хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Русскій мір

  • 14.11.11, 19:00
"В левой руке "Сникерс", в правой руке "Марс"
Мой пиар-менеджер - Карл Маркс"
Гурт "Ляпис Трубецкой"

Бренд "Русскій мір" останнім часом зажив слави. І видається, що зажив слави він не стільки завдяки піару Кремля, а завдяки вправному піару "небайдужих до загрози цього "міра" в Україні. Ну ось що мене цікавить це те, що ховається за цією вивіскою насправді та як викривила збочена психіка небайдужих до цього "міра" власне сприйняття цього всього лейбла.
Головне в будь-якому понятті це власне його внутрішнє накопичення. Однак термін "Русскій мір" видається мені такою мильною булькою, котра начебто й існує, начебто і блищить в проміннях сонця, а всередині порожньо. Немає нічьо. І навіть асоціація з лайном в гарній обгортці не пасує, адже лайно саме по-собі це щось, а там просто "чорна діра в космічному просторі". Ну ось я розумію почуття якогось "чорносотенця" часів Лютневої революції. Він був інтелігентом, мав маєтки, челядь, вірив у божественну місію імператора і взагалі Російської імперії у Європі. І тут крах, "неосвічена чернь" відбирає маєтки, челядь відвертається, "помазанця божого" скидують. Він читав перед сном Достоєвського, а зараз його вуха вимушено різали віршики Маяковського. Я розумію цю "типову русскую хандру", коли розумієш, що ти не пуп землі.
А ось як пояснити тягу до сьогоднішнього "Русского міра"? Це тяга до чього? До російської мови? Так в чому проблема, її вивчають в школах, на ній говорять в телеекранах. Чи це просто ненависть до всього українського? Тоді вибачайте, панове, ненависть - це не "мір", на ній нічого не побудуєш, це небуття. Тож користуйтеся правильним терміном - "російське небуття". Вірніше "русское небытие".
Чи може, даруйте, "РМ" - це культура? То яка це культура? Сергій Звєрєв? Філіп Кіркоров? Боря Моїсєєв? Чи Сергєй Бєзруков? Ксюша Собчак? Що воно таке? Копіпаст западного продукту під "русскою обгорткою"? Чи може у Росії Макдональдси не такі? Чи може бізнес-проект "во святая раби божіі" Кирил Гундяєв це "русскій мір"? Чи може президент Росії, як той Гітлер не їздить на "німецько-фашиському" мерседесі? А точно це певно Лада Каліна...(ха-ха-ха!)
Від такого "міра" наш бідолашний "чорносотенник", котрого ми залишили хандрити на самоті, вже встиг повіситися. Маяковського він терпів, а ось Ксюшу Собчак не зміг...
Ні, звісно я не кажу, що в нас краще. Я навіть не хочу уявляти, щоб зробив собі Богдан Хмельницький, якби побачив Вєрку Сердючку... Але ж ми зараз не про це, а про "русскій мір".
І ось дивлячись на цей "русскій мір", його "піар-менеджер" Путін виглядає таким собі "Вєльзєвулом - хозяїном стратосфери", у котрого " в правой руке Сникерс, в левой руке Марс", а на вустах "грёзы о русском мире". Ну і ще бакс з кишені виглядає.
Тож виглядає, що хтось навіюючи міфи про загрози "русского міра" або не того чорта змалювали, або ж роблять йому чорний піар, адже по-суті це порожнеча...Пусте місце...І не важливо чия викривлена психіка, що туди домалювала.
12

Коментарі

114.11.11, 19:31

Викладено . А рускій мір нагадує анус

    Гість: ТарасЧупринка

    214.11.11, 19:35

    Моцкалям іх московщину, на інших землях нищити окупантів!!!

      314.11.11, 19:55

        Гість: москвостьоб

        414.11.11, 22:10Відповідь на 1 від Fred Perry

        Викладено. А рускій мір нагадує анусдо того ж не підтертий!

          514.11.11, 22:41Відповідь на 4 від Гість: москвостьоб

            614.11.11, 23:36

            "Культура РМ !!! Сергій Звєрєв! Філіп Кіркоров! Боря Моїсєєв! Сергєй Бєзруков! Ксюша Собчак!"
            Все нормально! Який РУССКІЙ МІР, така і КУЛЬТУРА!!!
            Така """ЕЛІТА""" , така """ЦЕРКВА""", така """ДЕМОКРАТІЯ"""

              715.11.11, 10:45Відповідь на 6 від Julia Taneta

              "Культура РМ !!! Сергій Звєрєв! Філіп Кіркоров! Боря Моїсєєв! Сергєй Бєзруков! Ксюша Собчак!"
              Все нормально! Який РУССКІЙ МІР, така і КУЛЬТУРА!!!
              Така """ЕЛІТА""" , така """ЦЕРКВА""", така """ДЕМОКРАТІЯ"""