Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 23.10.14, 18:34
Галина Павлів
ПОШИРЮЙТЕ !!! НЕДАЙМО ХУДОБІ ВИЙТИ СУХИМ З ЙОГО КРОПИВИ!!!!

"Прошу вас написати про зрадника України М.М.Поплавського. Я, студент КНУКіМ,і мені бридко від того що мій ректор крадій,зрадник і боягуз! Ця людина крала гроші з університету і будувала собі ресторани,розширювала бізнес! Він мав велику повагу від студентів,але в тому році все змінилося,він спочатку купив вибори в Черкасах (залучав студентів для агітаціі) і все було за підтримки Партії Регіонів! Коли почався Майдан він сказав "кого побачу на Майдані вижену з університету", потім 16 січня він голосував за антилюдські закони(на його руках кров загиблих), а сьогодні я дізнався що він примусово примушує викладачів нашого університету балатуватися в Київ Раду! Примусово!!! Студентів теж примушує вести агітаційну роботу (напевно хоче закріпитися в політиці). За неофіційною інформацією в Одесі у його готельно-ресторанних комплексах проживають сепаратисти! Таких як в КНУКіМ дуже багато,але ми не можемо об"єднатися і скинути Поплавського...всі бояться, що їх не підтримають,і нічого не вийде, і виженуть їх з університету! Не можу вже терпіти як цей "індик" шикує і їздить на своїх Мерсах...після того як зрадив Україну, народ, студентів...на його руках кров "Небесної сотні" Прошу допомогти нам!(#Євромайдан)
11

Коментарі

123.10.14, 20:19

юний орел - з родини м"ясомордих, підвид жополизів, їсть з рук, легко приручається, має високу тушкопригодність...

    223.10.14, 21:23Відповідь на 1 від PylypO

    Що про нього казати..Тільки палочками ножно брати

      323.10.14, 21:51

      Показать би цю статтю одній моїй знайомій, вона все мліє від цього кропив"яного орла...

        423.10.14, 22:02Відповідь на 3 від ЛанаСкала

        Показать би цю статтю одній моїй знайомій, вона все мліє від цього кропив"яного орла...На жаль всі схильні помилятися! Можливо і твоя знайома помилялася!

          523.10.14, 22:21Відповідь на 4 від taras021

          Показать би цю статтю одній моїй знайомій, вона все мліє від цього кропив"яного орла...На жаль всі схильні помилятися! Можливо і твоя знайома помилялася!Та добре вона бачить і знає, що воно за один, її не обдуриш. Каже - а мені наравляцця у нього костюми (??!!). Їй і Бучинська подобається, ота продажна ..., що співала на підтримку антимайдану.

            623.10.14, 23:35Відповідь на 5 від ЛанаСкала

            Показать би цю статтю одній моїй знайомій, вона все мліє від цього кропив"яного орла...На жаль всі схильні помилятися! Можливо і твоя знайома помилялася!Та добре вона бачить і знає, що воно за один, її не обдуриш. Каже - а мені наравляцця у нього костюми (??!!). Їй і Бучинська подобається, ота продажна ..., що співала на підтримку антимайдану.Не розумію! Як може поплавський подобатися? Співати не вміє,не красавец! Хіба грошей багато і дівочий балет гарний,та і то не відому за що він їх тримає?

              723.10.14, 23:43Відповідь на 6 від taras021

              Показать би цю статтю одній моїй знайомій, вона все мліє від цього кропив"яного орла...На жаль всі схильні помилятися! Можливо і твоя знайома помилялася!Та добре вона бачить і знає, що воно за один, її не обдуриш. Каже - а мені наравляцця у нього костюми (??!!). Їй і Бучинська подобається, ота продажна ..., що співала на підтримку антимайдану.Не розумію! Як може поплавський подобатися? Співати не вміє,не красавец! Хіба грошей багато і дівочий балет гарний,та і то не відому за що він їх тримає?Я теж не розумію, як таке може подобатись. А от за що балет тримає, якраз дуже зрозуміло - саме за оті вкрадені кошти, про які ти писав.

                824.10.14, 20:09Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                  924.10.14, 20:15

                  М-да. А зараз юний орел - старий козел лізе по Кіровоградщині. До речі, до честі черкащан, купити він вибори зміг тільки значними підтасуваннями. Цілі групи студентів з Києва і інших міст раптово тоді опинилися в Черкасах.

                    1025.10.14, 12:44

                    Ну шо сказать -ТВАРЮКА.Методы как у Серёги -пидрахуя,студентов на демонстрации и в агитаторы.Студенты не должны бояться,времена изменились ,хоть и не сильно.На Майдане тоже было страшно,тем же студентам.Только нужно всем миром дать ему просраться.И чем больше резонанс,тем гарантированей победа.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна