хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Екологія жінки

  • 04.04.13, 21:44


Жінка - великий хижак з яскраво забарвленою зовнішністю, що володіє великою силою, спритністю і грацією. Місцеве населення багатьох країн панічно боїться жінок, вважаючи їх істотами загадковими і непередбачуваними.

Жінок часто обожнюють, поклоняються їх зображенням, дарують їм різні дрібнички. Найчастіше на жінках одружуються, проте найчастіше їх просто люблять. Чому ж жінок потрібно охороняти, якщо вони нападають навіть на людей? У першу чергу - з чисто практичних міркувань. Взаємовідношення "хижак - жертва" - один з найважливіших шляхів еволюції цивілізації. Говорячи простіше - без жінок люди дуріють. Очевидно, що жінки відіграють певну роль у рівновазі природи, і необхідно піклуватися про те, щоб вони не зникли з нашого життя. У деяких країнах, наприклад в Америці та Швеції, уряди проводять активну роботу з акліматизації жінок. Зовнішній вигляд, будова, довжина тіла жінки, що мешкає в YKPAIHI, в середньому становить 150-180 см, задньої ступні - 25-30 см, довжина вуха - близько 7 см. Тіло жінки витягнуто знизу вгору, голова невелика, округла, кінцівки опушені слабо, хвоста немає. Забарвлення вовняного покриву може бути дуже різноманітною, але переважають блондинки, брюнетки та руді. Руді також бувають ще конопатять і шкідливими. Жінка може видавати різноманітні звуки. Це як короткі, низькі звуки, так і більш високі і протяжні. Іноді ці звуки схожі на кашель, але частіше - на важке зітхання. Роздратована жінка бурчить і гиркає, але потрапивши в капкан, лежить зазвичай мовчки.

Систематичне положення та історія виду.
Офіційна наука утримується від коментарів з приводу походження жінок. Існує думка, що жінки були завжди, але деякі фахівці стверджують зворотне, підкреслюючи нещодавно відкриту закономірність - там, де водяться жінки, зазвичай відразу заводяться і діти. Це явище ще чекає на своїх першовідкривачів.

Ареал і визначають його чинники.
Жінки поширені практично у всіх частинах світу. У містах їх більше, ніж у пустелях, а на курортах ще більше, ніж у містах. Типовий мешканець тропіків, пляжів і чайних, жінка мало пристосована до сніжному покриву і негативних температур, хоча деякі дослідники стверджують, що зустрічали жінок навіть у космосі, де, як відомо, життя немає.

Географічна мінливість виду.
Широко розселившись по всіх материках і пристосувавшись до проживання в різних умовах, жінка утворила безліч підвидів. До теперішнього часу в літературі описано чотири різновиди жінок: кісонькі, лапонькі, пупсики і пишечки. Тим не менш відомий австрійський спеціаліст по жінках, Зигмунд Фрейд, стверджував, що існує лише три категорії жінок - дружини, коханки та інші. З ним, проте, категорично не згодні марксисти-ленінці, що запропонували інше поділ - на доярок і колгоспниць. Hеразберіха з класифікацією жінок до цих пір призводить до сексуальних бунтів і революцій, що негативно позначається на самопочутті людей.

Харчування.
Харчування жінок дуже різноманітно. Вона нападає на все живе - від омарів по-ньбургскі до полуничного лікеру. ODECKA різновид жінки воліє їсти рибу, солоні горішки, шоколад. Дрібних тварин жінка поїдає досить швидко, особливо якщо достатньо голодна. Більш великих спочатку общипує, але потім все одно поїдає. В один присід жінка може з'їсти цілу коробку шоколадних цукерок. Коли жінки ситі, вони можуть пограти зі своєю здобиччю, заявивши, що сидять на дієті. У цьому випадку видобуток ховається в затишних місцях, наприклад, в холодильнику.

Заходи з охорони і відтворення.
Жінка - одне з найкрасивіших істот у світі, прикраса наших гір, лісів, машин і квартир. Вона представляє також велику наукову і художню цінність. Щоб вберегти жінку від повного винищення, необхідно проводити масу дорогих, але необхідних заходів. У малокормние для жінок роки їх слід підгодовувати, а також взувати і одягати. Багато фахівців радять водити жінок в театри, ощадбанки і, що особливо важливо - у магазини. Давно помічено - в тих районах країни, де магазинів немає, кількість жінок дуже незначно. У деяких країнах, особливо на Близькому і Середньому Сході, жінок намагаються розводити в неволі, створюючи так звані гареми. На жаль, в наших умовах цей досвід не прижився. У всіх районах, де зустрічається жінка, потрібно проводити широку пропаганду на її захист. Саме з цією метою в нашій країні регулярно відзначається Міжнародний Жіночий день і саме з цією метою написана ця замітка. Гонорар прошу перерахувати моїй дружині.
5

Коментарі

Гість: Алёна11

14.04.13, 21:49

Шоколад не люблю. Магазини-ненавиджу. Блондинка. Я,напевно,несправжня!

    Гість: Кошка Яська

    24.04.13, 21:49

    це стаття знаного мисливця на жінок??

      Гість: Кошка Яська

      34.04.13, 21:50Відповідь на 1 від Гість: Алёна11

      Шоколад не люблю. Магазини-ненавиджу. Блондинка. Я,напевно,несправжня!ага. метис

        Гість: Алёна11

        44.04.13, 21:54Відповідь на 3 від Гість: Кошка Яська

        Шоколад не люблю. Магазини-ненавиджу. Блондинка. Я,напевно,несправжня!ага. метис

          54.04.13, 21:55

          Жінка - великий хижак з яскраво забарвленою зовнішністю

          Аха,зло не дремлет.

            Гість: Лада *

            64.04.13, 22:22

            "Роздратована жінка бурчить і гиркає, але потрапивши в капкан, лежить зазвичай мовчки" Только умельцев расставлять капканы маловато

              74.04.13, 22:24Відповідь на 6 від Гість: Лада *

              "Роздратована жінка бурчить і гиркає, але потрапивши в капкан, лежить зазвичай мовчки" Только умельцев расставлять капканы маловатоТреба буде поставлю!!!

                Гість: Лада *

                84.04.13, 22:27Відповідь на 7 від taras021

                А "потрошить" жена значит будет

                  94.04.13, 22:35Відповідь на 8 від Гість: Лада *

                  А "потрошить" жена значит будет

                    Гість: Pamadka*

                    105.04.13, 10:12

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна