Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Homo sapiens досконалий – пошуки ідеалу чоловіка.

Homo sapiens досконалий – пошуки ідеалу чоловіка.
    Мене якось спитали чи є у тебе ідеал чоловіка, задумавшись над цим немовби легким запитанням я десь через хвилину відповіла: Чорнобровий та кароокий, у стегнах вузький у плечах широкий. 
А чи так це? Неважливо! Важливо що сказала, аби відчепилися. І я задумалася  чи існує він насправді, і прийшла до висновку, що насправді ідеального чоловіка вигадали виробники заспокійливого, цукерок та дешевих мелодрам. Нам з дитинства розповідають казки про досконалого чоловіка: для когось це принц на білому коні, для когось лицар у світлих обладунках, або ж гарний легінь Іванко з казки «Іван мужицький син». І ми віримо: сумлінно чекаємо на нього – у юності; у дорослому віці – починаємо пошуки. Вже в підлітковому віці вимальовується спочатку його образ-зовнішнсть, а згодом у нього з’являються і риси характеру , наприклад –  шляхетність, доброта то що. Десь у двадцять переглядаючи свого досконалого чоловіка домальовуємо інші якості: романтичність, заможність і обов’язково – щоб був однолюбом.
    І кожного разу знаходимо його у черговому хлопцеві, чоловікові – правда невдовзі ми розуміємо, що він «казєл» і купуємо заспокійливо, а згодом коли ми розлучилися з ним: їмо тоннами цукерки і йдемо до прокату взяти якусь дешевеньку мелодраму.
    Безліч самотніх, або покинутих жінок кожної години, щоденно годують великі корпорації, які займаються парфумерією, білизною то що. І як же їм не годувати їх, коли на кожному другому рекламному щиті до нас посміхається або ж сам досконалий чоловік чи пара: досконалий чоловік і проста ніби то жінка, яка його знайшла з допомогою якогось засобу проти лупи, або ж зустріла його на курорті так саме той фірми у Єгипті. Та що там рекламні щити, якщо реклама на Ті Бі каже, що ідеальний чоловік це просто себто чоловік без лупи, з ідеальним м’ятним, приємним подихом, і ще неодмінно у нього сніжно білі зуби без жодної цяточки карієсу. І переважна більшість розумних, освічених жінок, з немалим життєвим досвідом все ще ведуться на цю химеру.
    Чому це так? Адже ми ж немовби не дурні так чому ж нас досі можна вловити на солодку казочку про гарного принца. Всі досі вірять у казки і чекають на якесь диво. В цій скаженій гонитві за дивом, ми майже завжди не помічаємо того справжнього зовсім поруч з нами.
3

Коментарі

112.02.10, 15:22

сама-то согласишься на вонючего, немытого неделями, требующего жрать, денег и секса без усилий?

    Гість: kattybat

    212.02.10, 15:23

    умнее меня, сильнее меня духовно и физически, воспитанный, культурный, добрый, любящий, с чувством юмора, верный, хозяйственный.

      312.02.10, 16:07Відповідь на 1 від yajan

      Все залежить від жінки, все лише в її руках!
      Якщо вона на це не зважає,і сама веде себе так пофігістично на зовнішність то і чоловік у неї такий!
      А взагалі треба дивитися у корінь!)))

        412.02.10, 16:07Відповідь на 2 від Гість: kattybat

        Гарно ну як знайшла?!
        Якщо так вітаю, щаслива ти!

          Гість: kattybat

          512.02.10, 16:25Відповідь на 4 від Полісуня

          Пока что нет))
          пока что))

          Желаю и тебе быть счастливой))

            612.02.10, 19:01Відповідь на 3 від Полісуня

            Все залежить від жінки, все лише в її руках!
            Якщо вона на це не зважає,і сама веде себе так пофігістично на зовнішність то і чоловік у неї такий!
            А взагалі треба дивитися у корінь!)))
            неа. не всё. далеко не всё...
            иначе мужчины изначально были-бы идеальны