хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

Росія очима кремлівського ідеолога

  • 10.12.11, 22:40
Всім "слов'янофілам-русскоедінцам" я думаю цікаво буде почути, яким Росію уявляє головний ідеолог Кремля, автор проекта "євразійської моделі", котру останнім часом так палко обстоює Путін. Отже:

"Фризам (арийцам) свойственен "дух свободы" (как политической, так и религиозной), в то время "финны" ("азиаты") являються приверженцами "иерархии", "порядка", "дисциплины" (в том числе и в сфере религии), поддерживаемых при помощи "развитого репрессивного апарата".

Причем важно заметить, что в некоторых землях Руси — в частности, в Новгороде, и вообще на Севере — “фризская” модель укореняется довольно глубоко и прочно. Нашествие монголов, носителей очевидной “финской” модели — иерархии, дисциплины, развитого репрессивного аппарата — опрокидывает “фризский” (и так уже далеко не абсолютный) комплекс, интегрирует Русь в Желтую Империю, которая фактически охватывает почти всю Евразию, за исключением северо-западной Европы. Но и сама эта чингизидская Империя рушится из-за расширения “аристократического элемента” (снова “фризский” фактор) среди ее правителей. А Русь тогда окончательно выбирает тип государства “сыновей Финды”, возлагая на себя миссию объединения северо-восточной Евразии.

А.Дугин "Мистерии Евразии"

Я думаю коментарі зайві. І я думаю зрозуміло, чому Україна, котра формувалася в умовах європейської Речі Посполитої та в умовах козацької (фризької, арійської за Дугіним) вольниці, ніколи не буде добровільно приймати участь в Євразійському проекті Путіна-Дугіна. А всім, хто не згоден, вартує чесно себе визнати (як це зробив Дугін) частиною фінсько-татарської ментальності, а не кричати про слов'янство.
11

Коментарі

анонім

110.12.11, 22:59

Все вірно...і написано тут набагато більше, ніж виражено буквами...навіть в цій коротенькій цитаті.

    Гість: R0mmel

    210.12.11, 23:13

    А брєд же верзе гаспадін Дугін. Хоча б тому, що якраз арійцям і властиве відчуття ієрархії, обов"язку, порядку і дисципліни. І воно вроджене, природнє, і таке, що не тягне за собою приниження особистості. В той час, як у азіата московського типу (саме московського, бо, здається, у тих же японців воно "арійське" - воно є наслідком нижчості в ієрархії, наслідком присутності зверху "государьового" карального апарату, і страху відповідальності. Причому, якщо арієць робить все для своєї нації, то для москвина його ж народ нічого не вартий, а найбільше грає роль якраз прихільність клану чи ідеології государя. Може трохи сумбурно і суб"єктивно, але мені так здається

      310.12.11, 23:23Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      Як сказав би, що арійцям властиве аристократичне почуття ієрархіїї, а азіатам - деспотичне, згоден?

        Гість: R0mmel

        410.12.11, 23:26Відповідь на 3 від Lost_paradise

        саме так. Якось просто сумбурно я це зформулював, чи недоформулював

          510.12.11, 23:44Відповідь на 3 від Lost_paradise

          Фактично мав так відкоментити цю замітку. Автору

            611.12.11, 01:03

            Забарився я --- всі правильні коментарі вже зроблені! Автору дорослий такий респект!

              711.12.11, 02:19

                анонім

                811.12.11, 12:37

                Поинтересуйся фамилией "Сурков"

                  911.12.11, 14:33Відповідь на 8 від анонім

                  Поинтересуйся фамилией "Сурков"Так это известная личность. Глава администрации президента, идеолог "суверенной демократии"

                    1023.12.11, 01:17

                    Коротко, чітко і зрозуміло.