Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ну пробачте!

 Ну пробачте, що у мене не плоскі сідниці, тому мої міні-спідниці так і норовлять показати усьому світові, якого кольору у мене білизна! Пробачте у мене нормальні жіночі ноги з круглими колінами, а зовсім не як у жирафи - ростуть від корінних зубів.Пробачте у мене немає цицьок п'ятого розміру жахливо незручних, у мене нормальна середнестатистична грудь другого розміру. Даруйте я не нарощую волося, адже воно у мене від природи кучеряве та густе! Даруйте я не білявка, я руда так це не мій природний колір волосся це хна , так що це просто внутрішній стан моєї душі я руда - за усіма параметрами! Пробачте я не червонію коли чоловіки пошлят у мої присутності, а посміхаюся! Ще раз пробачте за мою нескромність, але я обожнюю своє тіло, так у мене на стегнах є целлюліт, але мої чоловіки люблять мене і такою ! Та взагалом скромність шлях дурнів!  Пробачте за те що я можу сказати що я полюбляю секс та не знепрітомніте від сором'язливості через це, адже я дійсно це люблю! Пробачте за те що іноді я  расістка але мене дійсно напружують покидьки не білого кольору шкіри, які чомусь полюбляють пускати щодо мене плоскі компліменти! Ну пробачте що я розмовляю, а не "разговаріваю", але я живу  в країні під назвою Україна і не бачу ніякого сенсу розмовляти іноземною, хоча і живу в Криму! Пробачте що я можу дозволити собі босоніжки за 150 $ з зарплатнею у 220 $, просто я за них не плачу!
Перепрошую але я не вірю у прислів'я, що з любим рай у шалаше, я погоджуся на нього лише за однієї умови, якщо мій чоловік буде прес-аташе!

5

Коментарі

анонім

15.04.09, 19:33

тю, какие праблемы?давай ипатсо

    25.04.09, 19:35Відповідь на 1 від анонім

    Боже 35-ть років і таке говорить! Ну як підліток з спермотаксікозом!

      35.04.09, 19:40

      а чому ти взагалі вибачаєшся?? Ти вважаєш себе винною в тому, що ти справжня такая як є і не бажаєш прикидатись іншою людиною?

        анонім

        45.04.09, 19:44Відповідь на 2 від Полісуня

        Боже 35-ть років і таке говорить! Ну як підліток з спермотаксікозом!ну а что говорить марусе, у которой не ипатос, как у подростковай пипко?

          55.04.09, 19:45Відповідь на 3 від Agnesssa

          Та тут один прикопався був я і вирішила зробити такий перелік за що мені не соромно, але за що перед кимось доведется вибачатися, тому що вони думають інакше!

            65.04.09, 19:47Відповідь на 4 від анонім

            Перперошую але не могли б ви звертатися до мене українською бо те що ви пишете російською розумієте мабуть лише ви! Тому що я Вас не розумію!

              75.04.09, 19:48Відповідь на 5 від Полісуня

              прикольно )
              Але якщо складати такий список для кожного з оточуючих, то здуріти можна

                85.04.09, 19:50Відповідь на 7 від Agnesssa

                Я знаю тому взяла найпоширеніши претензії так би мовити! Не враховуючі ще викладачів або ж родичів, особливо- " ну чому ти ще не заміжня, адже тобі вже майже 25 років!"

                  95.04.09, 19:52Відповідь на 8 від Полісуня

                  з цим заміжжям починають задовбувати ще з 18 років

                    105.04.09, 19:56Відповідь на 9 від Agnesssa

                    нІ мене на щастя лише два роки тому почали доставати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна