хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Гарвардський проект

  • 10.03.12, 15:51
Часто чую від декотрих "неокомуністів" про страшний "Гарвардський проект", котрий начеб-то був проектом розвалу СРСР клятих амерікосів. Але ці всі діячі, як виявилося, взагалі не розуміють, що таке Гарвардський проект і які його завдання. Кобівська ахінея до речі, жодного разу не пояснила суть цього проекту чи то спеціально, чи то від незнання. Отже спробую пояснити, що таке був Гарвардський проект.

Отже проект інституту Гарвард, спонсований Пентагоном, розпочався у 1948 році. Центр досліджень Гарвардського проекту був у ФРН, де приймали участь професори психології та психіатрії Гарвардського університету та завербовані агенти КДБ. Керівник проекту - Джон Патон Девіс.

Сутність проекту складалася в психоаналітичному дослідженню громадян СРСР, імігрантів та психоналітичних досліджень лідерів СРСР. Саме головне це те, що саме встановили дослідження Гарвардського проекту (ГП). За даними ГП певним групам людей властиве певне коло психічних комплексів, які можна назвати "комплекс влади". Їх можна поділити на "комплекс Троцького" та "комплекс Сталіна". 

Комплекс Троцького - це людина, зі стійким комплексом мазохізму, переважно через латентну підарастію. Цей комплекс створює "перманентого революціонера", тобто людина, котра як казав Кенеді "завжди проти будь-чого і будь-кого". Інстинкт самознищення штовхає даних осіб в горнило всіх революційних подій. Цей комплекс був поширений серед так званих "троцькістів" і як виявилося дуже притаманий взагалі євреям. Саме цей тип був винищений при великих чистках Сталіним, як "контрреволюційний".

Комплекс Сталіна (він же - комплекс Леніна, Гітлера, Наполеона, Мао і т.д.) - це людина, зі стійким комплексом садизму, переважно через подавлену підарастію. Створює диктатора - людину з манією величі і стійким параноїдальною манією переслідування. Часто ці люди страждають на роздвоєння особистості. Приклад Гітлер - ненависть до євреїв в поєднанні до дбайливого ставлення до тварин. Як виявилося є притаманним для змішаних шлюбів. Ця людина стрждає через посилену жагу до влади, як засіб до задоволення своїх садистських потреб. Часто переноситься в сексуальну сферу. 

Наприклад можна взяти Януковича. Його жага до зґвалтування в молодості, є свідченням "комплексу Сталіну", тобто потреби домінування над жертвою. Звідси і диктаторські замашки. В той час, як можна бачити його "візаві" Тимошенко увесь час виставляє себе "жертвою" і увесь час має нездорову тягу до революційних перетворень. Типові комплекси на лице - комплекс Сталіна в Януковича, комплекс Троцького в Тимошенко.

А тепер питання навіщо це все було Пентагону? Звіти ГП поступили в департамент планування Госдепа США, котрим керував Джордж Кеннан. На основі висновків був розроблен план по "демократизації" механізмів влади в СРСР, що, згідно з висновками ГП, мало призвести до входження у владу більшої кількості психопатів з "комплексом влади". Навіщо? Бо таких людей найлегше всього контролювати. І почав цей проект працювати не в "часи Горбачова", як стверджують КОБісти, а в часи перевороту Брежнева, коли до влади прийшов типовий індивід зі стійким комплексом влади і гіпертрофованою манією величі (згадайте скільки він нагород собі присвоїв).

Але ця демократизація згідно планів Госдепа не могла втримати таку штучну державу як СРСР, тому власне він і розпався, не через ГП, а через об'єктивні причини, чого навіть злякався Джордж Буш старший, котрий приїзджав сюди у 90-х і вмовляв нас не виходити з совка. Совок їм потрібен був, але совок контрольований. Але ж такий гібрід не здатен до життя, на щастя.

До речі ГП дає нам відповідь чого в нас така влада. При демократії на гору пробиваються лише ось такі психопати. Тому власне там стільки збоченців і підарастів. Перший декрет якобінців в часи Французької революції? Відміна переслідування педерастії. Коли в Росії відмінили перслідування підарастії? Після Жовтневої революції і аж до 30-х років. Перший акт незалежної України? Відміна статті КК України про переслідування підарастів.
23

Коментарі

анонім

110.03.12, 16:36

Факти вперта річ! А те що ЮВТ навіть в склянці води здатна бурю влаштувати -- так то без сумніву. Щодо Овоща, так поет недаремно написав -- Убий пі..раса.

    210.03.12, 16:40


    А новини від "троцькістів" вже перетворюються на суцільний анекдот...

      310.03.12, 16:43Відповідь на 1 від анонім

      Факти вперта річ!А те що ЮВТ навіть в склянці води здатна бурю влаштувати -- так то без сумніву. Щодо Овоща, так поет недаремно написав -- Убий пі..раса.Отож, вся штука того проекту поставити нас перед вибором між двох або більше психопатів. А гачки, на які їх зачепити, вони знайдуть

        анонім

        410.03.12, 16:52Відповідь на 3 від Lost_paradise

        Факти вперта річ!А те що ЮВТ навіть в склянці води здатна бурю влаштувати -- так то без сумніву. Щодо Овоща, так поет недаремно написав -- Убий пі..раса.Отож, вся штука того проекту поставити нас перед вибором між двох або більше психопатів. А гачки, на які їх зачепити, вони знайдутьТак якраз психопатів легше всього зачепити -- тут сама манія до влади вже є гачком.

          510.03.12, 17:24Відповідь на 4 від анонім

          Факти вперта річ!А те що ЮВТ навіть в склянці води здатна бурю влаштувати -- так то без сумніву. Щодо Овоща, так поет недаремно написав -- Убий пі..раса.Отож, вся штука того проекту поставити нас перед вибором між двох або більше психопатів. А гачки, на які їх зачепити, вони знайдутьТак якраз психопатів легше всього зачепити -- тут сама манія до влади вже є гачком.

            Гість: PR3D4T0R

            610.03.12, 20:03

            По-апокаліптичному красиво написано.

            Та й дякувати жителям Донбаса, виходить, таки є за шо.

              711.03.12, 17:40

              мдя... "проти зарази жидопацифізму, проти лівої маячні"(с)

                811.03.12, 23:44

                Гарно написано

                  912.05.12, 15:47

                  Дякую! Ще одна "простенька" теорія, на зразок геометричної "мізкоклюйки" у Горянки:
                  http://photo.i.ua/user/2780480/166197/9093992?p=1

                  Розсилаю друзям!!!

                    1012.05.12, 16:23

                    "Америкоси" виявились хлопцями з неабияким почуттям гумору.
                    Кілька років тому довелось шукати викопіровки з мапи для оформлення документів виробничої площадки одного підприємства. Відповідна установа в Донецьку надавала ті копії з шматочка мапи за скажені гроші. Але виявилось, що ВСІ мапи Радянського Союзу у вигляді планшетів Генерального штабу (гриф "Таємно" викладені в Інтернеті бібліотекою Гарвардського університету абсолютно "нахаляву", що не заважає деяким спритникав від "тирнету" і досі торгувати їми за SMS-кі.

                    Особливу замилованість викликають зараз, у часи супутникової геодезії, заборони фотографувати навколо залізниць. Мене ледь не "пов'язали", коли я хотів "клацнути" будівлю відреставрованого вокзалу Дебальцево, хоча з космосу можна порахувати всі гайки на коліях!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна