класна кіношка :)

  • 01.08.11, 17:52
ідея крута.
Звуки шуму

..............

  • 01.08.11, 12:04
якщо лібералу дати якесь ненадане раніше право, а потім його забрати із суспільних міркувань,  ліберал сильно обуриться, бо його обмежили в правах і змусили відповідати за порушення цього правила.

відповідати за свої вчинки навіть дієздатні не люблять і не хочуть. більшість хочуть лише прав.

прикро, що у світі напевно не вистачить островів для кожного ліберала. бо одному на острові відповідати немає перед ким та й ні обмежень, ні правил ніхто не нав"язує!

п.с. макіавеллі говорив, що людина за своєю природою погана. варто дати людині повну свободу, почнеться величезний безлад. свободу людей необхідно обмежувати законами.

мої думки про шлюб

  • 23.07.11, 16:57
шлюб - справа публічна і лише трохи - приватна. 
  приватна, тому що двоє добровільно вирішують показати суспільству своє ставлення один до одного, змінивши один статус на більш стійкий та серйозний, продемонструвавши суспільству готовність для спільного співжиття, спільних дітей, ведення господартсва. 
після реєстрації шлюбу, союз жінки і чоловіка стає публічною справою. 
ну по-перше, обручка... куди без неї? обручка - демонстрація оточуючим що людина вже є у близьких, інтимних стосунках з іншою людиною, " до мене не залицяйся!" :)
з"являються права і обов"язки, які охороняються державою. діти, народжені у шлюбі, стають спільними без зайвих додаткових встановлень батьківства (хоча й існують виключення).
 дійсність шлюбу підтверджує державний орган і/або й церква.
 для того, щоб укласти шлюб, церквою та державою встановлені певні умови: вік, відсутність іншого вже укладеного шлюбу, неможливість укладення шлюбу між родичами і т.д.

на безлюдному острові де б мешкали він і вона шлюб би був не потрібний.



з.і. написано про той шлюб, який є в українському розумінні. на щастя, чи на жаль для декого, у нас нема полігінії чи поліандрії.
нащастя, у нас нема того розуміння, як приміром в Німеччині, що це нормально прожити разом 15 років, побудувавши спільний будинок, народивши дітей, а лише потім влаштовувати помпезне весілля.

майже містична історія :)

  • 21.07.11, 12:55
кілька тижнів тому у нашій ванні був водоспад зі стелі, який перекидався на стіни.
водоспад починався щоночі після 2ї. диспечер аварійки дивувалась - чому телефонуємо так пізно вже кілька днів. якщо топить, то чому б не повідомляти про це раніше. але раніше не було про що повідомляти.
наші ночі були безсонні і нервові - рятувати своє майно і майно живучих нижче сусідів було не просто: 10 хвилин водоспаду і 30 хвилин роботи. мужчина навіть пропонував був якоїсь ночі забити болт і йти спати, але я не уявляю - якце йти кудись, а тимпаче спати, коли майно в небезпеці?

саме жахливе було, коли першої ночі  ми не знали що робити. квартиру нам затоплювачі не відчиняли, ті номери аварійок, що ми мали, не відповідали, а мєнти, приїхавши на виклик погрожували моєму мужчині скласти на нього протокол на "ложний виклик", сказавши, що вони таким проблемами не займаються. "наше дєло - алкаголікі, хулігани і другой кріміналітєт, а квартірноє - єто не к нам!". тоді взялася за виховання мєнтів я. не повірите - вони в упор не вірили про існування пункту 15, ст.10 ЗУ Про міліцію за яким вони зобов"язані були повідомити аварійку про наше лихо. і тільки коли я почала погрожувати що буду скаржитись, вони стали виконувати свої обов"язки, про які й не здогадувались аби про них не розповіла я :) спочатку вони вибачились, за "акт на ложний виклик". а потім... 
за вказівкою міліції нам телефонували з аварійки, щоб дізнатись суть нашої проблеми, до нас приходили майстри перекривати воду у ванній, до нас приїздили навіть слідчі(!) проводити огляд. 
під кінець, мєнт прозвітував, кого викликав до нас і повідомив що зробив все можливе. побажав нам щастя.

бачте - навіть мєнтів можна видресирувати. :) головне знайти підхід!

 чим закінчилась історія.
насправді підтоплення після 2ї за відсутністю сусідів- це не містика. просто вдень, коли багато жителів користуються водою, тиск менший, ніж вночі, коли водою майже ніхто не користується. від того проривало трубу і нас заливало.

як вирішилась ситуація. тривалий час мешканку квартири знайти не вдавалось (шукають до речі в межах будинку. всеукраїнський розшук не робиться). робітники жеку відмовлялись виконувати свої обов"язки щодо вибиття двері і усунення аварійної ситуації. все що вони робили - пропонували трохи почекат (це затягнулось на тиждень) і періодично вимикали воду. а коли вмикали (а вони часто вмикали), у нас знову протягом всієї ночі було рятування майна, бо аварійщики, ну ви ж самі знаєте як у нас в країні, дуже повільно їдуть. тобто жек і відмовлявся вибити двері, і вимкнути воду, поки ситуація не розв"яжеться.
у зв"язку із сильним завалом у справах, не було коли дресирувати ще й жек. :) але готувалась. нарахувала купу порушень! і коли вже моя нормативна база була зібрана трапилось диво - з"явилась вода, і нас не заливало. 

епілог

а ви знаєте про існування оцих вимог, за якими плата за неналежну якість послуг водовідведення зменшується? 

проституція -для тупих

  • 21.07.11, 10:47

По наблюдениям правоохранителей 70 процентов девушек, хоть раз приезжавших в Ялту для занятия проституцией, возвращаются к этому занятию вновь - слишком велик соблазн зарабатывать приличные деньги за короткий срок.

ну не вірю я, що не можна знайти гроші іншим шляхом! приїздіть до нас в київ - тут робота є завжди. нехай не всюди 200 грн/год, але приміром 15 грн  за годину в макфаці заробити можна, а маєш мозок - за той же мінімуми часу і зусиль можна в Україні заробити і значно кращі гроші, ніж 300 баксів за ніч. треба лише закрити піхву й увімкнути мозок.

про день народження

  • 15.07.11, 16:34
деякі читачі цього блогу знають ставлення автора до дати день народження (сама не святкую і не розумію навіщо ця традиція, але вітаю інших. хай людям буде приємно :)
вважаю, що правильніше святкувати день зачаття. бо зачаття - це початок людського життя. а народження - всього лише вихід у Світ. нмд, перше важливіше.

про суд присяжних згадали Луцик з Юлькою...

  • 24.05.11, 12:12
1.шо такоє? раніше, навіть при владі, вони чхати хотіли на те, що ця конституційна норма не реалізована, а тепер, коли в дупу янукович випустив своє жало, то раптом і згадали?!
2. а мені луцика не шкода. за нього теж існував сильний мєнтовський бєспрєдєл: і катували ув"язнених, і затримували незаконно, і змушували робити різні "ластівки" аби вибити визнання і т.і. 
ну схуд він. але зато луцик став виглядати нормально. бо всі оті політики переважно такі зажрані!

про дєнь пабєди або як все дістало!

  • 11.05.11, 18:16
"прибирати" наслідки українофобського правління дуже огидно і не просто, особливо якщо такі наслідки охороняються мєнтами і вище. здається що витрачаєш час на хєрню, хоча з іншого  боку розумієш, що ще більшою хєрньою є тихенько спостерігати за дійним станом речей.  а ще здається, що Україна загниває і цьому сприяє ніщо інше, як наше суспільство.

десь торік від мене відморозились мєнти, коли я повідомила про нормально одягненого (навіть не бомжа!) чоловіка, який впав на східцях і лежав в калюжі крові не рухаючись. зателефонувала раз в мєнтовку, розповіла ситуацію, назвалась, але ці мразі поклали слухавку і на наступний мій дзвінок вже не відповіли. а тут на "дєнь пабєди" помітила ледь не по одному мєнту, які так уважно охороняли пам’ятники вбивці-лєніну (і це не лише в києві). більше того скажу – в одному українському містечку (наче б то це  село міського типу) мєнт напевно всю ніч простояв навпроти пам’ятника! хоча було чого стояти -  цей пам’ятник трощили вже кілька разів.  Ви уявіть тільки на що спускає українофобська влада державні кошти!

Лєнін та  різні Косіори, Дзержинські, Сталіни  – кати українського народу! червона ганчірка – прапор окупантів! а  ті хто це заперечує – зомбовані хохли, які так і прагнуть жити брехливою совєцькою пропагандою. "дєнь побєди" - російське свято, в Україні це є траурний день, бо чимало українців померли за чужу перемогу. наша ж  лише часткова перемога настала у далекому 91 році. хоча могла бути і раніше аби українці  об"єдналися разом в УПА і воювали проти двох ворогів. і можливо тоді б  перемога настала в повній мірі  та тривала й дотепер. тоді б, можливо, не доводилось витрачати час на, здавалось би, різну хєрню. як от "прибирати" наслідки українофобського правління…

Украіна харашо сасьот! (с)

  • 03.05.11, 17:57
фраза з фільму "імпорт-експорт".

епізод.
два австріяки були проїздом в Ужгороді. в місцевому барі підчепили хохлушку дєушку, а потім в готелі засовували їй гроші в різні місця. вона ж оголена і робила "велосипед", і "собачку", ну і дещо взагалі не пристойне одному дядькові із закордону. а той її посипав євриками.

я канєшна розумію, що життя -  не просте, з баблом неолігархам тяжко і тд, ну але жодне "я", жодна гідність не коштує тих грошей!
 дуже жаль, що далеко не кожна підчеплена отакими тіпами зі закордону, розуміє такі прості речі (а в києві, повірте, це дуже добре помітно!)

Україна - бордель! допоки будуть тут борделихи!