хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чому послуга дорога, а така неякісна

За деякими послугами доводиться звертатися до КПП "Благоустрій", нк от  обрізати гілля в дворі кварталу, чи  прибрати якийсь куточок біля місця збирання побутових відходів.  Цікавлюся, скільки коштує послуга для мене як споживача і  скільки  отримує робітник, який надає таку послугу. І що я бачу: ціна послуги 52 грн  10 коп. за годину, а робітник при цьому отримує 19 грн 34 коп.   Решта 22% йде як нарухування на ЗП , плюс 5% загальні виробничі витрати, плюс 5% адмін витрати, плюс 5% рентабельність, разом 37%.
http://polonne.km.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=93&Itemid=204
 Кому й за що я переплачую 28 грн 51 коп., адже з мене вже зняли, як і з робітника,  податок на зарплату? Чи може я щось не так розумію?

Щодо робітника, то,  скажіть,  який ДУРЕНЬ має давати якісну послугу при такому  подвійному здирницькому податку? Навіщо тоді нараховують податок на зарплату?
В зарубіжних країнах  з брутто-зарплати  вираховують максимум 24% і все!
В банку на кошти, які крутяться в зарубіжній країні, як от Естонія,  ніхто і  ніякий податок не накладає. А в нас на кошти, покладені на свою банківську картку, треба заплатити щонайменше 0,5% від переведеної  суми! Я вже не  кажу про кредитну картку ...  А білети на  залізничний транспорт, там мене дратує ПДВ!
  І так на всьому МИ, КЛІЄНТИ,  переплачуємо багато разів! ХТО й КОЛИ це припинить?


0

Коментарі