хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

За немножечко оптимизма пост.

  • 16.04.14, 21:11
/З блогу Олександра Шидалова/

Значить в цьому дописі буде позитив про те, що відбувається на сході.
Я почну, а ви продовжуйте.

Ну по-перше, якщо якісь плани наших силовиків летять коту під хвіст - це загалом непогано. Це значить, що у них є план і вони його виконують.

Вся України і півтори Росії цілий день розглядали як десантура на шести бронемашинах вирішувала шо їй робить ув віду наявності навколо машин великої кількості переляканого населення, а також озброєних представників братського народу. Захоплені цим видовищем ми якось пропустили той факт десь близько сорока машин таки прорвались і поїхали собі за адресою призначення.

Опять же таки Партія Регіонів дуже сильно змінила тональність.
Навіть не зважаючи на те, що їх сходка відбувається в рідному Донецьку. Навіть не зважаючи, що командос-колорадос в тому Донецьку контролюють і мерію і ОГА. Федералізацію вже ніхто не просить, а про відокремлення Донбасу від України говорять як про рішучий стрибок з вікна десятого поверху.

В Горлівці міліція відрапортувала, шо готова викинуть всіх, хто засів в адмінбудівлях міста, к чітрям собачим. І тіко чекає наказу. А наказує немає. Бо як викидать то вже синхронно звідусіль, а не так, шо тут викинув - там виросло.

Місцеві теж, не повні ідіоти як виявилось. Мер одного з селищ під Краматорськом так і сказаві: "Хрін його зна, хто оце вас тут блокує, які молоді мужчіни тут не живуть". Особливо радує молодь Слов'янська, яка щиро зізнається, що не розуміє, нафіга ото захоплювать ті будівлі і не одобріяє весь балаган ні в цілому, ні в першому читанні.

А Крутов - це голова. Мужик не простий. Хоч на перший погляд здається таким собі весильним генералом, або тим Булдаковим з "Особєннстєй національної охоти". Чим простіше виглядає генерал, тим хитріше він є на самом дєлє. Шутка лі, за два дні, без підготовки розвернуть таку бурхливу діяльність. Та ще й так, що ніхто не уявляє ні, хто де сидить, ні на чиєму боці перевага, ні коли ж специ таки почнуть щось робить. Хитрий генерал вимотує супротивника, як Моїсей нещасних євреїв, щоб привести колорадосів усім стадом тіки не на землю обєтованну, а у тюрму.

Всі хороші новини які мав - розказав, тож тепер, не соромтесь, розповідайте, якщо є шо додати.


10

Коментарі

Гість: е_о

116.04.14, 21:22

ну и что..? где суть..?

    216.04.14, 21:22

    таки да!

      Гість: Friday_4_19

      316.04.14, 21:47

      Всевишній Аллах, да направить Крутова! Да не залишиться Крутов глухим до голосу Аллаха! Іншалла! Аллаху Акбар!

        416.04.14, 21:59Відповідь на 3 від Гість: Friday_4_19

        Всевишній Аллах, да направить Крутова! Да не залишиться Крутов глухим до голосу Аллаха! Іншалла! Аллаху Акбар!ваистену акбар!

          Гість: Friday_4_19

          516.04.14, 23:04Відповідь на 4 від iris s

          Кому си не спиться в ніч глуху?

            616.04.14, 23:09Відповідь на 5 від Гість: Friday_4_19

            Кому си не спиться в ніч глуху?я на роботе тут. люстрирую пользователей!

              Гість: Friday_4_19

              717.04.14, 08:05Відповідь на 6 від iris s

              Люстрація не кастрація, може й виживе хто!

                817.04.14, 15:53

                так, мені теж Крутов подобається