хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Склалося як склалося

  • 17.12.23, 23:59
Є у мене одна незавершена справа. Картина по номерах. Почала я її ще минулого року. Розмалювала трохи і залишила стояти за столом. Пару днів назад дуже мені захотілось помалювати. І виявилось, що всі фарби засохли. Це логічно, коли щось довго лежить без діла, то, певна річ, воно псується. Тепер, замість малювання, я займаюсь тим, що розбавляю ті фарби. Склалося як склалося. 

Знайшла в продажу набір маркерів для малювання. Колись в дитинстві мені дуже подобалось малювати. Дуже гарно виходило перемальовувати мамині малюнки з часів навчання у педагогічному. Можливо, якби була можливість віддати мене в якісь гуртки, з мене вийшов би непоганий художник. Але то все лірика. Немає сенсу зараз щось думати і вигадувати виправдання. Та склалося як склалося. 

Перед війною я сходила на заняття гри на барабанах. Це був найкращий експіріанс у моєму житті. Я отримала колосальне задоволення від цього. І будь у мене трохи більше грошей, що можна витратити на себе, я б купила повноцінний курс з фінальним концертним виступом. Він коштував близько 25 тисяч. Але склалося як склалося. 


6

Останні статті

Коментарі

118.12.23, 11:03

Любил рисовать, но карандашом и шариковой ручкой.
Краской только в садики малювали. Это для избранных. Как и барабаны. Вот вчера сообщили что умер первый барабанщик группы AC|DC. Его помнят!