Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Трохи сатири (продовження)

  • 08.11.11, 19:33
В продовження попередньої фантасмагорії

Газета "Київський улус":

"Сьогодні в день свята "великого об'єднання та перемоги над русько-слов'янськими загарбниками" активісти громадського об'єднання "Братство народів Русі та Монголії" та партія "Монгольський блок" мали намір провести урочисті заходи в Галичі, де планували символічно в честь свята знести усі захисні вежі Галицько-Волинського князівства. Несподівано князь Данило Галицький та галицька громадськість вчинили опір активістам акції. "Ані астановілі караван, білі караван нагамі, толкать люді монгольскіє, убівать монгольскіє люді. Еті западенці шайтани" - обурюється активіст Монгольского блоку Казил. Гнівну заяву зробив лідер "Братстсва народів Русі та Монголії" Касим Чечьотка: "Ці люди неошайтани, вони всі "данилівці". Вони вигадали, що начебто існує якісь русини, хоча ми знаємо, що це є вигадка Заходу, зроблена задля розвалу Великої Орди. Це все польські інсинуації, адже всі більш менш пристойні люди знають, що слов'яни пішли від монголів, і довгий час братські народи маломонголів та великомонголів були підступно роз'єднані заходом, але завдяки великим героям Чінгісхану та Батию вони знову були об'єднані у Велику Орду, котра знову підіймається з колін". Радикальну заяву зробило МЗС Золотої орди: "Золота орда не допустить наруги над спільною історією маломонголів та великомонголів, зокрема над світлим святом Великого воз'єднання братських народів, та відродження неошайтанізму в Галицько-Волинському князівстві". На пресс-конференції хан прокоментував дії Данила Галицького та його поплічників так: "Це харам!". В той же час західні політики також відреагували на дії Данила Галицького і особливо на його заяву про зраду західними союзниками, адже ті не оказали допомоги Данилу. Пресс-секретар угорського короля зробив заяву, відповідно до якої: "Так дійсно Європа розуміє, що саме завдяки русичам монголи не покорили Європи та ми обіцяли допомогу, однак нас дуже турбує стан демократії в Галицько-Волинському князівстві. Ми вважаємо, що влада Данила Галицького має риси тоталітарних режимів. Задля отримання нашої допомоги Данило має провести структурні демократичні реформи". Також стурбований станом демократії Вождь Об'єднаних Південноамериканських Індіанських племен Томагавк Білий Яструб, який заявив: "Ми пильно стежимо за станом демократії за Великою Водою, зокрема у державі коло Великих гір Карпат. В разі, якщо нам не сподобається демократія там, ми відправимо душу диктатора до предків в храм Великого Ведмедя".

Газета "Руський ярлик":

На 24 вересня 1362 року біля річки Сині Води запланований масовий мітинг прихильників євроінтеграції проти монгольскої влади. Однак лідер опозиції стурбований можливістю появи на мітингу провокаторів. Опозиція зробила офіційну заяву: "Відповідно до нашої інформації на нашу заплановану мирну акцію можуть з'явитися провокатори, зокрема за нашими даними це можуть бути литовські провокатори на чолі з їхнім лідером Ольгердом Гедеміновичем. Опозиція заявляє, що до діяльності литовських радикалів і особисто до провокативної діяльності Ольгерда ніякого відношення не має і закликає своїх прихильників бути пильними, поводитися мирно, не піддаватися на провокації Ольгерда та його поплічників"
11

Коментарі

Гість: ТарасЧупринка

18.11.11, 20:03

Дякую!

    анонім

    28.11.11, 20:39

    Як завжди, Орда бреше, а Європа відмежовується екларативними заявами. Висновок: і 100 років тому і зараз, сподіватись можна лише на власні сили

      38.11.11, 20:46Відповідь на 2 від анонім

      Як завжди, Орда бреше, а Європа відмежовується екларативними заявами. Висновок: і 100 років тому і зараз, сподіватись можна лише на власні силиЄвропа, їй вигідно, ВІДКУПОВУЄТЬСЯ Україною від Орди!!! Вже не раз, може й досить!

        48.11.11, 23:30

        суперська замітка! Чекаю продовження!

          58.11.11, 23:38

            69.11.11, 14:54


            Всім сподобалось! Доведеться писати далі.