хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Вибори у Франції

  • 22.03.12, 23:10
От кажуть, що на заході з демократією все добре. Ну от як раз наближаються вибори у Франції, хотілось би зробити біглий аналіз, що власне обиратимуть французи.

Взагалі по-суті у Франції вже давно стійке двополярне розділення на "голлістів" та "червоних". Є ще страшний фашиський "Національний фронт", котрий до недавнього часу був в інформаційній опалі, але раптом все змінилося, про це згодом. Нагадує ситуацію з Україною, де є "демократична опозиція", котра в опозиції навіть коли при владі та "антидемократичні сили", котрі уявляють собі такий совковий консерватизм і позиціонують себе як "сильна рука". Схоже і у Франції, де "голлісти" обіцяють навести порядок, а соціалісти "вічні революціонери", що обіцяють потрусити "грошових мішків".

"Голлісти" така ж безглузда назва у Франції, як в Україні термін "демократична опозиція". Що воно таке вже не розуміють навіть ті, хто використовує цей термін, тому власне так називають усіх, хто правіший за соціалістів, хоча певно сам Де Голль перевернувся б в труні, якби побачив таких "голлістів" як Саркозі. Це бренд і під цей бренд збирається багато усякого штибу недолугих політичних ляльок. Дійшло до смішного. Партія "Союз за Народний рух", лідером котрого є Саркозі, на своєму сайті позиціонує себе як "ліберально-консервативна сила"(розрив мозку)

Головним кандидатом "голлістом" буде діючий президент Ніколя Саркозі. Наше ЗМІ любить казати про відповідальних політиків на Заході, а у самій Франції кажуть, що Ніколя вже за рівнем невиконаних обіцянок став лідером за всю історію Франції, перегнавши іншого пустозвона Міттерана. Головний перл Саркозі був "боротьба з мігрантами", питання яких він обіцяв вирішити. Його гучні слова про провал політики мультикультурності. Але саме цікаве те, що Ніколя Саркозі сам мігрант і власне він не Ніколя Саркозі, а Нікола Шаркьозі. Його батьком був Пал Надь-Боча Шаркьозі, єврей з Угорщини, а матір'ю Андре Малла, дочка єврейського мігранта з Греції. Отак от мігрант обіцяв боротися з мігрантами. Хоча обіцяти він вміє. А ось виконувати - ні. Тут можна добавити і обіцянки покращити життя (вже сьогодні - чули), провести реформи соціального забезпечення, податкову реформу (реформи, реформи...десь також чули), зменшити рівень злочинності і корупції (ну прям викапаний Фьодорович). Загалом вже всі впевненні в одному - Саркозі вдруге президентом не буде.

Цікавіше з соціалістами. Кандидатом від соціалістів буде Франсуа Олланд, напевно майбутній президент Франції. Взагалі кандидатура чудова - з пролетарської родини, вчився в ENA (престижний заклад у Франції. Незрозуміло одне - де це пролетарське диво взяло гроші на освіту?). Все чітко по-соціалістичному. Але і тут є декілька "але". Він живе цивільним шлюбом з попереднім кандидатом від соціалістів Сеголен Руаяль, дивною панянкою. Її поразка Саркозі у 2007 пояснювалась часто тим, що пані Руаяль вела аж не надто "соціалістичний" спосіб життя, надаючи перевагу тусовкам по злачним закладам Парижу ніж зустрічам з виборцями десь в глибинці. Більш того зараз в Соціалістичній партії другою людиною є секретар партії Мартін Обрі. Цю панянку взагалі важко пролетаркою назвати, оскільки вона дочка Жака Делора, французького банкіра(!!!) і дуже багатої людини. Він доречі є одним з батьків єдиної валюти - Євро. І не забуваємо, що членом Соціалістичної партії є і донедавна був головним кандидатом в президенти від лівих, Домінік Стросс-Кан, сексуальний збоченець і власник найбільшого особистого автопарку у Франції. Дивна така компанія, як на соціалістів.

Ну і нарешті третій кандидат від "Національного фронту" - Марін Ле Пен, дочка знаменитого Жан-Марі Ле Пена. 
Жан-Марі Ле Пен мені завжди подобався, а ось французьким ЗМІ - ні. І ось останнім часом сталося диво - після того,
як Жан-Марі пішов з поста голови НФ, а головою стала його дочка, раптом ЗМІ почало пестити НФ та кандидата Марін.
І вже кажуть, що навіть має шанси (поки що невеликі) стати президентом. Чого б це раптом? А відповідь, як зазвичай, 
я знайшов на єврейському сайті. Як виявилося головне тут імідж.

Комитет поддержки кандидата в президенты Франции, лидера партии "Национальный фронт", Марин Ле Пен, представил журналистам и широкой общественности своих наиболее выдающихся активистов, среди которых оказался "еврей-патриот" Мишель Кьярди, сообщает LeJDD.

Вице-президент "Национального фронта", Мари-Кристин Арнотю, отметив, что в состав комитета не входят "телевизионные звезды и завсегдатаи ночных клубов", сообщила имена семерых активистов, "проявивших их талант и смелость особенным образом". Всего же комитет насчитывает около 800 членов.

Среди "семерых выдающихся активистов" оказался Мишель Кьярди, назвавший себя "евреем-патриотом". Кьярди является основателем Союза французских евреев и учредителем интернет-издания "Светский ответ", посвященного "защите светского характера Французской республики перед угрозой нашествия исламистов".

Напомним, что партия французских националистов активно борется за создание нового имиджа "Национального фронта", который заставит забыть антисемитские выпады Жана-Мари Ле Пена, экс-главы партии и отца Марин.

Эксперты отмечают, что его дочь, претендующая на пост президента Франции, делает все, чтобы в кратчайшие сроки завоевать репутацию "умеренного политика". Этим же стремлением объясняется и присутствие "еврея-патриота" в рядах Комитета по поддержке Марин Ле Пен.



Ну можемо бути спокійними - вибори у Франції пройдуть чесно. Питання в іншому: а який сенс у виборах, 
коли обирати серед таких кандидатів? Як казав колись сам Жан-Марі Ле Пен: "У Франції можна досягнути влади 
в трьох випадках або ти комуніст, або ти гомосексуаліст або ти єврей".


12

Коментарі

анонім

122.03.12, 23:43

Добре проаналізовано! За статтю респект

    222.03.12, 23:49Відповідь на 1 від анонім

    Добре проаналізовано! За статтю респектДякую

      323.03.12, 00:23

      Сподобалось. Дякую!

        423.03.12, 08:37

        Добрий аналіз.Дякую.

          523.03.12, 09:05

          Цікаво.
          Я симпатизую Марі Ле Пен.

            623.03.12, 12:08

            на рахунок бренду - БТ провела своїм власним не одну тварюку в ради всіх рівнів.
            "ліберально-консервативна сила"
            "Національного фронт" неприємно здивував. Хоча це може бути деза.

              Гість: R0mmel

              723.03.12, 12:11Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

              Цікаво.
              Я симпатизую Марі Ле Пен.
              +1

                823.03.12, 13:45Відповідь на 6 від Fred Perry

                Ні, не деза
                http://www.lexpress.fr/actualite/politique/le-pcf-denonce-les-attaques-ignobles-d-un-soutien-de-le-pen_1078692.html

                  923.03.12, 13:49Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

                  Цікаво.
                  Я симпатизую Марі Ле Пен.
                  Увесь її націоналізм направлений лише проти мусульман, причому вона та її команда вже засудила всіх, хто підтримує палестинців. Ком.8
                  Вона така ж націоналістка, як "Справжні фіни" у Фінляндії або "Народна партія" у Нідерландах. На жаль. Її батько Жан-Марі видатна і розумна людина, а ось Марін пішла не туди. На жаль

                    1023.03.12, 13:50Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                    Цікаво.
                    Я симпатизую Марі Ле Пен.
                    +1
                    ком.9

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна