хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Козляча карма

  • 29.11.11, 20:55
Я вірю в карму. Поняття карми є в принципі в будь-якій релігії, то ж можна користуватися прийнятим в християнстві терміном провидіння. Я вірю в карму, я вірю в провидіння.
Не дарма першою фізичною жертвою цієї влади став мешканець Донецької області. Світла пам'ять йому. І це не глумління, насправді він на відміну від нас всіх жив, він поклав життя на боротьбу, в той час як більшість "аппазиціонерів" кладе 50 гривен в кишеню мітингувальника, щоб той покричав "ганьба". Він жив, бо боровся за яку не яку справедливість, а не тому, що п'яний на Ламборджіні врізався в плакат. Погодьтеся є різниця, адже я краще загину на брудному асфальті за ідеал, а не як щур, хай навіть в салоні комфортного Ламборджіні, через перевищення проміллєй високоградусних напоїв в організмі, що в свою чергу є симптомом такої хвороби як "з жиру бісяться".
Показово те, що сьогодні першою жертвою серед ЗМІ став репортер газети "2000". Міліція каже "битовуха", однак так плутається в своїх показаннях, що наводить на думки. Наприклад каже, що біля свого помешкання його вбили, а колеги кажуть, що він взагалі в іншому кінці міста жив. Який буде результат цього розслідування, якщо міліція й досі не знає де він мешкав? Думаю зрозуміло. Але ж міліції цим ніколи займатися, їй треба щимити протестний народ, а все інше хай почекає. А газета "2000" була оплотом регіонів і "руссконалаштованої" інтилігенції Києва...
Показово те, що головною соціальною жертвою влади стали соціальні категорії. Що таке ці категорії? Це електорат, той що голосує не з якихось ідеалістично-ідеологічних мотивів (таких невелика частка), а голосує за конкретні соціальні бонуси - пільги, пенсії, доплати і т.д. І саме електорат привів Януковича до влади. І саме їх першою чергою "мочить в сортірє" Тігіпко-Янукович.
Вчора парламент додатково виділив на обслуговування себе любих 19 мільйонів гривен на грудень. Для чорнибильців грошей немає сказав сьогодні Тігіпко, що підтвердив Мікола Яновіч. Логіку можновладців зрозуміти можна. Дійсно ну що тих 19 лимонів на таку величезну кількість пенсіонерів? А на 450 депутатів та декілька сотень вищих чиновників то вже буде якась вагома сума. Здається там основні витрати на оздоровлення. Ну правильно, ці протести погано впливають на організм депутатів, хай оздоровлюються і відпочивають, свята на носі.
А Тігіпко не брехав. Він чесна людина. Грошей в бюджеті дійсно немає, вони вже всі в кишені олігархів.А те що ці олігархи і є влада то не важливо. Коли гроші пішли з бюджету в приватну кишеню, то вже стали приватною власністю. А приватна власність свячена і недоторкана. Тому в Україні немає грошей, це правда. Вони є в Ахметова, Колєснікова, Фірташа. І вкладають вони їх в швейцарські банки і кіпрські фірми, бо там спокійно і немає чорнобильців.
І Янукович не брехав. Він також чесна людина. В цій країні дійсно є багато "казлов, коториє мешают ім жить". Просто не всі тоді зрозуміли хто ці "казли". Ці "казли" це український народ, який увесь час заважає їм жити, щось вимагає, протестує, кричить, а в деяких випадках помирає, псуючи їхній імідж на міжнародній арені.
Все правильно, вони чесні, а ми "казли". Вірніше лохи. І це все карма...або провидіння, як кому подобається.

P.S. А доречі де пани афганці? Щось не бачу. А так...вибачте забув...вони кістку з барського столу отримали і поховалися по своїх афганських хатах з краю. Вже навіть не "казли", а скоріше "вівці". Головне щоб не забули за Регіони проголосувати на наступних виборах. Їм же ж покращили життя вже сьогодні...
10

Коментарі

129.11.11, 21:06

    229.11.11, 21:48

    Багато з чим готовий погодитись з тобою, особливо з тим, що перщими постраждали "винуватці" тріумфу нинішньої влади. Така собі іронія долі.
    З іншого боку викликає "здивування" те що харківські чорнобильці попросили патріарха Кирила помолитися про напоумлення Януковича... Піпец якийсь!

      329.11.11, 21:54Відповідь на 2 від Perovdupu

      Багато з чим готовий погодитись з тобою, особливо з тим, що перщими постраждали "винуватці" тріумфу нинішньої влади. Така собі іронія долі.
      З іншого боку викликає "здивування" те що харківські чорнобильці попросили патріарха Кирила помолитися про напоумлення Януковича... Піпец якийсь!
      А це і є головна масова зброя проти українців - граблі зветься. Все топчемося біля них, а вони нас в одне й те саме місце по макітрі. І так століттями.

        429.11.11, 22:42Відповідь на 3 від Lost_paradise

        Синдром Грабель властивий багатьом націям... Чим краще, скажімо, поляки, яким провидіння весь час підказувало дружити з Україною... і що... порівняти Польщу зразка 16-17 ст. з Польщею 1939, та й в наш час їх президентів рвуть на шмаття, а вони мовчать... Але згоден, що все в рамках "карми" кожного окремо взятого індивіда або народу.

          51.12.11, 13:50

          історія спіралеподібна. Пригадується штурмабтайлунг...

            Гість: мирянин

            65.12.11, 19:00

            Серед лиха, та дуреп
            Долі не придбаєш