хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Три світові війни

  • 08.01.12, 15:12
"Перша світова війна має бути розпочата задля того, щоб повалити царську владу в Росії і створити з неї фортецю атеїстичного комунізму. Агенти ілюмінатів мають провокувати розбіжності між німецькою та англійською імперіями, що буде використано для розпалювання війни. В кінці війни буде побудований комунізм, і він буде використаний задля того, щоб знищити інші уряди та послабити всі світові релігії.

Друга світова війна має бути розпалена, використовуючи розбіжності між фашистами та політичними сіоністами. Ця війна має бути розіграна таким чином, щоб нацизм був вщент зруйнований, а політичний сіонізм був достатньо сильним, щоб створити суверенну державу Ізраїль в Палестині. Під час війни міжнародний комунізм має стати достатньо сильним, щоб урівноважити християнський світ, який буде стримано і буде стримуватись до моменту поки ми матимемо в цьому потребу задля фінального соціального катаклізму.

Третя світова війна має бути розпалена, через використання агентами ілюмінаті, відмінностей між політичними сіоністами та ісламським світом. Війна має відбутися таким чином, щоб іслам (мусульмансько-арабський світ) і політичний сіонізм (держава Ізраїль) взаємно знищили один одного. В той час інші країни, розділені з цього питання, будуть змушені боротися до точки повного фізичного, морального, духовного і економічного виснаження... Ми маємо підтримувати атеїстів та нігілістів, і маємо провокувати сильний соціальний катаклізм, весь жах якого покаже народам ефект абсолютного атеїзму, джерело дикості і найкривавіші потрясіння. Тоді всюди громадяни, зобов'язані захищати себе від руйнівних ідей революціонерів, винищать цих руйнівників цивілізації і народ, розчарувавшись в християнстві, деїстичний дух якого в цей час буде без компаса і напряму, прагнучи до ідеалу, але не знаючи куди привнести своє обожествлення, отримає справжнє світло через універсальний прояв чистого вчення Люцифера, принесеного нарешті у громадську думку. Цей прояв відбудеться в результаті загального реакційного руху, за яким послідує знищення християнства та атеїзму, котрі будуть знищенні одночасно".

З листа Альберта Пайка до Джузеппе Мадзіні від 15 серпня 1871 року.

(Джерело http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html) Переклад мій



Альберт Пайк
13

Коментарі

18.01.12, 16:53

"Третя світова війна має бути розпалена, через використання агентами ілюмінаті, відмінностей між політичними сіоністами та ісламським світом. Війна має відбутися таким чином, щоб іслам (мусульмансько-арабський світ) і політичний сіонізм (держава Ізраїль) взаємно знищили один одного."

    Гість: Бандюкович

    28.01.12, 19:54

    цікава інформація, невіриться навіть що все це було відомо ще задовго до початку 1-світовоі війни, прям як сценарій! прораховано все

      38.01.12, 20:03Відповідь на 2 від Гість: Бандюкович

      цікава інформація, невіриться навіть що все це було відомо ще задовго до початку 1-світовоі війни, прям як сценарій! прораховано всеНа жаль, події навколо підтверджують, що вони все продумали

        Гість: PR3D4T0R

        48.01.12, 20:07

        У низу сторінки:


        © 1871-2012 Grand Lodge of British Columbia and Yukon A.F. & A.M. Updated: 2007/05/17

        Де ж на всі покоління "гітлерів" набрати?

          анонім

          58.01.12, 21:52Відповідь на 4 від Гість: PR3D4T0R

          У низу сторінки:


          © 1871-2012 Grand Lodge of British Columbia and Yukon A.F. & A.M. Updated: 2007/05/17
          Де ж на всі покоління "гітлерів" набрати?
          Тоже обратил внимание на (с). Почему не 1113-2012? Вот сволочи, реальный возраст скрывают!

            69.01.12, 08:30

            нічого собі, сценарій був готовий за півстоліття до подій...

              Гість: R0mmel

              79.01.12, 13:48

              Вибач, друже, але я це напишу. Тепер в когось ще є питання на рахунок різних неоязичницьких формацій? У нас - закос під слов"янські вірування, на Заході - "Вікка". Той же кришнаїзм створило ЦРУ в кінці 60-х. А мета одна, та, яку вони і декларують - руйнування християнства і вкорінення сатанізму.

                Гість: мирянин

                89.01.12, 15:29Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                і вкорінення сатанізму.А що ви маєте наувазі під цими словами?

                  Гість: R0mmel

                  99.01.12, 15:50Відповідь на 8 від Гість: мирянин

                  те, що в цитаті цього дідка. Розгорнутіше - духовний стан сучасної Європи. Повна відсутність будь-яких духовних орієнтирів, егоїзм, споживацтво, ювенальна юстиція, педерастія, різні сексуальні збочення. Сучасний Содом. Протестантські священники, що вінчають гомосексуалістів, 10 річний засранець, що може посадити своїх батьків тільки за вимогу прибирати в кімнаті - оце і є перемога сатанізму.

                    Гість: мирянин

                    109.01.12, 15:56Відповідь на 9 від Гість: R0mmel

                    Деградація, що дозволить чіпизацію суспільства?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна