Міша Колінз повертається в "Надприродне"

З твітера Міши Колінза: Це правда я повертаюся в реаліті шоу про двох братів які тиняються навколо перевіряючи задрипані готелі.Якісь питання?

Речник Warner Bros сказавб що Міша повернеться більш за все в 17 серії і подальших декількох серіях, не обов'язково, як янгол Кастієль. С'єра Гембл говорить: " Це було в наших намірах повернути Мішу назад. Він чудова людина і нам подобається з ним працювати."

Джерело

Не проґавте сьогодні перша серія "Щоденників вампіра" на НК

Не проґавте сьогодні перша серія "Щоденників вампіра"   на Новому каналі о 22:00

Олена: Мет і я коли були разом в нас не було... Стефан: Пристрасті?  #NovyTV #tVDua #TVD

Ще одна днюха в "ЩВ"

У Керолайн буде день народження в одній з подальших серії "Щоденників вампіра" обіцяють сценарісти!

Чи буде ще якесь святкування Днів народжень? - запитала Емі. Авжеж буде - відповідає на це EW. Також Джулі Плец натякнула: що в другій половині "ЩВ" ви знайдете Керолайн, яка святкує свою днюху але є одна невеличка проблема, вона ж не старшає адже (правильно вона вампір). Тож 18 це якийсь рубеж, але 17 насичений рік, тож Керолайн застрягла саме в цьому році зі своїми підлітковими проблемами. Для Керолайн це складний період, адже вона втратила стосунки з Тайлером і вона не знає що буде далі в її життя як вампіра. А на тлі вечірки сумна Керолайн це дуже погано. Тож її друзі Олена, Боні і Мет зроблять все щоб розрадити її і намагатимуться зробити найнезвичніше і веселе день народження для Кер. - додає Джулі. Але також зауважє зі сміхом:" якщо так складетьсято для нашого серіалу все піде цілком, цілком жахливо"!

Джерело 

"Щоденники вампіра" нарешті покажуть по Новому каналу)

5 грудня 2011 о 21-00 дивіться на Новому каналі прем'єру "Щоденники вампіра" перший сезон!

Джерело 

Що можна сказати з цього приводу?! Скажу лише одне: як можна було запороти анонси та зіпсувати всю інтригу в серіалі одним тицянам на клавіши, додати промо-знімки першого та другого сезону. Розкрити інтригу з Кетрін передчасно та ще й так бездарно написати огляд. Варто мабуть запитати редакторів каналу) Не мене.

Можливо ви скажете та ти б краще не написала та не зробила! На це відповім лише одне, якщо хочете можемо закластися я не боюся труднощів!

Заміськи і міськи легенди братів Грім або...

Заміськи і міськи легенди братів Грім або новий серіал "Грім" від NBC, цей канал завжди радує нас своїми цікавими роботами наприклад такими, як "Офіс", або "Чак! Наразі вони вирішили нас потішити жахами для дорослих!

Але мова не про це, а про хто ж насправді були брати Грім. Авжеж, авжеж чому так багато  галасу навколо саме цих братів та їх казок?! Насправді брати Грім займалися німецьким правописом, а заодно збирали німецький заміський та міський фольклор, який язик не повернеться назвати казками. Це зазвичай були легенди та перекази, де було багато жорстокості, сексу, в тому числі насильницького, згвалтування, людожерство і таке інше. Лише в кінці ХІХ  на початку ХХ-го сторіччя їх страшилки відредагували і представили всьому світу, як казки.! Цікаво чи не так?

Але мова і не про це зовсім це був лише ліричний відступ автора огляду, тобто мене, для того щоб підготувати вас до зустрічі самого серіалу.

Серіал розповідає про поліцейського слідчого з відділку вбивств, який дізнається що він належить до особливого гурту людей, яких називають Грім. І що казки то насправді і не казки від братів Грім, а чистесенька правда.

Перша серія починається, авжеж з "Червоного каптурка" найвідоміша казка, яку полюбляють, як діти так і дорослі (правда дорослі намагаються вес час приписати туди порно). Тільки дівчинка в червоному каптурі виявляється студенткою, та й вовк насправді вельми змахує на людину на перший погляд.

В цьому серіалі багато заплутаних поворотів, чарів, чаклунства, стосунків між людьми, кумедних ситуації. Якщо вам подобається щось моторошне і страшне, якщо ви полюбляєте тонку іронію, то вам він просто необхідний. Ах так і забула сказати... вам обов'язково сподобається ця кумедна парочка Нік, який слідчий і "грім"   тa Едді, який годинникар і "великий поганий вовк"! 

"Queer as Folk/Дивний народ" серіал про голубих США

"Queer as Folk/Дивний народ" серіал про голубих виробництва Showtime Канади і США заснований на британський версії з одноіменною назвою) Чомусь в Великий Британії він не прижився тому там вийшов всього один сезон в той час як в США зняли 5 повноцінних сезонів, а в Канаді перший сезон побив усі відомі рейтингі популярних серіалів. 

Росіяни, як завжди переіначили назву назвали його "Близкие друзья", хоча я перерирала усі словники англійськи, побувала на форумі, щоб зрозуміти як же його правильно перекласти. Тож Queer as Folk це манчестерська діалектика насправді існує такий ідеомичний вираз  " There's nought so queer as folk" що означає приблизно наступне "немає нічого такого дивного як люди".

Але мова не про це авжеж, авжеж.

Перші декілька серії в мене склалолся таке враження, що я дивлюся просто гей-порнушку. Ні! Ну, дійсно вони півсерії лишень і робили що кохалися, потім я для порівнняння подивилася гей-порнушку shockкраще б я її не дивилася! Тож  тепер я упевнено можу сказати що це не гей-порнуха і так нарешті з 3 серії почалися  події. Перший сезон подивилася на одному подиху майже весь: зайняло це в мене - дві ночі з яких я не спала, але воно було того варте.

Мова йде про життя геїв в основному чоловіків, авжеж і про жінок але про жінок меньше, про їх життя в суспільстві іноді несприйняття цим суспільством їх, про те яке насправді двулике суспільство. Як їм вако, що вони теж люди. Адже всі ми в принципі люди. Про щире кохання, як його не просто досягти особливо коли ти геї, як не просто розкритися перед іншою людиною!

Hart of Dixie/Мрійниця Харт або ж Харт з Півдня

Москальский переклад мене добив) Не знаю чи вміють вони користуватися хоч гуглем але перекласти "Hart of Dixie" як "Серце Діксі" міг лише сліпо-глухонімий, або людина яка не читала опису.

Але я не про це отже поговоримо про серіал, який як завжди випускає канал The CW. Певна він не може випускати лайна окрім авжеж американська топ-модель від якої мені іноді хочется блюватиhuh

Неважливо! Перейдемо до справ.

Hart of Dixie/Мрійниця Харт або ж Харт з Півдня

Опис: Швидка на думки дівчина з Нью-Йорку новоспечений лікар Зоя Харт вимушена з'ясувати після свого випускного з медичного, що вона пішла пo слідам свого   батька кардіо-хірурга. Але коли її мрії не здійснюються, Зоя вирішує прийняти пропозицію від незнайомця лікаря Харлі Уілкса: працювати з ним в маленькому містечку БлюБелл, штат Алабама. Зоя прибуває на південне узбережжя і 'зясовує, що лікар помер і залишив її половину своєї лікраської практики за заповітом. Вона швидко розуміє, що південна гостинність вже й не така гостиння, бо є ще лікар  Брік Бріланд, який не хоче ділити свою лікарську практику з молодою невдахою, також є ще його донька Лемон південна красуня,яка неабияк переймається через те що вона зустріла Зою.  Єдиний союзник Зої це мер колишній футболіст Левон Хейс, її шибайголова сусід Вейд і привабливий адвокат Джордж Такер, який ось так вже сталося, що наречений Лемон. Зоя вже збирається спаковуватися та вилітати назад до Нью -Йорку та несподіваний візит її зарозумілої матері підказує Зої рішення залишитися в БлюБелл на деякий час, де вона розкриває для себе таємниці маленького містечка про які вона навіть не здогадувалася.

Акторський склад: Rachel Bilson/Рейчел Білсон як лікар Зоя Харт , Jamie King/Джимі Кінг в ролі Лемон Бенд, Wilson Bethel/Уілсон Бетел як міський шибайголова Вайд Консела, Cress Williams/Крес Уільямсон як мер Левон Хейс, McKaley Miller/МакКалей Мілер як Роза і Scott Porter/Скот Портер в ролі Джорджа Такера. 

Виробництво: Bonanza Productions Inc., в асоціації з Fake Empire, Warner Bros. Television and CBS Television Studios, головний продюсер: Leila Gerstein/Лейла Гольдштейн ("Gossip Girl/Пліткарка," "Eli Stone/Елі Стоун"), Josh Schwartz/Джош Шварц ("Gossip Girl/Пліткарка," "Chuck/Чак " ), Stephanie Savage/Стефан Савадж ("Gossip Girl/Пліткарка" "), Len Goldstein/Лен Гольдштейн і Jason Ensler/Джейсон Ешлер ("Gossip Girl/Пліткарка," "Chuck/Чак"). Пілот режисирував: Jason Ensler/Джейсон Ешлер.

Так з офіційним описом покінчили тепер моя особиста думка.

Гарненько не скажу, що я чекаю не дочекаюся цей серіал у вівторок, але..

По перше дуже гарно показано життя маленького містечка.

По друге це не схоже ані на ірончіно-саркастичного лікаря Хауса, ані на Анатомію Грейс з її незрозумілими стосунками з чоловіками, ані на смішних Медиків з їх дрібязковими на перший погляд проблемами, страхами та поневіряннями. Хоча м'якої іронії самої Зої Харт вистачає і стосунків з неймовірними любовними трикутниками там хоч греблю гати, і дрібязкових проблем і страхів там вистачає. Зовсім незвичинй як на мене серіал про лікарів, який насправді і не про лікарів зовсім, а про людську спільноту в селах та маленьких містечках з усіма її недоліками, забобонами плюсами та мінусами. Втім про що це я?! Адже ви можете переконатися самотужки варто лишень скачати та подивитися!

Керолайн і Тайлер ексклюзів від ew.com "ЩВ"

  
Олена –Стефан-Деймон не єдиний трикутник кохання революційного кохання в «щоденниках». Головний продюсер Кевін Уільямсон говорить  EW відновлена дружба Керолайн і Тайлера будуватиметься, як веселі, романтичні відносини Ромео і Джулєти” в третьому сезоні . “Зараз в нас  є мати яка знає що її донька вампір, і можливо ще одна мати дізнається що її син вовкулака,” каже Уільямсон. Коли це станеться це цілком налаштує їх на родинну ворожнечу. Це весела сюжетна лінія  яка проходила впродовж всього сезону додає Джулі, “Коли їх матінки дізнаються хто вони є, вони накажуть їм бути разом. Вони зажди рухатимуть свою дружбу в романтичному напрямку. Будуть люди яким не сподобається що вони разом, вони самі були такі ж. Це заборонене кохання:  вони не можуть триматися подалі одне від одного, вони не можуть бути разом. Питання буде в тому чи є сенс в їх грі і куди це приведе?”

Джулі не натякала коли є Керолайн і Тайлер (нагадаймо що укус вовкулаки смертельний для вампіра) зроблять це офіційно (мова про стосунки).   Але вона відповіла на не менше важливе питання для мене «Чи Тайлер буде голим коли буде переконувати Керолайн порвати з Метом, як ми бачили наприкінці 2-го сезону?» - Ну якщо вам так важливо подивимося, чому б і ніСміється вона. Ми підтверджуємо питаючи її: «Це був  інтимний жест, але не сексуальний запросити її під ковдру адже їх дружба це не лише підліткові гормони. Це щось глибше. “Вони пройшли разом багато чого,” каже Джулі. Вона бачила все. Він перетворювався на вовка біля неї. Якщо ви вже пройшли крізь війну разом, то головною вашою фразою буде ‘Ох, я бачила його дрючок/член’ [сміється] це доволі далеке окреслення їх стосунків та все ж.”    Джерело:  http://bit.ly/q0Asc8