хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Мафія безсмертна?

  • 05.02.12, 22:03
Якось на одному ток-шоу один політик (не пам'ятаю хто саме) сказав, що повністю перемогти організовану злочинність ще нікому не вдалося в жодній країні світу. Типу треба терпіти. Однак це брехня. Один раз в історії в одній країні це вдалося.

Знайомтеся Чезаре Морі, "залізний префект" - людина яка здолала мафію.



Чезаре Морі довгий час був поліційським у Флоренції і Болоньї, де прославився жорстким ставленням до злочинців. Але головним розсадником злочинності була Сицилія, де розташувалася штаб-квартира Коза-Ностри. Жодна влада не наважувалась відкрито оголосити війну мафії, тому Сицілії не намаглися чіпати. Допоки до влади не прийшов Мусcоліні.

Вже в першому своєму виступу у парламенті Беніто Муссоліні заявив: "Мафія - це ганьба Італії". Беніто добре розумів, що в боротьбі йому зможе допомогти лише на той час префект Болоньї Чезаре Морі, які зазнав слави не підкупного та залізного поліцейського. Тому Муссоліні призначає Чезаре Морі префектом Палермо і наділяє його надзвичайними повноваженнями.

Основних проблеми в боротьбі з мафією дві - неможливість доказати їхню вину та корупція в поліції. Морі, по прибуттю в Палермо, звільнив усіх місцевих керівників поліції і привіз своїх, перевірених ще з часів роботи в Болоньї. Друга була вирішена Муссоліні. Насправді будь-який поліцейський знає прізвища всіх злочинців в окрузі поіменно. Так само як в нас, будь-який начальник УБОЗ знає всіх "злодіїв у законі" в підконтрольній йому місцевості. Муссоліні надав Морі повноваження, щоб будь-який член "чорного списку" (списки членів Коза-Ностри) міг бути затриманий без суду і слідства на території Сицилії. Більш того, Морі ознайомившись із ситуацією на місцевості, полетів до Риму і попросив для себе повноваження виносити вироки і негайно їх приводити у виконання на місці. Муссоліні дав добро.

Після отримання повноважень, Морі почав операцію "рейд по Сицилії". Сутність складалася в облозі містечок, де переховувались мафіозі і вимогою до мафіозо здатися. В разі якщо всі не здавалися, поліція захоплювала майно і сім'ї мафіозо і вимагала протягом 12 годин здатися. Ті хто не бажали здатися, тікали до гір, а поліція конфіскувала майно і випроваджувала до спеціально створеного концтабору всіх хто підтримував і допомагав мафії. Біженців у горах брали в облогу в горах, створювали неможливість підвезення припасів і їжі до них, через що вони або змушені були здатися, або гинули з голоду, як щури.

Після декількох вдалих рейдів, Морі пішов далі. В Ганжі він виступив з промовою:

«Жители города! В этой схватке я не собираюсь уступать. Как и правительство, приславшее меня сюда. Вы имеете законное право освободить свой город от этих уголовников. И именно так вы и поступите. Операция будет продолжена до тех пор, пока вся провинция Палермо не будет очищена... Моими руками власти завершат начатое. И вы обязаны помочь мне в этом. Вы не боитесь держать в руках заряженное оружие, но страшитесь того, что будете уличены в связях с полицией. Вы должны понять, что борьба с преступностью – это долг каждого гражданина... Вы хорошие люди. У вас крепкие, здоровые тела. Вы мужчины, а не овцы. Защитите себя!»

Потім Морі почав роздавати зброю і мешканці, котрі вже заморилися від місцевих гадів, мали змогу разом з поліцією вичищати свої міста від наволочі.

Рейди загнали мафію в кут. Розуміючи, наскільки небезпечний поранений звір, Морі влаштовує зустріч між мафіозо, що ще були живі з Беніто Муссоліні. Беніто і Чезаре дали мафії ультиматум: або влада дозволяє недобиткам з мафії покинути країну протягом найближчих днів, або Морі їх придушить як гадюк. Мафія обрала друге і всім складом вилетіла до США, де вже довгі роки наводить жах на місцевих янкі.

А Італія майже на 30 років забула про мафію, допоки армія США не привезла їх обратно в лавах своєї армії.

Жорстоко, так? Ну хай так, тоді нехай й далі калічать наших близьких і труять наших дітей наркотиками.


10

Коментарі

Гість: PARTIZAN1

15.02.12, 22:12

Потім Морі почав роздавати зброю і мешканці, котрі вже заморилися від місцевих гадів, мали змогу разом з поліцією вичищати свої міста від наволочі.

    анонім

    25.02.12, 22:30

    Крутий мужик!

      35.02.12, 22:35


      Цікавий досвід.

        46.02.12, 07:27

        о времена о нравы

          56.02.12, 12:16

          дик ента фашісти праклятия! а ми пабєділі!

            66.02.12, 12:21Відповідь на 5 від Fred Perry

            дик ента фашісти праклятия! а ми пабєділі!ви как всєгда прави, колега. Вот токо осталісь єщьо недобітиє бандєровци, коториє мєшают на жить і пишут вот такіє фашискіє замєткі

              76.02.12, 12:32Відповідь на 6 від Lost_paradise

              да, да!

                Гість: R0mmel

                86.02.12, 13:02

                одна з небагатьох реальних заслуг Кучми - фізичне винищення бандитів у кінці 90-х. Вийшло ж.

                  Гість: отслужил

                  96.02.12, 13:27Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    Гість: PR3D4T0R

                    108.02.12, 00:53Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    одна з небагатьох реальних заслуг Кучми - фізичне винищення бандитів у кінці 90-х. Вийшло ж.Ага, винищив "королів" старої закалки, що тримали "порядок"... а залишив наволоч, яка приповзла до "законної" влади.
                    Пиздець, яка заслуга.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна