хочу сюди!
 

Маша

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Батько Януковича співпрацював із німецькими окупантами?

  • 01.02.14, 22:45

У Інтернеті з'явилися документи про співпрацю батька Януковича з німецько-фашистськими окупантами в роки Великої Вітчизняної війни.

Як свідчить ресурс "Оглядач",публікація документів супроводжується такими коментарями:

«Про Федора Володимировича Януковича, батька екзота, навіть з творінь придворних біографів відоме наступне: народився 1923 року, начебто вчився в легендарній місцевій льотній школі, що готувала пачками майбутніх Героїв Радянського Союзу, на початку війни був поранений і валявся в госпіталі. Але в якій частині і де служив? Немає відповіді. Де був поранений, характер поранення, де лікувався. Немає відповіді. У списках курсантів Ворошиловградського літного училища 1935-1941 року курсант Янукович не числиться.

Крім того, що більш важливо - Ф.В. Янукович не числиться в списках ветеранів ВВВ і навіть в списках ветеранів праці. Для тих, хто пам'ятає радянські реалії - відповідь очевидна: не числиться тільки тому, що не мав анінайменших підстав претендувати на такий статус.

Далі. Якби Янукович-старший мав хоч би щонайменше відношення до Великої Вітчизняної війни - обов'язково був би нагороджений. Нехай не бойовою медаллю, але якийсь значок типу 10, 20, 30 років - був би обов'язково. І вже цей факт історіографи згадали б обов'язково. Та якби у Януковича-старшого був хоч би значок ГТО - в 2004 році Гельмани роздули б його до розмірів Золотої Зірки Героя. Але не роздули, означає взагалі ні за що учепитися було, а краще було умовчати.

Тепер подивимося на проблему з іншого боку і поставимо таке питання: ким міг бути молодий хлопець в роки Війни. Вибір відповідей обмежений:

- або бійцем Червоної Армії:

- або дезертиром, а то і поліцаєм.

Оскільки відповідь номер один скасовується автоматично, бо світу не явився жоден документ, що підтверджує службу Януковича Ф.В. у Червоній Армії, наявність в списках евакуйованих, роботу на об'єктах народного господарства в тилу (більш того - не виявлено навіть військового квитка Януковича Ф.В., то залишається тільки відповідь номер два».























































7

Коментарі

11.02.14, 22:58

О, бля! Так наш президент син фашиста ! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!

    22.02.14, 08:19

    паліво яке....

      Гість: Pamadka*

      32.02.14, 10:43Відповідь на 1 від заблокований

      О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш

        Гість: Pamadka*

        42.02.14, 10:44Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

        паліво яке....та це говорили як тільки янукович прийшов до влади...

          52.02.14, 10:48Відповідь на 3 від Гість: Pamadka*

          О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.

            Гість: Pamadka*

            62.02.14, 10:51Відповідь на 5 від заблокований

            О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.ще не довго....перемога буде за нами...

              72.02.14, 10:53Відповідь на 6 від Гість: Pamadka*

              О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.ще не довго....перемога буде за нами...От цікаво хто злив такі документи! мацкалі чи найближче оточення президента чи може СБУ. Хтось сильно хоче до влади незамітно добратися!

                Гість: Pamadka*

                82.02.14, 10:54Відповідь на 7 від taras021

                О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.ще не довго....перемога буде за нами...От цікаво хто злив такі документи! мацкалі чи найближче оточення президента чи може СБУ. Хтось сильно хоче до влади незамітно добратися!сонечко...це писали ще давно...и по телебаченню говорили ще як тыльки янукович став президентом....

                  92.02.14, 10:56Відповідь на 8 від Гість: Pamadka*

                  О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.ще не довго....перемога буде за нами...От цікаво хто злив такі документи! мацкалі чи найближче оточення президента чи може СБУ. Хтось сильно хоче до влади незамітно добратися!сонечко...це писали ще давно...и по телебаченню говорили ще як тыльки янукович став президентом....Лапочка,я про це знаю,але документи виплили недавно!

                    Гість: Pamadka*

                    102.02.14, 10:59Відповідь на 9 від taras021

                    О, бля! Так наш президент син фашиста! Ніфігасобі, от чому він так не любить фашистів, як і весь його лохтолат!він бандера оказуеться, так як щитає бандер фашистамитак він наш мдя, тут і заплутатись можна хто є ху.ще не довго....перемога буде за нами...От цікаво хто злив такі документи! мацкалі чи найближче оточення президента чи може СБУ. Хтось сильно хоче до влади незамітно добратися!сонечко...це писали ще давно...и по телебаченню говорили ще як тыльки янукович став президентом....Лапочка,я про це знаю,але документи виплили недавно!та це рыгы сами и подсунули значит документы....патаму шо видят шо пиздец всему приходитсдают своих же

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна