Ворожа пропаганда грає на популярність Залужного напередодні ..

  • 08.02.24, 21:44
.. Напередодні звільнення.. З чого би ?
Хочу звернути увагу на дві речі, які мені видаються повязані між собою.
1. В пропагандистському шоу Скабєєвої відбулася сценка між самою Скабєєвою та одним з їхніх " експертів" де той " експерт" почав хвалити Залужного, а Скабєєва йому рота затикати.. В нас про цю сценку хто тільки не говорив і хто тільки її не показував.
Треба розуміти що в російській пропаганді не робиться нічого просто так. І вони знають що ми їх слухаємо, ми їх чуємо. Тобто ті чи інші комедії вони можуть розігрувати і в розрахунку на наші вуха , аби досягти якогось результату всередині України. Вони знають відношення українців до " зливного бачка". Отож .. Подумайте, на який ефект в Україні може бути розрахований цей спектакль ?
Ну і..
2. Зеленський звільнив Залужного..
Красоту гри оцінити можемо ?
Викликати заворушення в стані противника , збільшити рівень внутрішнього протистояння, недовіри..

А вчора було все добре..

  • 24.12.23, 12:33
Я думав що тут вже можна жити. Але.. Сьогодні почав відповідати на коментарі і.. Коментарі знову не публікуються. Що за дибільна програма на цьому сайті ?

Невже наші люди досі не розуміють де перемога і де поразка?

  • 23.12.23, 16:36
Просто вставлю одне відео з Ютюбу ( те що по темі там на самому початку , перші 2-3 хвилини ) https://youtu.be/_IqZE-rRApU?si=MemHRWTGxemzHPw4

І мій коментар до нього 

Те що озвучує пан експерт на самому початку (хоча це навряд чи , нижче я скажу чому ) було б для України не найгіршим варіантом. Путін виконує свою "програму мінімум " і каже що все, вони перемогли , готові домовлятися , а українці не хочуть припиняти війну. А нам в цей час треба знайти благовидний привід і ПОГОДИТИСЯ ПРИПИНИТИ ВІЙНУ. І при тому виторгувати собі і в західних партнерів і в росіян ( я знаю що їх слово нічого не варте, але все ж..) а ще б якось і китайців втягнути щоб і вони гарантували , якомога більш якісні гарантії недоторканності тієї території яка залишиться Україною. Бажано вступ до НАТО під крило 5-ї статті. В такому разі це і буде НАША ПЕРЕМОГА. Москалі отримують руїни і згарища Донбасу . які їм 100 років даром не потрібні, а ми отримуємо збереження держави. ( Саме тому я і вважаю що навряд чи росіяни вчинять так як каже цей експерт, хіба що впевнені в тому що їхня агентура в українській владі на припинення війни не піде. ) Росіянам потрібен не Донбас (згарища і руїни на даний час ) а ВСЯ Україна. І їм потрібно аби Україна не погодилася на припинення війни. А тоді... Людський ресурс у нас вже.. Той ресурс що був спочатку частково витрачений , решта потребують демобілізації . А ким замінити ? Тими що ТЦК наловлять, запхають в бусіки і насильно приженуть ? Всі ми розуміємо що то не заміна добровольцям... Окрім людського ресурсу, в Америці переможе Трамп , в інших партнерів теж з часом повиграють різні орбаноподібні (а вони всюди є і рейтинги їх ростуть ) і залишимося без зброї, без грошей , з військом що складається з примушених.. Результат думаю розписувати не треба.. Ми втратимо і людей і державу. Заради примарної цілі збереження за собою руїн Донбасу..

Нарешті я дізнався про хоч одного радника САМОГО....

  • 26.09.23, 23:23
Радники Завгоспа повсюди красуються, всюди ящики чешуть, всі їх знають... А хто радники в САМОГО???
. Новина. Зеленський призначив своїм радником футболіста Андрія Шевченко...
Зеленський що в футбол грати зібрався? Чи ...?
Памятаю як Шевченко пробував себе в політиці в парі з Королєвською. Було якесь ток-шоу на яке вони прийшли вдвох . Одне чим мені там запамятався Шевченко ( там більше нічого і не запамяталося, скільки років то минуло..) то це що він постійно повторював " Вы так всё правильно говорите Наталья Юрьевна..."
Отакі то вони споави. В Єрмака радники язикаті. Язики в них без кісток. Що Арестович, що Подоляк..
А Зеленський собі бере таких радників, аби окрім " Вы так все правильно говорите Владимир Александрович" двох слів докупи звязати не могли)))

О шрифтах

  • 24.09.23, 15:37
У меня в предыдущем посте снова перестало пропускать коменты.
А вопрос меня заинтересовал.
Там человек писал что все славяне на кирилице.
Я спросил " разве поляки и чехи не славяне?"
Мне ответили что на кирилице православные.
Но ведь армяне, грузины, греки тоже православные. У них не кирилица.
Я спросил откуда информация о смене шрифта?
Мне ответили что на радио НВ слышал..
Понимаете, на радио на разные передачи приглашают разных гостей.
Иногда они говорят о реальных вещах, иногда высказывают своё видения и свои пожелания, большинство из которых никогда не осуществляется.
Я хотел спросить идет ли речь о реальных законах или это какой то гость высказывал свои идеи и пожелания?

По якому плану може йти Спецоперація.

  • 22.09.23, 09:52
Путін каже " Спецоперація йде по плану" і ми всі бачимо що він бреше.
А може ні?
План то є така штука що він може, чи навіть повинен би мати кілька варіантів . І на випадок невдачі варіанту " а" вступає в дію варіант "б". Якщо і він не пройшов то варіант "в"..
Наприклад. Варіант "а" грунтувався на тому, що в країні більшість прихильники агресора, що зустрічатимуть з квітами, у владі повно російських кротів.. полягав в тому , аби захопити країну швидко і ефектно..
Варіант "б" . Якщо по варіанту " а" не вийшло, тоді спецоперація затягується. Переходить в гру на виснаження. Оскільки в жертви явно недостатньо власних озброєнь , ресурсів, коштів, то розрахунок на те, що союзники перестануть забезпечувати . І тоді перемога агресора стане питанням часу. Для цього агентура агресора у владі жертви агресії вчиняє дії, аби посварити жертву агресії з союзниками. Нагла, хамська поведінка на зовнішній арені, образи в бік тих чи інших керівників держав- союзниць. Відверта корупція і крадіжки. Все це має призвести до того, що в країнах- союзницях до влади прийдуть сили , які симпатизують агресору, або спонсоруються ним і...
Як бачимо , зараз цей варіант в дії. То німецького президента ображаєм, то на болгарського нагавкаємо. Тепер з поляками сремося.. І крадуть, крадуть, крадуть..
І це дає козирі в руки трампам, лєпенам, та іншим проросійським опозиціонерам, які показують на це все пальцем і кажуть " дивіться куди йдуть кошти наших платників податків"..
Якщо ж, якимсь дивом і цей варіант не пройде то... Може бути і варіант "в". Агресор відступає. Спецоперація нібито програна. Але.. Все робиться так, аби переможцями і рятівниками країни - жертви агресії виглядали потрібні люди , які утвердять свою владу, законсервують її і.. Україна піде шляхом Білорусі. Що, так чи інакше все одно приведе її в обійми Кремля... І в цьому плані дещо робиться. Російська пропаганда представляє все так, ніби Росія воює проти Зеленського. Говорять " армія Зеленського" , " Контрнаступлєніє Зеленского" і т.п. І хоча ніби Зеленського ганьблять останніми словами, але зрозуміло що на українців все те справляє зворотній ефект. Бр як ворог ганьбить , значить то наш герой..
Ну і.. відсторонення опозиції від всіх процесів, від ЗМІ. Зрозуміло що під час війни це має деякий сенс, але ж... готують вибори під час війни.. Отож , видно що вже йде підготовка варіанту "в" , притому що варіант " б" в дії і результат його поки невідомий..
Так що.. Я б не відносився так скептично до тверджень путіна що спецоперація йде по плану.
Як відомо, можна виграти багато битв, але програти війну. Не все в таких війнах вирішується на полі бою . Тому... Можемо надіятися на краще, але треба бути готовим і до гіршого.

Народна довіра до еліти.

  • 19.09.23, 20:39
https://youtu.be/-Pid2-0E584?si=Dfd7reD-otCSY0Nj
Варто звернути увагу на коментарі під тим відео . Такої одностайності коментаторів годі десь ще шукати. Майже всі однієї думки.
Отака вона в нашого народу довіра до еліт..

Знову коментую коментарі.

  • 13.09.23, 01:43
Отож. НАТО боїться нашої перемоги більше ніж поразки.
Кісінджер сказав )))
У роках Кісінджера майже 100% деменція і маразми)))
А що таке наша перемога ? Хочете штурмувати Кремль ?
У нас точно нема стільки людей як тоді в Жукова.
Тому " баби єщо нарожают" не вийде..
Вийти на кордон 91-го?
А далі що? Війна цим не закінчиться..
Яка вона наша перемога? ( аби її аж американці не хотіли )
- Не можна " віддати" не домовляючись з росіянами?
По перше мова не йде про " віддати"
З росіянами прийдеться домовитися лише про припинення вогню. І бажано не нам з ними говорити.. А території.. Ми називатимемо їх своїми. Окупованими. Як японці називають Куріли. Але воювати не будемо..

- Патріоти цілої України а не кусочка..
Це в сенсі аби всю разом Україну втратити, лише не дай боже шматочок ?
Кому добре від такого тотального патріотизму ?

Мої відповіді коментаторам попереднього поста.

  • 11.09.23, 21:07
Так як коментувати в своєму блозі мені не дає. Ні з Андроїда . Ні з Віндовса. А ходити якось маневрами неохота.
Отож . Коментарі на які я вважаю за потрібне відповісти 

2611.09.23, 11:24

Усе залежить від нас - заморозка конфлікту означатиме швидку нову війну нового масштабу, продовження війни означатиме лише продовження війни на незрозумілий, але точно тривалий термін. Можливо, без допомоги західних союзників. І з повною мобілізацією всієї країни, яка загалом "забила" на війну після звільнення Києва. У цьому і складність ситуації.


Так я і саме про те аби не було заморозки. Щодо заморозки то Ви абсолютно праві. 

Ні . Вступ до НАТО. Нехай і в неповному складі. Під крильце 5-ї статті. 


Щодо С-300. Москалі щось там переробляють так що ця ракета " земля-повітря " працює як "земля-земля" .

Технічно як не знаю, я не технік, але що вони пуляють С-300 по наземних цілях чув багато разів від різних джерел.


2911.09.23, 11:42Відповідь на 25 від Kanivskyi

Я тоже за вступ до НАТОТо есть, отдаём оккупированные территории и вступаем? А как бы узнать мнение оккупированных украинцев? Они же ждут освобождения

Ну а что ж поделать ?

Договариватся о том чтобы желающим жить в Украине поспособствовать с переездом. Со своей стороны гарантировать беспрепятственный выезд любителям русского мира оставшимся на нашей территории. 

3411.09.23, 12:06Відповідь на 32 від Kanivskyi

Это ясно. Разрушения начались с первого дня АТО. Так проще было тогда отказаться от тех кусков ОРДЛО и не затевать такую бойню на много лет. Не?

Не. Не проще. Сдали без боя Крым , полезли на Донбасс. Сдали бы Донбасс , полезли бы на Днепр, Запорожье.. Так бы и до Львова дошли.. По крайней мере новороссию из 9-и областей они рисовали и не скрывали что Донбассом не ограничатся.

То на что я здесь намекаю это не " просто перестать стрелять и договорится посередине ". Это гарантии сохранения государства Украина. И ради сохранения основы , можно пожертвовать кусочком. Так бывает. И в политике. И в хирургии...

Війна на виснаження. Аналіз перспектив.

  • 10.09.23, 11:22
Вже мабуть всі ( і навіть ті, хто колись вимірювали війну тижнями) тепер погоджуються що ця війна на роки. Війна на виснаження.
Різної аналітики про хід війни є достатньо, та мені не траплялася на очі аналітика щодо її можливих варіантів. Здорова аналітика. Без пафосу, без шапкозакидництва. З розглядом всіх можливих варіантів ..
Тому спробую зробити сам. Як зможу розкласти по поличках.
Отож. Два ввріанти результату війни ( Є і третій, але про нього потім)
1 Перемога.
2 . Поразка.
Розглянемо обидва варіанти з різних боків.
Отож.
1.Перемога.
а) Що дає нам можливість прогнозувати такий результат?
Наші західні ( і не тільки) союзники будуть з нами до кінця. Будуть невпинно постачати нам зброю і боєприпаси, фінанси.
Супротивник вичерпає свої ресурси швидше ніж в нас закінчиться наш людський ресурс. І їм ніхто не допоможе.
б) Що отримаємо ми в разі перемоги?
Територіальна цілісність. Розвалини Донбасу будуть нашими, як і ( скоріш за все) розвалини Криму.
Оскільки по дорозі до такої перемоги ми втратимо сотні тисяч людей, а ще , мабуть мільйони в тій чи іншій мірі будуть інвалідами , то станемо країною інвалідів. Країною що без зовнішньої допомоги не зможе не те що відбудовувати відвойовані звалища, а й менш- більш пристойно себе прогодувати.
в) Які перспективи на майбутнє дає перемога?
Якщо наслідком буде вступ до НАТО та ЄС то перспективи достойні.
Але є і інша можливість. Внаслідок війни ( з обмеженням свободи слова та інших свобод) в нас одна група законсервує свою владу. Україна, перемігши Росію стане державою СХОЖОЮ НА РОСІЮ ( чи Білорусь)
Тоді ніякого НАТО та ЄС і рано чи пізно Україна все одно впаде до рук Росії.
Отож , сама по собі перемога в війні ще нічого нам не гарантує...

2 Поразка.
а) Аргументи для прогнозування такого результату.
У ворога в рази більший мобілізаційний ресурс. Тому якщо навіть у ворога безповоротні втрати живої сили в 3 рази більші ніж в нас, то це означає що війну на виснаження людським ресурсом він виграє.
Україна не воює своїми силами. Своїми ... в нас вже давно закінчилися б патрони.
Наші союзники, ті хто нам все забезпечує є демократичні держави. А там все залежить від суспільства. А людям , як відомо завжди своя сорочка ближче до тіла. Отож в наших союзників пообирають до влади політсили лояльніші до Кремля ( Лє Пен у Франції, Альтернатива у Німеччині і т.д.) І там не в одній Угорщині буде свій орбан..
А без їхнього озброєння, грошей, припасів...
б) Що отримаємо ми в разі поразки ?
Повна втрата Держави, а можливо і Нації.
в) Перспективи.. Майже жодних. України НЕ БУДЕ.
Отож , все вищенаведене має дати нам зрозуміти які ставки.
Перемога дає нам деякі туманні перспективи на рівні " або- або". Поразка забирає в нас все.

Питання до українських патріотів .
- Чому ви вз'їлися на того натівського чиновника в Норвегії ?
Він натякнув на третій варіант .
Так, Україна стане дещо не такою великою як була. Але.. Вступить в НАТО. Під 5-у статтю.
Україна збереже Державу. Україна отримає надійний ( наскільки це можливо в цьому світі ) захист. Надійні гарантії своєї державності.
Без вступу в НАТО ми завжди будемо під загрозою. Навіть перемігши в цій війні. Вступ в НАТО дасть нам впевненість в завтрашньому дні.
Чого нам ще треба ?
Чи варто заради збереження за собою руїн Донбасу та Криму з туманними подальшими перспективами , ставити на карту саме існування Нації та Держави ?
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
10
попередня
наступна