хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Новий сквер на житлмасиву ПівдГЗК Кривого Рогу

  • 09.03.22, 15:59
В рамках програми соціального партнерства з містом, південно-гірничо-збагачувальний комбінат послав понад 2 мільйони гривень для будівництва площі на вулиці Салтиківської вулиці біля центру дитячої та молодіжної творчості "Мрія".
Протягом трьох з половиною місяців місце відпочиваю було трансформовано - тут були просторі пішохідні шляхи, закладені тротуарні плитки, встановлені магазини та проводили освітлення.
Оформлені квадратні п'ять унікальних скульптур - меценатів мистецтв. Статуї танцівниці, музиканта, художника, актриси та зберігачів вогнища ввечері виділяються зсередини з індивідуальним світлом.
Жителі Інгуєнської області вже оцінили нове місце, ходили тут і запрошують друзів.
"Раніше з'явилася пустичка, присідала сухою травою, а тепер це мальовничий кут. Площа вийшла чудові, а скульптури - просто чарівність.
Ми навіть не очікували, що це в нашому місті може бути. Ми дуже задоволені тим, що ми живемо тут, знайомі з інших областей, навіть почали відвідувати частіше, тому що ми настільки красиві, - каже житель Жухлока Надежда Терещенко.
Біля площі, на спуску до берега річки Інгулець, Південний Гок побудував ще одну велику платформу перегляду. Звідси виходить на геологічний пам'ятник природи "виходи з пісковиків".
Цей дитячий майданчик здійснюється в одному стилі з зоною відпочинку та ротондою, яку завод створив у 2016 році під час капітального ремонту центру творчості "Мрія".
За словами Генерального директора Південного ГОКа Костянтина Федіна, компанія підтримує розвиток території та інвестує значні кошти та зусилля, щоб зробити житло та комфортне підприємство.
"Ландшафтний дизайн Південного району розпочався шість років тому з центральної вулиці - Південний авеню. За цей час, у розвитку інфраструктури Інгулецької області, створення нових видів спорту та ігрових майданчиків, вдосконалення квадратів та парків, завод інвестував понад 70 мільйонів гривень.
Для нас важливо жити тут, щоб жити тут. Ми хочемо, щоб сім'ї та діти Югольцева мали можливість дозвілля та відпочинку. Я впевнений, що нова площа буде улюбленим місцем Crvenorrian, а також відмінною ознакою нашого міста ", - підкреслив Костянтин Федін.
0

Коментарі