хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Справа сенатора Маккарті

  • 13.03.12, 23:38
Американець ірландського походження Джозеф Маккарті був одним з небагатьох чесних,порядних людей, патріотів своєї країни, що зуміли пробитися на вищі щаблі влади в такому болоті як США, особливо в ХХ столітті. Саме з його прізвищам пов'язують такий термін як "маккартізм", що в устах дермьократів-лібералів означає ущемлення "демократії" і якихось та їхніх збочених свобод. Але це брехня. Але чому ці ліберасти (з писком "кошерним") так не люблять сенатора Маккарті?

Джозеф Маккарті мав юридичну освіту і викладав в коледжі. Після початку Другої світової, пішов добровольцем у морську піхоту. Після війни він потоварищував з відомим політиком Гарольдом Хантом, котрий спочатку симпатизував республіканцям, але переконавшись, що то за омут під "патріотичним соусом" ще в часи війни почав організовувати "третю силу", праву партію, котра не залежала від республіканців та демократів. Була створено Товариство Джона Берча, патріотичне консервативне утворення. Це Товариство стояло на антикомуністичних позиціях, але в той же час вимагало розформування НАТО та виходу США з ООН, оскільки на думку одного з членів цього товариства Роберта Уелча: "«американское и советское правительство оба находится под контролем одного и того же конспиративного кабала интернационалистов, алчных банкиров и коррумпированных политиков. Предатели внутри правительства США готовы отдать суверенитет страны в руки ООН ради коллективистского Нового Мирового Порядка, управляемого социалистическим мировым правительством". 

До цього Товариства і примкнув Джозеф Маккарті і став сенатором від штату Вісконсін. За сприянням сенатора Маккарті в сенаті була створена Комісія по розслідуванню антиамериканської діяльності. В її діяльності приймав участь сенатор і після свого розслідування зробив сенсаційну заяву, що мінімум 205 членів Державного департаменту США є членами міжнародної комуністичної організації. Він опублікував прізвища цих людей, котрі були звільнені з роботи після цього. Але сенатор продовжив своє розслідування. І дійшов сенсаційних висновків: "Коли ми приймалися за роботу, ми були впевнені, що в нас сильна комуністична п'ята колона, але коли ми ознайомились з ситуацією, ми були шоковані - уся влада окутана червоним туманом змови!". Потім він казав: "Висновки приголомшливі. Для нас, християн, це неприпустимо, але при владі знаходять майже усюди самі безбожники і гомосексуалісти".  "Кажуть це середньовіччя. Так це середньовіччя, коли ми боремось проти безбожників і содомітів!"

Група Маккарті-Ханта почала набирати все більше впливу в той час, як до них примкнув герой Другої світової Дуглас Маккартур. Дуглас: "В мене є сумнів, чи дійсно в Білому домі працюють на інтереси США. Я думаю там зараз керує інший інтерес, який мені невідомий". Дуглас Маккартур, що мав широку підтримку в США був видвинутий групою Товариством Берча та піртією Конституціоналітстів на посаду президента. Це був серйозний виклик.

Але цей "невідомий Дугласу інтерес" (а нам відомий - євреї сіоністи з Уолл-Стріт) зіграли хитро. На противагу одному герою війни вони виставили іншого - Дуайта Ейзенхауера від республіканців. Від демократів йшов Адлай Стівенсон. Був один нюанс, котрий кидається в очі. Дуайт Давід Ейзенхауер був євреєм від матері Айди і батька Давида. Другий момент - Дуайт не створив жодної переможної операції, а був лише "весільною королевою" у вигляді керуючого об'єднаними військами США та Великобританії. В той час як Дуглас створив не одну вдалу операцію, чого вартий лише порятунок Південної Кореї в Корейській війні. Але підконтрольне ЗМІ створило Дуайту ореол великого військового. До речі Адлай Стівенсон також був євреєм. Про що казав Маккарті.

Отже "таємним силам" вдоалося перехитрити Товариство і президентом ста Ейзенхауер. Після перемоги хлопці взялися і за Маккарті. У 1954 році два єврейських журналіста Едвард Марроу та Фред Френдлі на каналі Сі-Бі-Ес зробили велику пропагандистську передачу про "злочини макартізму", ущемлення політичних прав та прав гомосексуалістів. Створивши суспільну думку Сенат приймає резолюцію якою "забороняє Джозефу Маккарті займати будь-які владні пости" (це ті що нили про ущемлення "політичної свободи"). Це вперше та поки що в останнє в історії США. Так їх налякав сенатор Маккарті. А у 1957 році Джозеф Маккарті помер. Дуглас Рід стверджує, що його отруїли, що цілком можливо. "Демократи" в США люблять так "боронити свободу", згадаємо Кеннеді...

А потім і зникло Товариство Берча. Вірніше не зникло, а ЦРУ домоглося, щоб його головою став Вільям Баклі, колишній агент того ж таки ЦРУ, котрий і очистив Товариство від всіх неугодних, таких як той же Уелч, котрий сказав про Ейзенахуера: "він фанатичний агент комуністичної змови".

Цікаво подивитися на список "жертв" Маккарті, над котрими лили сльози Марроу та Френдлі: Юліус та Етель Розенберги (радянські шпигуни), Леонард Бернштайн (композитор), Девід Бом (фізик), Аарон Копленд (музикант), Стенлі Крамер (кінорежисер), Пауль Фелікс Лазарфельд (соціолог), Корнелій Ланцош (фізик), Альберт Мальц (письменник), Філіп Лєєб (актор), Роберт Оппенгеймер (вчений фізик), Фред Ціннеман (режисер), Чарлі Чапілн (актор), Альберт Ейнштейн (вчений) (список неповний, але тенденція відчутна.) А що об'єднує цих всіх "жертв"? Та всього нічого - всі вони євреї.


8

Коментарі

113.03.12, 23:54

Цікаво.

    213.03.12, 23:58

    з жидів тре брати приклад, мля!!

      314.03.12, 00:21

      Суть тих подій знав, та подробиці дуже повчальні.
      Дуже багато подібної цікавої інформації можна знайти у книзі українція Павла Штепи "Мафія і Україна"...
      Він значну частину життя прожив у США і в цій своїй книзі наводить досить повні переліки американських високопосадовців-агентів світового комунізму...

        414.03.12, 00:23Відповідь на 2 від Fred Perry

        з жидів тре брати приклад, мля!!В нас так не вийде... Ти вже придумав куди совість спою подінеш? Отож. Нема шансів.
        Треба якийсь свій національний рецепт розробити.

          514.03.12, 00:25Відповідь на 4 від Perovdupu

          та у всякому випадку є чого вчитись.