ще трохи правового

  • 30.04.11, 23:09
сьогодні в магазині придбала товар за іншою ціною, ніж було вказано на ціннику. це побачила вже вдома, коли переглядала чеки.
різниця-то була не значна, але справа принципу - мене обманули!
взяла чек і пішла на разборкі :) адміністратор з"ясував, що справді на ціннику то неправильна ціна стоїть і пропонував мені повернути гроші. а я казала: "нє, ви зобов"язані мені продати товар за тією ціною, що стоїть на ціннику". і мені повернули різницю. :)

як боротися проти нечемних сусідів

  • 30.04.11, 11:50
задовбали ці ранкові ремонти по вихідним! поки не телефонувала міліції, бо знаю, що буває й не приїдуть, навіть якщо людину вбивають. ну а цей випадок для них "не порушення" взагалі. тому поки - попередження. ось мій експеремент. роздрукую і повішу під під'їздом таку листівку:

НАГАДУЄМО, що

згідно із Правилами користування приміщеннями житлових будинків, затвердженими  Постановою КМУ № 572 від 8 жовтня 1992 р., у приміщеннях житлових будинків і гуртожитків заборонено:

голосно співати і кричати, користуватися звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму з двадцять другої до восьмої години;                                                   

проводити у робочі дні з двадцять першої до восьмої години, а у святкові та неробочі дні цілодобово ремонтні роботи, що супроводжуються шумом.

Власник, наймач (орендар) приміщення,  в якому передбачається проведення ремонтних робіт, зобов’язаний повідомити мешканців прилеглих квартир про початок зазначених робіт.

За згодою мешканців усіх прилеглих квартир, житлових приміщень у гуртожитку ремонтні та будівельні роботи можуть проводитися також у святкові та неробочі дні.

Відповідальність за вчинення правопорушення:

Ст.182 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді попереджень або накладання штрафів на громадян від 5 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Якщо протягом року від дня вчинення такого правопорушення вчиняється нове – накладення штрафу від 15 до 30 неоподаткованих   мінімумів доходів громадян із конфіскацією звуковідтворювальної апаратури.

Допоможіть міліції боротися проти правопорушників, телефонуйте:

102  або  в територіальний відділ міліції (вказала номер - З.К.)

геть і ганьба - хохлам!

  • 27.04.11, 21:45
нє, ну всі ж розуміють в Україні, що байка про "вигоду" із харівських угод - лажа!
то якого х. сьогодні біля Шевченка зібралась така кількість проплачених рил?!
якщо ідея підтримується, а гроші не даються за її реалізацію, то ця ідея так і залишиться на словах?
Павличко сьогодні говорив щось про об"єднання проти дій монстра-януковича..та й не лише він.
але куди подівалися всі об"єднанці, коли свободівці пішли до адміністрації президента (і до речі, опозиційні сили планували підтримати цю ходу)? а я скажу куди. просто не було кому йти! домовлялися заплатити тільки за час біля Тараса...

круте музло!

  • 17.04.11, 12:43
вчора в купідоні вперше почула їх! (камо грядеши) тепер я їхня фанатка! хай живе етно рок! smile \

кара за подружню зраду не є пережитком минулого!

  • 28.03.11, 10:56
в мексиці скасували закон, за яким за подружню зраду встановлювалось покарання у вигляді позбавлення свободи до 2х років. скасували, бо вирішили, що закон є пережитком минулого.http://glavred.info/archive/2011/03/26/102900-2.html

ну так може пережитком є і те, що дві особи протилежної статі  реєструють шлюб у державних органах?
що - іще скажете що держава немає права втручатись у стосунки обох? а як же сумісні права і обов"язки, які виникають у подружжя (сім"ї) після добровільної реєстрації ? хіба держава не втручається? втручається! (читаймо СК у розділі про шлюб!)

з твіттера (дірвалась! :)

копіпащу і сміюсь

Щиро обицяю - наш уряд не допустит цунами и землетрусов, они нам не потрибные, мы и без них справимся.

або ще 

Вона не дасть Пояркову по пице. Вона - не Бузина

або 

Згидно останних опытываний фонда Разумкива, в твиттере у меня больше прихильников, ниж в Украине 

і все це звідси http://twitter.com/PremierUkraine

взагалі виявляється в твіттері є купа цікавого і не дуже!
 ще сподобалось
 http://twitter.com/uvikny - цитати яника (правда поки записів мало)
http://twitter.com/Yanukovech - януковеч
http://twitter.com/n_vitrenko - типу вітренко, лише типу (але фейк хороший:)
http://twitter.com/montyan (справжня)

...а все починалось з тимошенко (справжньої)

!!!

  • 06.03.11, 01:28

один у полі не воїн?

  • 26.02.11, 02:06
1989 рік. площа тяньаньмень (пекін) чоловік втримує протягом півгодини колону танків, які рухаються для розстрілу демонстрантів.
 

чи конституційні доручення януковича?

стаття 105 Конституції України говорить, що Президент на основі та на виконання Конституції і законів України видає укази і розпорядження, які є обов'язковими до виконання на території України.
яке ж було моє здивування, коли на сайті президента в офіційних документах я побачила якісь такі  доручення. напр, доручення азарову http://www.president.gov.ua/documents/13083.html
це ще що?