хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Достойні слова мужньої людини

  • 22.12.11, 22:24
Все частіше можна почути про те, як Ізраїль, гарцюючи м'язами, сидячи під спідницею США, погрожує Ірану війною




Але ж чому ж в нас в головах створюють міф про іранську загрозу? Чому пархаті так не люблять Іран і його лідера Ахмадінеджада? Навіщо зіштовхують в нову світову війну? 

А для цього повернемось трохи назад, всього на рік, на ассамблею ООН. Дамо слово Махмуду Ахмедінеджаду і вам все стане зрозумілим.




І цю людину ці скоти можуть називати терористом і тираном? 

Ну а від себе, бажаю сил і наснаги лідеру Ірану і сподіваюсь на його перемогу, бо це буде не перемога Ірана, а перемога людства над кровожерливою сектою!

                                    
9

Коментарі

Гість: PR3D4T0R

122.12.11, 22:45

Не знаю, бо не був у Ірані. А з іншого боку, про Хусейна нам теж брехали...
Зараз скажу щось зле, але правдиве: якщо на Іран нападуть, то це призведе до об`єднання арабських країн і вони разом відлупцюють усіх ворогів. Нам теж дістанеться, але на те я згоден.

    Гість: R0mmel

    222.12.11, 23:08

    приємно слухати такі слова серед суцільної брехні та деградації. Побажаємо йому здоров"я і сил, та нажаль, "good guys only win in movies" (с)

      322.12.11, 23:34Відповідь на 1 від Гість: PR3D4T0R

      Нам теж дістанеться, але на те я згоден.А я чомусь не згоден.
      Хоч морально підтримую поступ іранців з одного боку і абсолютно обурений підступом пейсатих з іншого боку.

        422.12.11, 23:49Відповідь на 3 від Perovdupu

        Ця світово-закулісна наволоч знову все розіграла як по нотах. Вони стравили мусульман і європейців. Спочатку проводили свою мульткультурність, що призвело тільки до конфліктів і заселенню континента кольоровими, і раптом перед самим нападом на Лівію пан Саркозі (сам угорський жид) та пані Меркель заявляють, що мультикультурність провалилась і треба боротися з мігрантами. Потім цей клоун Брейвік, Амрані і так далі. Як гриби почали рости "ультрарадикальні рухи", хоч до того час були під жорстким пресом, а тут раптом появилися, причому ці клоуни увесь час бігають з ізраїльскім прпором і висловлюють підтримку сіоністам, спалюючи коран та мусульманські прапори і закликаючи "бий мусліма, рятуй Європу". В той же час повалили всі уряди на Близькому ході, знаючи, що там прийдуть ісламісти-радикали

          522.12.11, 23:56Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

          приємно слухати такі слова серед суцільної брехні та деградації. Побажаємо йому здоров"я і сил, та нажаль, "good guys only win in movies" (с)так, в нас час таких слів майже не почуєш - вже майже всім закрили рота

            623.12.11, 10:00Відповідь на 4 від Lost_paradise

            В десятку. Продовжу далі: значна частина, зокрема, чеченців переконана, що рух талібан, як ультрамегасуперпупер-ісламський, інспірований саме моссадом. Ці всі перегини, що з боку мусульман, що з боку християн призведуть, врешті, до тотального зіткнення... Ну а хто виграє від цього вже не важко здогадатися.

              Гість: мирянин

              723.12.11, 10:22Відповідь на 4 від Lost_paradise

              мультикультурність провалилась і треба боротися з мігрантами.

              Змішали, тепер давай травити людей один на одного. Махмуд все вірно сказав. Його приклад нам показує, що не всі прогнулись і живі люди, які хочуть змінити ситуацію на краще та шукають варіанти, можливості для цього.

                823.12.11, 13:45

                Бажаю Ірану вдалого атомного удару по *идах!

                  923.12.11, 22:29Відповідь на 1 від Гість: PR3D4T0R

                  Не знаю, бо не був у Ірані. А з іншого боку, про Хусейна нам теж брехали...
                  Зараз скажу щось зле, але правдиве: якщо на Іран нападуть, то це призведе до об`єднання арабських країн і вони разом відлупцюють усіх ворогів. Нам теж дістанеться, але на те я згоден.
                  На що згоден ?!?! , на те що з Ірану до тебе (православного християнина) прилетить ядерна бомба в якості новорічного подарунка... чи ви шановний гадаєте що вони будуть перебирати куди стріляти...В мусульманському світі нема поняття демократія,права людини і свобода віросповідання. В них є КОРАН...Для них світ ділиться на ПРАВОВІРНИХ і НЕВІРНИХ. А невірним в мусульманському світі прийнято рубути голови...

                    1023.12.11, 22:31Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

                    приємно слухати такі слова серед суцільної брехні та деградації. Побажаємо йому здоров"я і сил, та нажаль, "good guys only win in movies" (с)в 1945 "добрі хлопці" перемогли ,та нажаль замість того щоб почати реформи в своїй державі і підтягнути рівень життя слов'ян до німецького чи французського (зразка1939р.). Івани відбудували державу і позалазили на піч...прихопивши пляшку горілки.
                    Ось так просирають великі перемоги...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна