хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Повернути євгеніку

  • 01.04.12, 19:55
Всі я думаю знають, що в Європі скандинавські країни займають перші місця по різним рейтингам. Наприклад Данія є найбільш безпечна країна світу, Норвегія найбільш комфортна країна Європи, Швеція має найбільший рівень життя. В скандинавських країнах найменша злочинність у світі. Але мало хто знає, що в скандинавських країнах найдовше у часі діяли євгенічні закони. Наприклад у Швеції закони про примусову стерилізацію неблагонадійних осіб діяли з 1934 по 1976 роки (!!!). В Данії їх відмінили трохи раніше, але почали діяти вони найперше в світі - з 1924 року. Нинішня гуманна наука вважає теорію про вроджену злочинність як наслідок генетичної дегенерації ненауковою, хоча жоден науковець не довів хибність самої теорії, а лише намагаються уникати теми. А факти говорять якраз проти толерастних науковців, але ж на жаль в нас час діють за принципом: "якщо факти суперечать теорії, тим гірше для фактів".

Одним з перших залежність між злочинними нахилами і вродженою дегенерацією помітив Чезаре Ломброзо. Ломброзо звернув увагу на ряд маркерів, котрі вказували на вроджену схильність до злочинів. Зокрема це перш за все деформований череп та випираючи вперед лобні долі. Ще він зауважував відтопирені вуха неправильної форми та ассиметрію обличчя. Він пов'язував злочинні нахили з психічною хворобою, одним з видів епілепсії. Чезаре не оставив обік і політичне життя. В своїх працях "Анархісти" та "Політична злочинність" він вказував, що часто лідерами революційних рухів часто стають ці самі злочинці-психопати і саме тому всі перетворення закінчуються численнами жертвами. Це жага до вбивств, але зреалізована крізь політику. 


Чезаре Ломброзо

Для того, щоб не бути голословним, давайте подивимось портрети. Це таблиця злочинних типів по Ломброзо:


А зараз давайте порівняємо з лідерами революційних рухів: 


Це Робеспьєр, під гільйотинами якого загинули мільйони людей. Як бачимо чітко видна деформація черепа. Це саме можна спостерігати і в двох інших червоних революціонерів, жертвами котрих теж стали мільйони людей:



Для того, щоб чіпати не тільки політиків, можемо подивитися на портрети двох відомих маньяків Чікатила і 
Онопрієнка:


Не дивлячись на гвалт ліберальних вчених і повне ігнорування досліджень Ломброзо, питання які він підняв все ж знайшли розвиток. Зокрема зараз вже можна пояснити з чим пов'язана деформація черепа у злочинців. Ломброзо вважав вродженну злочинність видом епілепсії. Епілепсія деформує головний мозок. Тому через деформацію головного мозку, відбувається і деформація черепної коробки. На підтвердження цього можемо подивитися на такий знімок:


Це дослідження 1920 року, що відбувалися в США штаті Пенсильванія. Як видно з досліджень мізки злочинців є деформованими порівняно з мізками нормальних людей. Це й підтверджує і мозок Леніна. Відомо, що в нього повністю була згнивша права півкуля мозку, а оскільки права відповідає за почуття, то й звісно це створіння не мало не жалю, не совісти, це майже машина для вбивства.

В 20-40 роках відбувся розквіт науки євгеніка, котра підтверджувала факти Ломброзо, Феррі, Гальтона. Всесвітньо відомий профессор генетик українського походження Феодосій Добжанський (уродженець міста Немирів, працював в США) на Міжнародному конгрессі, присвяченому питанням євгеніки у 1932 році в Нью-Йорку заявив:

«Нет никакого сомнения, что если бы в Соединенных Штатах закон о стерилизации применялся бы в большей мере, то в результате меньше чем через сто лет мы ликвидировали бы по меньшей мере 90 % преступлений, безумия, слабоумия, идиотизма и половых извращений, не говоря уже о многих других формах дефективности и дегенерации. Таким образом, в течение столетия наши сумасшедшие дома, тюрьмы и психиатрические клиники были бы почти очищены от своих жертв человеческого горя и страдания.»


Феодосій Добжанський

Після другої світової почався занепад євгеніки і наступ загальної толерастії. Однак навіть тут голос розуму проривався крізь туман ліберального ідіотизму. Англійський генетик Джон Холдейн в своїх дослідженнях довів, що кожна людська популяція створює "генетичний вантаж", тобто певну групу, котра внаслідок генетичних мутацій "вироджується". До речі Холдейн чесна людина. Він був членом комуністичної партії, але всупереч волі керівництва опублікував свої дослідження, через що був вигнаний з комуністичної партії. Однак не полишив своїх досліджень.

 

Джон Холдейн

Через деякий час інший вчений, нобелівський лауреат в галузі фізики професор Стенфордського університету США Вільям Шоклі провів дослідження і встановив, що психіка і поведінка людини залежать мінімум на 80% від генів і лише на решту від соціального оточення. Одразу після публікації досліджень висновки Шоклі були визнані неполіткоректні. Професора затаврували як некомпетентого вченого в даній галузі.

 

Вільям Шоклі

Задля розвінчування міфів справу в питаннях ДНК вирішили поручити професору Гарвардського університету, нобелівському лауреату за дослідження структури ДНК, біологу Джеймсу Уотсону. Однак замість спростувати висновки професора Шоклі, професор Уотсон тільки підтвердив результати досліджень Вільяма Шоклі. Що змусило "громадськість" затаврувати самого Уотсона начеб то за "расиські вислолювання" та вигнати з університету. Отак от свобода слова.


Джеймс Уотсон

Як бачимо, не дивлячись на весь спротив, дослідження розпочаті Ломброзо знайшли підтвердження в сучасності. Безумовно попереду ще численна купа досліджень, але вже зараз можна зробити висновки. Злочинна тяга є видом психічної хвороби (виду епілепсії), котра може бути встановлена на рівні генетики та попередження шляхом стерилізації об'єкта. Це безумовно не знищить злочинність як таку, але якщо вірити професору Добжанському знизить її близько на 90%. І повернутися до неї треба вже зараз. Навіть такі благополучні країни, як Швеція та Норвегія далеко не поїдуть на старому багажі, що довів психопат Брейвік.


18

Коментарі

анонім

11.04.12, 20:35

Цікаво! А як там з черепами у наших так званих політиків? Треба придивитися. Хоча згадуючі писок Овоща, здається що дебілізм тав явно написаний!

    21.04.12, 20:44

    Дякую за допис.

      31.04.12, 20:45Відповідь на 1 від анонім

      Цікаво! А як там з черепами у наших так званих політиків? Треба придивитися. Хоча згадуючі писок Овоща, здається що дебілізм тав явно написаний!Та овоща першого треба б було в психлікарню завпроторити, гвалтівники всі психопати. І потомство все його стерілізувати, тому що діти його...ну в принципі це вже не секрет. Наш пРезидент черговий камінчик в город гуманістів

        41.04.12, 20:47Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

        Дякую за допис.

          анонім

          51.04.12, 20:49Відповідь на 3 від Lost_paradise

          Цікаво! А як там з черепами у наших так званих політиків? Треба придивитися. Хоча згадуючі писок Овоща, здається що дебілізм тав явно написаний!Та овоща першого треба б було в психлікарню завпроторити, гвалтівники всі психопати. І потомство все його стерілізувати, тому що діти його...ну в принципі це вже не секрет. Наш пРезидент черговий камінчик в город гуманістівА заодно і усіх ліберастів та толерастів.

            Гість: R0mmel

            61.04.12, 20:56

            я з тобою не погоджусь. Сама ідея стерилізувати людину тільки через якісь фізичні особливості нелюдська. Давай тоді може, як у ПоПота - винищувати всіх, хто носить окуляри? Скільки тисяч людських життів було зруйновано через ті закони, і що, маніяків стало менше? На рахунок Данії - недавно читав інтерв"ю з данським послом в Україні, і він казав, що він, звичайно, не піде гуляти вночі в київський Гідропарк, але скоріше гулятиме з дружиною нічним Києвом, ніж Копенгагеном. Тут ніби, криміналу менше. Втім, криміналом Скандинавія зобов"язана чорним емігрантам, а не своїм виродженцям.

              Гість: R0mmel

              71.04.12, 21:02

              далі. Ломброзо напирає на прогнатизм, але він чітко виражений більш, ніж у половини німців, і особливо, голандців (в них ,мені здалося, це майже у 3/4). Ось тобі моя фотографія до ілюстрації: http://photo.i.ua/user/183396/280213/8076866/ - це німець. Такий німець, що його можна в "Палату мір і вагів" під скляний ковпак ставити. У мене асболютно правильні риси обличчя, але, скажу прямо, я людина не обдарована. Тобто, метикую туго, і щоб щось зрозуміти, мені треба докласти зусиль. А в мене був одногрупник - випираючі надбрівні дуги, погляд з-під лоба, здається, трохи деформований череп. Але в нього потужний інтелект, і він був розвинений по всім параметрам, і фізично, і інтелектуально. Зараз виконавчий директор однієї з найбільших фірм у своїй сфері по Україні. Причому сам, своїми зусиллями

                81.04.12, 21:08Відповідь на 6 від Гість: R0mmel

                Стокгольм - 3 місце за безпекою, Копенгаген - 5
                http://rating.rbc.ru/articles/2007/03/19/31406272_tbl.shtml?2007/03/19/31406148

                Фізичні особливості (не будь-які, а конкретні - пов'язані з деформацією мозку) є лише виявом психічних відхилень. Можна питання по-іншому поставити - скільки мільйонів людських життів було зруйновано через таких дегенератів як Ленін, Робесп'єр, Троцький. І безумовно злочинність зобов'язана емігрантам, бо ж вони до 70-х років стерилізували психопатів і зуміли виростити здорове покоління. Маньяків там дійсно менше, ніж скажімо в Детройті, де процвітає лібералізм. Тим паче є все ж наукові факти і вони взяти ні зі стелі, а отже треба принаймні не закривати на них очі, а досліджувати.

                  анонім

                  91.04.12, 21:09

                  Плюс. Це одне питання з цілого комплексу необхідних заходів...
                  ...при цьому всьому особливу увагу треба звертати на скошені лоби черепушок в недолюдей....

                    101.04.12, 21:15Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                    Ломброзо про це казав. В праці "Гениальность и помешательство" він показував, що в принципі всі генії є трохи неврівноважені в психічному плані. Є тип так би мовити корисних невропатиків - він називав їх маттоїдами. Тут немає нічого поганого. Якщо скажімо перешерстити всіх геніїв, то більша половина там алкоголіки, наркомани або неврівноважені. Але ніхто не віднімає їхньої геніальності. Тому він чітко розрізняв маттоїдів та природжених злочинців.
                    Тим паче не треба забувати - Ломброзо це 19 вік, тобто це початкова межа. Після нього було вже більш точних даних, зокрема ми зараз вже можемо не виміряти кути черепу, а досліджувати структуру ДНК, що дає більш точні дані

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна