Эротика и жалезо!

  • 11.03.09, 18:12

















Я вот думаю на что девченки больше ведутся на моцики или на тачки. Я вобщето собираюсь прикупить хороший байк, отростить бороду и податься в рокеры. Стоит ли такое сотворить?








Свободу пацанам!!!

  • 08.03.09, 12:08















Нафиг феминисток. Гуляем, мужики
А нормальных женщин с ПРАЗДНИКОМ!!!



















Гендерные проблемы в тему 8-марта!

  • 07.03.09, 17:48

На курсах повышения квалификации госслужащих было  дано задание написсать ессе на любую тему. Я выбрал эту. Заметка на украинском (заставили демоны). Прошу поддержать мои предложения и внести на рассмотрение в верховную раду как законопроект выхода из кризы.

Гендерні проблеми стосуються не тільки органів виконавчої влади чи місцевого самоврядування. Зазвичай, говорячи про гендерне равенство, чомусь  завжди мається на увазі скоріш дискримінація жінок. Але зараз жінка–начальник, жінка-водій чи навіть жінка-Премєр-Міністр це звичне явище. Тому проблема полягає не в цьому.

Якщо говорити про гендерне равенство, то на мою думку, особливу увагу треба звернути на наступне.

                    Доведено, що чоловіки на теперішній час очали вимирати в найбільш продуктивному віці (30-50 років)  з різних причин, і зараз дорослі чоловіки складають 38% від усього населення. У віці 28-42 років смертність чоловіків у чотири рази перевищує смертність жінок і кожен четвертий чоловік ризикує не дожити до пенсійного віку, що призведе до того, що років через п’ятнадцять в Україні буде значно переважати жіноче населення. З цього витікатиме криза робочої сили, а також криза відтворення людства. Виходячи з вищевикладеного, пропоную серьозно переглянути деякі аспекти сучасного життя.

По-перше: вирівняти пенсійний вік чоловіків і жінок. Чому жінки, вік життя яких значно більше,йдуть на пенсію на 5 років раніше? Зараз на вулиці не побачиш дідусів, бо їх нема - одні бабусі переважно. Хіба чоловіки не заробили за все життя відпочити трохи на старості, подоглядати за онуками? Багато хто з них не доживає до пенсії, а хто й  доживе, все одно довго не протягне, оскільки навантаження (фізичне, психічне і нервове – особливо це стосується держслужбовців) дається взнаки.

По-друге: скоротити робочий день до 6-ти годин. Більшовики і ті, свого часу, скоротили робочий день до 8-ми годин. Зараз, коли технічний прогрес сягнув стрімкими кроками і продуктивність праці зросла, цілком реально скоротити його ще на 2 години, як це вже запроваджено в деяких країнах. На заводах, де цілодобова позмінна система, також можна це запровадити, вводячи четверту  зміну (6*4=24 год). Ефект від цього буде істотний, оскільки людина не буде перевантажуватись, бо взагалі-то ці 2 години все рівно не йдуть на користь, оскільки втома дається взнаки і продуктивність праці падає, що може призвести до помилок, невірних рішень, травматизму, не кажучи про зношуваність організму. Якщо ввести 6-ти годинний робочий день,людина буде по-перше виспата, а по- друге їй залишиться більше часу для відтворення своєї психофізичної форми та емоціонального натхнення, яке буде з більшим завзяттям використане у подальшій роботі. Для роботи установ чи організацій в пролонгованому режимі, можна використати так називаємі «розтяжки», тобто, половина робітників (це можуть бути жінки) працюють з 8-00 до 15-00, (включаючи обідню перерву), а друга половина персоналу, наприклад,  з 10-00 до 17-00, або з 11-00  до 18-00. Таким чином, буде охвачено 8-9 годин роботи установи, разом з тим, «жіноча половина» встигне до приходу «чоловічої половини» додому приготувати смачну вечерю та сподіватись на «гарну ніч», (оскільки чоловік прийде додому не виснажений).

                  Це все також сприятиме народжуваності та приділянню більшої уваги і часу вихованню зростаючого покоління зі сторони батьків.

По-третє: на деякий час, поки ситуація зі співвідношенням чоловіків і жінок не вирівняється, треба дати можливість багатодружинства. Це дасть змогу отримати більшості бажаючих жінок щастя народження та законного партнера (якщо, звісно,чоловік буде здатний їх утримувати чи витримувати), який не буде розриватися на «два фронти» (дружини та коханки). Буде меньше незадоволених жінок, не буде руйнувань сімей через коханок, для жінок буде можливість обрати більш гідного партнера (незважаючи, що він вже одружений), а не хапати, що попадеться і  відтворювати «недосконале потомство» та таке інше.

Зрозуміло, що зараз це вважатиметься фантастикою, але якщо ми дійсно хочемо покращити ситуацію в країні і зберегти чоловіче населення, потрібно негайно почати впроваджувати хоча б щось із вищевикладенного. Бо яке там буде гендерне равенство, коли чоловіки взагалі пощезають в Україні, а замість них пануватимуть феміністки.


80%, 4 голоси

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Алаверды spesial для Буськи

  • 04.03.09, 19:24
Алаверды spesial для Буськи

Рекомендую такой позитивный, энергичный и забойный музончик.

Капец Огрызкам -срать не будут (народная пословица)

Еще раз возрадуемся друзья здравому смыслу и началу политической кончины особоЮщемленным !!!
Да здравствует Жириновский! (просто к слову) чтоб подразнить нациков.

14%, 3 голоси

48%, 10 голосів

29%, 6 голосів

10%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Огрызок сгнил!

  • 03.03.09, 20:44
У меня праздник . Я седня пью иностранное пиво за отставку Огрызка!. Ура товариши.!!! Да очистится земля наша от всяких мудаков вовеки веков!




67%, 6 голосів

22%, 2 голоси

11%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ломаю голову над поздравлением к 8 марта, кто поможет доламать?

  • 28.02.09, 20:22
Ану народ, подключайтесь к творческому процессу.
Мне поручили на работе (я работаю в обласном управлении ЖКХ) к 8 марта накарякать чтото типа поэзии. Мы с женой решили зделать совмесное творчество: она начинает куплет а я КОНЧАЮ. Вот что из этого получилось:
 Нет женщины прекраснее на свете
 ЕЕ боятся все и даже дети   (речь о феминистках)

 В нашем управлении много девиц красных
 С виду неприступных, но на все согласных. ( имеется ввиду работать за гроши)

Каждая девушка мечтает о принце
Не возраст а бабки -вот ее принцип (это не про всех конечно)

У кого будут предложения- прошу высказываться.
Самый лучший вариант получит много пифаэлектронного.