Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Депутатське звернення до рганів МВС

  • 29.01.17, 22:01

15-го травня 2009-го року, "Законом" Верховної Ради України №1334-VI було запроваджено заборону на діяльність будь-яких закладів де здійснюються азартно-ігрові дії. Прийняттю закону передували звернення небайдужих до долі Батьківщини громадян, церков й громадських організацій. Показово, що власниками азартно-ігрового бізнесу в Україні були москвинські підприємства. Окремі з них (а згодом і геть всі) для прикриття мали рестрацію в офшорних зонах. Бездушних виродків ніколи не цікавила мораль і здоровий глузд. Гін за прибутком позбавляв їх навіть роздумів з приводу подальшої долі узалежнених фальшивою вірою в прибуток шляхом натиску на клавішу комп'ютерного симулятора. Наслідком легкодоступності закладів де здійснювалась чорна справа морального розкладу й духовного розбещення, стало погіршення криміногенної ситуації й виведення без перебільшення кількох мільярдів гривень за межі України.

Викладений нижче фактаж є лише однією з форм протидії свавіллю власників азартно-ігрового бізнесу.

5-го січня, до приймальні управління МВС в м. Києві мною було передано депутатське звернення народного депутата Ігоря Мосійчука. Від керівництва МВС м. Києва вимагалось лише виконання ЗАКОНУ. Додатком до звернення був список закладів де аморальний люд здійснює свою чорну справу.

Судячи з відповіді, працівники МВС в м. Києві вкрай обтяжені. Перевірити два десятка закладів й дати тверезу оцінку їх діяльності є вкрай складною справою.




1

Коментарі