хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Козак він і за океаном козак!

  • 21.12.11, 22:15
Мігель Краснов - Марченко нардився 15 березня 1946 року. Його батьком був донський козак Семен Миколайович Краснов, двоюрідний племінник широко відомого лідеру козачого руху Дону першої половини ХХ століття Петра Миколайовича Краснова. Його матір'ю була українка з Кубані Діна Марченко.Народився в таборі для переміщених у Австрії в місті Лієнц. Порушуючи всі міжнародні норми, англійці видали всіх козаків, учасників Другої світової, совєтам. В їх числі був і батько Мігеля. Мати Діна зуміла втекти завдяки послу Чилі в Італії Санта Круса. Він зумів заховати Діну Марченко з малим Мігелем від радянської та англійської розвідки та переправити у Чилі.
Після закінчення школи у 1963 році Мігель вступив у військове училище, які закінчив у 1967 році у званні молодшого лейтенанта піхотних військ. У 1973 році, коли патріоти Чилі встали на захист своєї Батьківщини проти марксисько-більшовицької загрози під проводом Піночета, Мігель Краснов-Марченко був у рядах захисників Вітчизни.
З 1974 року він був прикомандирований до Управління Національної розвідки Чилі. В 1975 році він був поставлений командувати 1-им батальйоном Горної дивізії, котра боролася в Андах з рештками комуністичного підпілля. За хоробрі дії по знищенню п'ятої колони у вигляді Лівого революційного руху Мігель Краснов-Марченко був нагороджений найвищою нагородою Чилі - національною медаллю "За мужність", котра до того не присуджувалась нікому вже протягом 100-а років.
Всі комуністичні інсинуації стосовно того, що він був "жорстоким катом" спростовуються тим, що за власними вказівками Мігеля було випущено багато невільників, котрих занадто р'яні військові помилкову зачисляли до лівих. Зокрема у 1974 році було схоплено лідера Революційної хунти Півдня разом з його подругою Кармен Кастільо Еччеверія, котра до речі була і дочкою лідера християнських демократів, опозиційних до Піночета. За наказом Краснова-Марченко Кармен була випущена на волю.
Упродовж 1980 року Мігель Краснов - Марченко дослужився до звання бригадного генерала, отримав ще такі нагороди: Військова Зірка Збройних сил, Велика Зірка "За військові заслуги", "Зірка за заслуги перед Генеральним штабом".
Брав участь в опреації "Кондор" по знищенню в Латинській Америці "прорадянського підпілля".
Після того, як Піночет покинув свій пост, Мігель одразу пішов у відставку, однак влаштувався працювати у військовому шпиталі, задля влаштування належної медичної допомоги військовим. Однак після перемоги "демократів" почалося цькування Піночета та його вірних друзів. Накинулися як шакали і то зрозуміло, адже до влади прийшли ті, проти кого і боровся увесь час Піночет, Краснов-Марченко та інші.
У 2004 році Мігеля Краснова було засуджено до 10 років ув'язнення. Дуже змістовно з цього приводу написав лідер Російського загальновійськового союзу І.Б.Іванов, який направив свою позицію письмово до уряду Чилі. Він писав: 
"Не дивлячись на протести чилійської і світової антикомуністичної громадськості, бригадний генерал чилійської служби М. Краснов осуджений чилійським судом на десять років позбавлення волі за його діяльність під час Національного антикомуністичного повстання 1973 року. Вирок генералу Краснову-Марченку був ухвалений в дні візиту президента РФ Путіна в Чилі, цей символічний крок був зроблений як акт помсти чилійських комуністів своїм колишнім супротивникам і як “подарунок” представнику КДБ - організації, яка грала одну з провідних ролей в комунізації Чилі і в створенні підпільних червоних банд на території цієї країни"

Світова комуна так не навидить патріота Чилі українсько-козачого походження Мігеля Краснова-Марченко, що продовжує фабрикувати проти нього справи, так як фабрикувала проти Піночета. Отара червоних шакалів не хоче допустити його виходу з в'язниці, адже ненавидіть його всіма своїми фібрами, як і будь-якого патріота своєї Батьківщини, а не міжнародного інтернаціоналу. У 2006 році - ще 5 років. У 2007 році - ще 10.2008 - ще 7. 2009 - ще 5. У 2010 році - ще 10. Також у 2010 році ще й французький суд засудив на 30 років за начеб то вбивство громадянина Франції. 
Сам Мігель Краснов своєї вини не визнав. Він сказав:
"Мы все — участники революции 1973 года — затравлены, оскорблены, унижены и подвергаемся репрессиям только из-за того, что избавили страну от марксистской чумы. Ложью, хитростью и интригами сегодняшние марксисты извратили исторические факты, представив революцию «военным мятежом». Несмотря на обвинения, я сохраняю бодрое настроение и непоколебимую веру в Бога. Никогда гнусные личности, которые насиловали Чили, не покорят меня! Я солдат и казак, и во мне живы традиции казачества и предков-мучеников! Пусть все знают, что я казак и горжусь тем, что сделал в жизни, нося мундир офицера чилийских сухопутных сил!"
 
Слава Герою козаку!
                                                    
11

Коментарі

121.12.11, 22:21


Справжня Людина!

    анонім

    221.12.11, 22:25


    Кляті комуняки ! І тут ліліПут замішаний

      321.12.11, 22:27Відповідь на 2 від анонім


      Кляті комуняки ! І тут ліліПут замішаний
      Та всі вони одне кодло, той же ліліПут гебіський виблядок

        анонім

        421.12.11, 22:31Відповідь на 3 від Lost_paradise

        Щоб його розчавило , як каток жабу !

          521.12.11, 22:32Відповідь на 4 від анонім

          Щоб його розчавило , як каток жабу !

            Гість: R0mmel

            621.12.11, 22:37

            Чилі живе зараз як мінімум не гірше, ніж Польща чи Чехія. І як кажуть зараз багато чилійців, Піночет врятував країну, задавивши комуняк. Взагалі, лівачки - це біда і прокляття Латинської Америки. І хоч їх підтримка в латиносів і висока, чилійцям там всі заздрять.

              721.12.11, 22:41Відповідь на 6 від Гість: R0mmel

              Чилі живе зараз як мінімум не гірше, ніж Польща чи Чехія. І як кажуть зараз багато чилійців, Піночет врятував країну, задавивши комуняк. Взагалі, лівачки - це біда і прокляття Латинської Америки. І хоч їх підтримка в латиносів і висока, чилійцям там всі заздрять.Та й не тільки латиноси. Я он теж заздрю чилійцям, що в них був Піночет. Де ж наш Піночет?

                822.12.11, 00:16

                Піночет герой! Слава героям козакам!

                  922.12.11, 10:18Відповідь на 7 від Lost_paradise

                  Я он теж заздрю чилійцям, що в них був Піночет. Де ж наш Піночет?Хороше питання! Він би зараз був дуже актуальною особою в Україні!!!

                    Гість: Shurik88

                    1022.12.11, 10:31

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна