хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Янукович залишився президентом. Пройшло 10 років. Львів.

  • 13.02.14, 00:03




"Українські музиканти - Майкл Щур, Павло Черя та Василь Косий написали пісню "Ми озброїмося футболками". За словами гітариста Василя Косого, пісня була написана раніше, коли "була ота історія з футболками "Спасибо жителям Донбаса".
"Пісня народилась ще влітку, але нажаль не втратила своєї актуальності і зараз. Тому ми вирішили записати її та викласти в інтернет", - розповів він "Українській правді. Життя". За словами Василя, вона присвячена "всім тим, хто досі вірить у перемогу і не здається". Зокрема, у пісні є такі рядки: "Шоломи і кулі ловлять ваші накази, Ви на силі звихнули, ви загрались маразмом" та "Ми підпалимо цю епоху, Це одна з найперших цілей".
"Влада в теперішньому вигляді це подразник для кожного адекватного громадянина. Вони нас "надихають" на творчість - музикантів на пісні, художників на малюнки, архітекторів на барикади, барменів на... Коли хвиля різношерстної творчості знесе цю систему в нас будуть позитивніші теми для творчості. Не претендуємо на якусь музичну геніальність, просто це наш спосіб висловити свою громадянську позицію", - сказав Павло Черя.
Як зазначив Майкл Щур, футболки - це зброя, якої також бояться. "Ну от - то давайте озброїмося ними. Поки зброя у нас не у вільному продажі, давайте озброюватися футболками. Це ж не просто одяг - це засіб масової інформації. А тепер чекаємо заяву Лукаш/Портнова/Олійника/Колесніченка/Лук'янова про те, що виготовлення футболок підлягає ліцензуванню і регулюється Нацрадою", - каже він."
9

Коментарі

Гість: Bakhuyzen

113.02.14, 01:02

слава москалям. героям слава.

    213.02.14, 01:44Відповідь на 1 від Гість: Bakhuyzen

    слава москалям. героям слава.Глубокая мысль... А теперь давайте сделаем вид, что Вы это не писали, я это не читал, и Вы выразите свою мысль как-нибудь, э-э-э... не столь поэтично

      313.02.14, 07:54

      перше відео, це секта догматів

        Гість: gobseck

        413.02.14, 07:59

          Гість: Nairia

          513.02.14, 11:20

          Сюда бы еще видео о выборах 2015 хорошо вписалось бы. Частенько подумываю о том - уж не пророками ли его создатели оказались и скоро придётся ловить и солить воробьев...

            613.02.14, 13:48Відповідь на 4 від Гість: gobseck

              713.02.14, 13:50Відповідь на 5 від Гість: Nairia

              Сюда бы еще видео о выборах 2015 хорошо вписалось бы. Частенько подумываю о том - уж не пророками ли его создатели оказались и скоро придётся ловить и солить воробьев...А у меня рыбалка, черепахи и по двору ходят фазаны.... Я Король Мира!!!!!!!!!

                Гість: Nairia

                817.02.14, 21:32Відповідь на 7 від Вуйкобойко

                А, да? Спасибо тебе от сайта за ценную инфу, Олежка Зачем голодным аборигенам за воробьями гоняться, когда у нашего доброго друга от фазанов и черепах отбоя нет? Не дадим друг другу умереть, Король Мира!!!

                  917.02.14, 21:40Відповідь на 8 від Гість: Nairia

                  А, да? Спасибо тебе от сайта за ценную инфу, Олежка Зачем голодным аборигенам за воробьями гоняться, когда у нашего доброго друга от фазанов и черепах отбоя нет? Не дадим друг другу умереть, Король Мира!!!Черепаховый суп на воробьев? Дулю тебе!)))))

                    Гість: Nairia

                    1017.02.14, 21:49Відповідь на 9 від Вуйкобойко

                    Очень эстетично выглядит твоя дуля! А кто меняется? Никто не меняется Придем и сами всё экспроприируем - голодных аборигенов даже твой припрятанный кулемёт не остановит - на всех пулек не хватит

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна