьким корінням вам, ви своїм азійським - нам. Повернення Росії в модель Азії не є поганим, не є добрим, а є закономірним. Головне зараз відновити кордон між Європою та Азією.

Другий міф, то міф про належність США до європейської цивілізації. США ніколи не належала до європейської цивілізації. В США тікали з Європи, тікали всі ті, хто випадав з контексту Європи. Всі ці баптисти, адвентисти, пуритани, революціонери, просто авантюристи осідали в США. Реформація в Європі, котру так люблять підносити як прогрес, насправді була деградацією, це був відкат до старих релігійних догм юдаїзму, релігії суто семітської, котра не могла бути виявом європейського духу. Саме тому Макс Вебер помітив, як добре протестантизм впливав на форми нового капіталізму, а по-суті торгашества, котре так було притаманне семітам в античні часи. Всі ці торгаші від релігії змушені були бігти на американський континент. Де і влаштували революцію. А суть їхньої боротьби за незалежність звелася лише до одного - небажання платити податки. Громадянська війна в США, котра нам подається, як така боротьба світла і темряви, рабовласників та демократів, насправді була боротьбою економік - Південь був промисловим і сільськогосподарським центром, Північ була оселею брокерів і банкірів, котрі робили гроші повітря. Це був наступ антиєвропейських сил на залишки здорових сил на континенті. І очолив цю боротьбу баптист Авраам Лінкольн. Саме тому в США, вже вдосталь пропитаним семітським духом, змайстрував собі штаб-квартиру сіонізм - людиноевисницька ідеологія привнесена божевільним народом з пісків Палестини.

Ідеологія США не всілася у XVIII столітті у Європі. Французька революція, доведена до абсурду, мала свою реакцію у вигляді Наполеона, в Англії - диктатуру Кромвеля, з подальшою реставрацією монархії, в Німеччині - Бісмарка. Віденський конгрес підтвердив неприйняття американських ідей на європейському континенті. Саме тому усі виживші революціонери мусили тікати в США, натовп Троцьких мігрував до США. Який сумний був "французький Чернишевський" Алексіс де Токвіль, мандруючи містами США і бачучи все те, що невідбулося у Франції. Саме тому видатний мислитель Жозеф де Местр казав, що "Європа загине від революційної отрути, і отрута ця буде зі США". Такої ж думки був і англійський мислитель Едмунд Берк, котрий казав, що Французька революція стане початком кінця Європи як такої.

Але в ХХ столітті пророцтва Де Местра справдилися. Зміцнившись завдяки Доктрині Монро, США почало колонізацію Європи. Головне, що вони підмінили - це європейську свідомість, впевнивши нас, що їхні цінності є нашими цінностями. Сьогодні Європа знаходиться під владою гаулятейра США і світового сіонізму - Європейського Союзу. Гауляйтер заради інтересів свого патрона продає інтереси Європи на угоду новонародженому Хозарському каганату. Європа стала ареною інтересів чужих їй елементів. Тому Європа має один шлях - перетворитися на конгломерат незалежних національних держав і проголосити європейських корнтинент територією вільної від інтересу неєвропейських сил - США, Росії та світового єврейства.
10

Коментарі

Гість: R0mmel

111.04.12, 21:35

супер! я звик все розглядати з точки зору раси і генетики. Цікаво, що заважає досить таки нордичним росіянам побудувати нормальну цивілізовану країну? Усі фіноугри крім них це зробили. Фіни, естонці збудували, хоч і мали під боком дику Расєю. Ті ж самі угорці, набагато більш монголоїдні, змогли збудувати одну з найрозвиненіших імперій вкупі з австріяками. Що ж не так з росіянами?

    211.04.12, 21:43Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    Ну у фінів був великий притік скандинавської крові, в естонців - німецької, в угорців також німецької. Росія довгий час була ізольована. Коли її європеїзували німці, то вона трохи облагородилась, але все ж завжди була на задвірках Європи.

      311.04.12, 22:23

      Чудово. Особисто я завжди вважав що майбутнє світу за прагматичним націоналізмом.Кожен народ повинен відстоювати своє.

        411.04.12, 22:30Відповідь на 3 від uraha

        Чудово. Особисто я завжди вважав що майбутнє світу за прагматичним націоналізмом.Кожен народ повинен відстоювати своє.

          512.04.12, 07:39Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

          супер! я звик все розглядати з точки зору раси і генетики. Цікаво, що заважає досить таки нордичним росіянам побудувати нормальну цивілізовану країну? Усі фіноугри крім них це зробили. Фіни, естонці збудували, хоч і мали під боком дику Расєю. Ті ж самі угорці, набагато більш монголоїдні, змогли збудувати одну з найрозвиненіших імперій вкупі з австріяками. Що ж не так з росіянами?а с вами?

            Гість: R0mmel

            612.04.12, 14:50Відповідь на 5 від Тобі цікаво

            супер! я звик все розглядати з точки зору раси і генетики. Цікаво, що заважає досить таки нордичним росіянам побудувати нормальну цивілізовану країну? Усі фіноугри крім них це зробили. Фіни, естонці збудували, хоч і мали під боком дику Расєю. Ті ж самі угорці, набагато більш монголоїдні, змогли збудувати одну з найрозвиненіших імперій вкупі з австріяками. Що ж не так з росіянами?а с вами? з ким "вами"? питання уточніть

              анонім

              712.04.12, 15:38

              "Перший міф, то міф про "європейську Росію". В середні віки Європа закінчувалась в дикому полі, де починалася дика Азія. Східний кордон Речі Посполитої був кордоном Європи, про що говорять всі карти тих часів. Формування України та української нації проходило в європейських умовах і європейському дусі Русько-Литовського князівства та Речі Посполитої, далі була Орда."
              Формирование украинской нации как раз и происходило в условиях дикого поля. В то время, как Россия становилась Империей, украинские бандформирования грабили побережье Крыма. Слово шайка произошло от турецкого "шайке" - лодка. Так кричали ,когда видели лодку с казаками. Бандитское степное Левобережье, Запорожье - колыбель украинского этноса. И были это земли половцев, Кипчакской орды.

                812.04.12, 16:32

                Нарешті розрізнені явища зведені в одну точку(!)
                Сподобалось!

                  912.04.12, 16:36

                  "Америка для американців" фашісти амєріканскія!
                  "європейська Росія"
                  США - данбас Європи...

                  А взагалі я за "Європу вільних націй"!!!

                    1012.04.12, 16:37Відповідь на 7 від анонім

                    Формирование украинской нации как раз и происходило в условиях дикого поля. В то время, как Россия становилась Империей, украинские бандформирования грабили побережье Крыма. Слово шайка произошло от турецкого "шайке" - лодка. Так кричали ,когда видели лодку с казаками. Бандитское степное Левобережье, Запорожье - колыбель украинского этноса. И были это земли половцев, Кипчакской орды.Бугагага! Сядай "2"!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна