хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Українські танцори на Блекпульському танцювальному фестивалі с.1

  • 30.04.22, 10:15

у Блекпулі (Велика Британія) з 18 по 24 квітня 2022 року проходив Blackpool Dance Festival — найбільш авторитетний та престижний міжнародний фестиваль з бальних танців зі 100-річною історією у дуже складний час, в період війни між Росією та Україною..

Блекпул ще цікавий тим, що в кожній групі кожен день є турнір. І хлопці можуть себе спробувати не тільки в основних змаганнях, а й за окремими танців. І щороку Блекпул підносить сюрпризи, які, правда, для мене вже перестали бути несподіванками. Результати реально дуже різняться день у день. Особливо це стосується тих, хто вважає себе фаворитами. У перші дні, коли стартують змагання з самби і віденського вальсу, дуже часто майбутні переможці в основній програмі залишаються лише в 1/4, а то і 1/8, долаючи страшний стрес. Сам факт такого розкиду - це не дивина, а звичайна закономірність. День не схожий на день, і ми самі буваємо різними в різні дні.

Традиційно, кожен переможець отримав по кубку. Так, у Блекпулі на танцювальну пару видається два кубка, щоб діти не сперечалися через них. І також вони отримали один перехідний срібний кубок на пару, на якому викарбувані імена всіх переможців минулих років. І через рік переможці повинні повернути його начищеним і зробити гравіювання своїх імен на ньому. На цих кубках написана вся історія юніорського Блекпула. Всі кращі пари світу проходили, проходять, і будуть проходити через цей Фестиваль.

Серед Ювеналів в європейській програмі відзначились наші представники із Харкова Матвій Скасків та Єлизавета Бондаренко. Вони стали переможцями цього турніру.На 6 місці кияни Ренат Кончіц і Владіслава Велгус.

 

British Juvenile Ballroom Champ Sunday, 24 April 2022

Final

1.Matvej Skaskiv & Elizaveta Bondarenko Ukraine

2.Max Mingioni & Zoe Estrina USA

3.Sean Ginko & Maya Sinelnikov USA

4.Caden Mejlak & Mattea Mintoff England

5.Oliver Dudman & Edith Maina-Flinders England

6.Renat Konchts & Vladislava Velgus Ukraine

 

Одночасно Матвій Скасків та Єлизавета Бондаренко, Харків стали переможцями в латиноамериканській програмі. На другому місті українська пара Оскар Азаров та Софія Гриненко, Київ. На 6 місці  Георгій Хвостов та Софія Хмельницька, Київ.

 

Bristish Juvenile Latin Champ Sunday, 24 April 2022 Ювенали Латина

Final

1.Matvej Skaskiv & Elizaveta Bondarenko Ukraine.

2.Oskar Azarov & Sofya Grnenko Ukraine

3.Max Mingioni & Zoe Estrina USA

4.Latken Alyauddin & Darya Li Kazakhstan

5.Sean Ginko & Maya Sinelnikov USA

6.Georgj Hvostov & Sofiya Hmelnitskaya Ukraine

 

Матвій Скасків та Єлізавета Бондаренко перемогла в окремому танці джайв. Вітаємо цю перспективну пару з чудовою перемогою. 6 місце у фіналі зайняла пара Георгій Хвостов та Софія Хмельницька.

В танці  ча-ча-ча переможцями стали Матвій Скасків та Єлізавета Бондаренко, Харків. На другому місця Оскар Азаров та Софія Гриненко.  На 5 місці Георгій Хвостов та Софія Хмельницька.

 Переможцями серед Юніорів до 14 років в Стандарті стали представники США Leo Kolmykov & Katya Storchevaya USA. На другому місці українська пара із Стрия Давід Комарницький та Евенгеліна Черковська. В фіналі успішно виступили ще дві наші пари Єгор Бойко та Катерина Галамай. А на 5 місці Володимир Священий та Софія Боруш.

 Junior I FT Ballroom Sunday, 24 April 2022 (до 14 років, Стандарт)

Final

1.Leo Kolmykov & Katya Storchevaya USA

2.David Komarnitskij & Angelina Cherkovska Ukraine

3.Lukas Jasinevicius & Meida Kybartaite Lithuania

4.Egor Bojko & Ekaterina Galamaj Ukraine

5.Volodimir Svyachenij & Sofiya Borush Ukraine

6.Kirill Zakirzyanov & Valerie Snitko USA

 

Серед Юніорів до 14 років Латина кращими були наші танцори із Стрия Давід Комарницький та Ангеліна Черковська. 4 місце зайняли наші танцори Савелій Ковалев та Валерія Шпаргалюк.

 

Junior I CR Latin Sunday, 24 April 2022 (До 14 років Латина)

Final

1.David Komarnitskij & Angelina Cherkovska Ukraine

2.Ivan Marinich & Melaniia Petrova Czech Republic

3.Leo Kolmykov & Katya Storchevaya USA

4.Savelij Kovalev & Valeriya Shpargalyuk Ukraine

5.Kirill Zakirzyanov & Valerie Snitko USA

6.Henri Hoffmeister & Marianna Panchenko Italy

 

Переможцями в категорії Юніори до 14 років по окремим танцям. Давид Комарницький та Ангеліна Черковська, Стрий Львівська область. Вони 
0

Коментарі