6 законов жизни

  • 07.06.09, 15:08

1) ты не можешь дотронуться языком до всех своих зубов

2) все идиоты, после прочтения вышесказанного, пробуют это на деле 

3) первый закон - ложь 

4) сейчас ты улыбаешься, потому что ты - идиот 

5) скоро ты перешлёшь эту мессагу другому идиоту 

6) на твоём лице до сих пор блестит идиотская улыбка.не волнуйсь я тож идиот =))

Люди кому не тяжело !!!

  • 07.06.09, 11:57

http://album-art.at.ua/

Зарегистрируйтесь здесь 

я создал сайт недавно , но нём есть филтьмы , мультики , клипы , и всё это онлайн 

Зарегистрируйтесь если не сложно 

ЛКІ

  • 06.06.09, 22:19

Л-Ліга

К-Компютерних 

І-Ігор

По МегаСпорту іде программа Ліга Компютерних Ігор

Я брав участь в одному чемпіонаті по Q3  зарег на сайті www.cyberarena.tv , пройшовши 1 тур не зміг далі unsmile

Хто брав ще участь ,або хотів взяти?

Почему?

  • 06.06.09, 19:45
почему девчёнки на нас обижаются , мы спашиваем почему ? А они не говорят unsmile

Оставьте в комментах цифру, что вы хотите сделать со мной.

  • 06.06.09, 19:27
1. поцеловать
2. обнять
3. подраться
4. полюбить
5. послать на...
6. в игнор
7. дружить
8. поговорить по телефону.
9. ICQ
10. побухать.
11. накуриться
12. сходить в кино/театр/клуб
13. умереть в один день
14. познакомиться вживую
15. пригласить в гости
16. погулять
17. помучить вопросами
18. пытать
19. убить
20. заставить прослушать *вставьте название альбома/песни* и посмотреть что получится
21. заставить прочитать *вставить название книги/журнала*
22. накормить *вставить нужное съедобное/несъедобное*
23. уши оборвать
24. поделиться горем
25. поделиться радостью
26. спеть мне серенаду
27. подарить букет роз
28. посвятить стихи/поэму
29. рассказать тайну
30. заняться сексом
31. уехать вместе отдыхать
32. станцевать танец под самую романтическую на свете музыку
33. обидеть м

Что вам от меня нужно?))

  • 06.06.09, 19:14
1.Любви 
2.Встречи 
3.Машину 
4.Денег 
5.Очень жаркой ночи 
6.Мягкую игрушку 
7.Дружбы 
8.Пачку призервативов 
9.Детей 
10.Брак 
11.Изнасиловать тебя очень нежно 
12.Изнасиловать тебя очень жестоко 
13.Засос в губы 
14.Засос в шею 
15.Простой поцелуй 
16.Начать встречаться 
17.Завести детей 
18.Взять кредит 
19.Погулять под луной 
20.Попить пивка 
21.Серьездных отношений

Десятка найдорожчих катастроф

  • 06.06.09, 18:44
1. Чорнобиль. $200 мільярдів
26 квітня 1986 року відбулася найжахливіша катастрофа в історії людства.
Вибух 4-го енергоблока ЧАЕС, евакуація людей, усунення наслідків та інші витрати склали за найскромнішими підрахунками 200 мільярдів доларів.
2. Вибух космічного шатла Колумбія - 13 мільярдів доларів.
1 лютого 2003 року шатл Колумбія потерпів невдачу. Це обійшлося американцям в 13 мільярдів доларів.
3. Вибух танкера Prestige - $12 мільярдів
13 листопаду 2002 року вибух нафтового танкера Prestige призвів до витоку 77000 тонн пального.
Його прибирання коштувало 12 мільярдів доларів
4. Вибух Челленджера - $5,5 мільярди
28 січня 1986 року через 73 секунди після старту вибухнув космічний шатл Челенджер.
Ціна шатла і устаткування склала 5,5 мільярдів доларів
5. Пожежа на нафтовій платформі - $3,4 мільярди
Одна з найжахливіших катастроф в історії нафтовидобувних комплексів.
Через помилку технічного персоналу, які забули поміняти 1 запобіжний клапан, відбувся вибух і пожежа. Ця катастрофа понесла за собою життя 167 робітників і обійшлася в 3,4 мільярди доларів
6. Розлив нафти танкером Exxon Valdez - $2,5 мільярди
Розлив нафти танкером Exxon Valdez не був найбільшим, з погляду кількості нафти, але через віддаленість місця катасрофи, вся операція по прибиранню масляної плями обійшлася в 2,5 мільярди доларів
7. Падіння бомбардувальника B-2 $1,4 мільярда
Бомбардувальник B-2, виконаний за технологією стелс, звалився 23 лютого 2008 року. Полум'я знищило практично весь літак.
Обидва пілоти катапультувалися і вижили.
8. Зіткнення потягів $500 Мільйонів
12 вересня 2008 року в Каліфорнії зіткнулися два потяги.
25 чоловік загинуло, грошові втрати компанії MetroLink склали 500 мільйонів доларів (включаючи виплати сім'ям загиблих)
9. Бензовоз і Міст - $358 Мільйонів
26 серпня 2004 року машина врізалася в повний бензовоз, який загорівся і, вибухнувши, знищив міст. Вартість відновних робіт - 358 мільйонів доларів
10. Titanic - $150 Мільйонів
Одна з самих відомих катастроф обійшлася всього в 150 мільйонів доларів (на сучасні гроші).

Рейтинг найпопулярніших інтернет-паролів

  • 06.06.09, 18:15
  Автор книги Perfect Passwords Марк БЕРНЕТТ склав список 500 найпоширеніших паролів серед англомовних користувачів. На першому місці виявилася комбінація 123456. 
  Крім того, значною популярністю користуються нецензурні слова та вирази, паролі із сексуальною тематикою, зокрема, sexsex, Porno, Tits, bigtits. У цих цілях використовуються і назви фільмів: Matrix, StarWars, кольори (чорний, синій), назви країн (Бразилія, Японія, Росія). 
  За даними компанії Protocom Development Systems, яка спеціалізується на інформаційній безпеці, 35,4% користувачам доводиться запам'ятовувати від одного до п'яти паролів, а 38,1% - від шести до десяти. При цьому чверть користувачів постійно забуває свої паролі. Більшість людей, нехтуючи порадами фахівців, користується простими паролями, які важко забути. 
  Наприклад, у Великобританії найчастіше в якості пароля люди використовують власне ім'я, кличку домашнього улюбленця, назву свого автомобіля, дату народження, пам'ятну дату, ім'я члена родини і, природно, слово Password. 
  Фахівці британської компанії-реєстратора доменів CentralNic навіть вважають, що в залежності від того, який пароль використовує чоловік, можна зробити цілком певні висновки про нього самого. Добропорядний сімянин обирає в якості пароля імена рідних або клички домашніх тварин. Вболівальники та жертви поп-культури - назви улюблених команд, імена артистів, співаків, мультиплікаційних персонажів. 
  Тих, хто в якості пароля пише слова Sexy, "шпилька" (Stud) або "богиня" (Goddess), автори дослідження зарахували до "мрійників", повідомляють Подробности.

Топ-10 загадок Всесвіту

  • 06.06.09, 18:08
 Всесвіт... Це слово включає все те, що знає людина - і те, чого ми не знаємо. Останнього набагато, набагато більше - незнання переважає над знанням, не дивлячись на всі спроби науки розшифрувати загадки природи. Іноді у науки виходить це робити, і ми отримуємо відповідь на питання, яке намагалися розгадати тисячі вчених в різний час. Але деякі загадки, не дивлячись на їх популярність і навіть масовість, так і залишаються загадками. 
10. Позаземний розум
Деякі люди впевнені в тому, що позаземний розум існує - адже його просто не може не бути серед мільярдів зірок і планет, які обертаються в порожнечі Космосу. Проте є і скептики, які начисто заперечують можливість появи будь-якого іншого життя, окрім земного. Хто має рацію, а хто ні - може розсудити тільки час, оскільки зараз немає стовідсоткових доказів існування позаземного розуму, не дивлячись ні на які "розсекречені" проекти "секретних" лабораторій і відомств.
9. Тунгуський "метеорит"
Сотні книг і тисячі статей написані різними авторами, які намагаються розгадати таємницю падіння Тунгуського метеорита. Що це було - комета, згусток антиматерії або корабель прибульців, який втратив управління - невідомо нікому. Поки що можна тільки здогадуватися про те, що це було. Швидше за все, дана загадка так і залишиться загадкою.
8. Рідкість антиматерії
За теорією, у Всесвіті розподіл матерії і антиматерії повинен бути рівним - інакше деякі нині прийняті теорії будови всесвіту просто руйнуватимуться. Проте вченим наразі не вдалося знайти жодної планети або зірки, яка складається з антиматерії - і причини цього незрозумілі. наразі антиматерію створюють в лабораторіях на Землі, а ось в Космосі знайти не можуть.
7. Свідомість
Навіщо далеко ходити - загадка є в самій людині. Дотепер жоден психолог або кібернетик не може виразно пояснити, що ж таке свідомість. Розшифровка поняття "свідомість" як реакція на навколишні подразники, яка еволюціонувала з часом - недостатня. На зовнішні подразники реагують всі представники тваринного і рослинного світу, а ось розумна тільки людина.
6. Темна матерія
Підрахувавши кількість речовини у видимому Всесвіті, вчені спробували з'ясувати, скільки ж міститься речовини у всьому Всесвіті. отримана цифра здивувала багатьох - вона була набагато менша за передбачувану теорією. Зараз Всесвіт розширюється, і це доведено науковими методами - але якби в ньому містилося стільки речовини, скільки підрахували вчені, то Всесвіт або знаходився б в рівновазі, або стискався б. Для пояснення подібного факту довелося ввести поняття "темної", невидимої матерії, яка і складає решту частину нашого Всесвіту.
5. Час
Що таке час? Дуже просте питання, на яке ніхто не може відповісти. Чи є це чимось на зразок вимірювання, як прийнято вважати, чи це певний рід матерії? Ніхто не знає, і жалюгідні спроби пояснити природу часу наразі терплять невдачу. Час - справді головний біль для фізиків-теоретиків.
4. Початок Всього
Як з'явився Всесвіт? Прийнято вважати, що все, що ми бачимо зараз, відбулося в результаті вибуху однієї-единої мікрочастинки, яка ніяким доступним нашому розумінню законам не підкорялася. Вона існувала якийсь час, можливо, долі секунди, а може бути, Вічність, перш ніж вибухнути, давши початок існуванню нинішнього Всесвіту.
3. Кінець Всього.
Тут мається на увазі не часове закінчення Всесвіту, а так би мовити, просторове обмеження - тобто якась стінка, межа, щось ніби цього. Скільки потрібно летіти, перш ніж закінчиться наш Всесвіт? Цього теж ніхто не знає. Цікаво також, що незрозуміло не тільки, наскільки великий видимий Всесвіт, але і те, наскільки він малий - постійно вчені ділять наш світ на все дрібніші і дрібніші частинки, які раніше вважалися неподільними.
2. Паралельні всесвіти
Квантова фізика припускає існування квантової вірогідності - тобто кожен момент нашого Всесвіту ділиться на безліч існувань, кожне з яких продовжує свій розвиток. Чи існують ці Всесвіти насправді, чи теорія помиляється - ніхто не знає, та і знати не може.
1. Теорія Єдиного Поля
Ще Ейнштейн намагався створити Теорію Єдиного Поля, яка пояснювала б все суще, об'єднуючи гравітаційне, електромагнітне поле, сили, які діють в Мікросвіті з іншими відомими нам полями. Наразі ще нікому це не вдалося зробити, хоча деяких успіхів вчені добилися. Можливо, єдиного рішення не існує, але цілком ймовірно, що сучасний математичний апарат вельми недосконалий для проведення необхідних обчислень.

Комп'ютерні стратегії запобігають старечому слабоумству

  • 06.06.09, 18:01
  Професор Артур Крамер і його колеги з Університету Іллінойсу в Урбані-Шампайн (США) дійшов висновку, що інтелектуальні комп'ютерні ігри допомагають людям старше 60 років зберегти й поліпшити роботу мозку й запобігають старечому слабоумству. Дані дослідження були опубліковані в журналі Psychology&Agіng. 
  В експерименті брали участь 40 людей похилого віку, половина з яких близько 24 годин на тиждень грала в стратегічну гру Rіse of Natіons ("Становлення нації"). Гравець у ній повинен створювати й розвивати власну націю. Протягом усього експерименту обидві групи проходили ряд тестів: на здатність перемикатися між завданнями, пам'ять, логіку й т.д. 
  За результатами тестів перевага "гравців" виявилася досить значною над контрольною групою. За відомостями авторів статті, це перше дослідження, яке показало вплив стратегічних комп'ютерних ігор на пізнавальні навички, не пов'язані безпосередньо із грою.