ось і все

Литвин (нецензурні слова так і рвуться в його адресу) таки підписав закон про мови.
а всі пам"ятають що він критикував цей закон, всі бачили в новинах як тікали від журналістів депутати з його партії, які голосували за закон. до того ж відомо що Литвин йде на вибори по україномовній Житомирщині, а більшість депутатів з Народної партії йдуть по іншим україномовним регіонам.
за таких обставин, НП має продути вибори. але НП пройде в раду. всім же ясно чому..

звідки у мєнтів-імбєцилів стільки жорстокості?

  • 15.07.12, 17:39
мене виховували так, що вже у років 8 я знала ким хочу стати, коли виросту.
ні, не стюардесою, і  навіть не мамочкою-героїнею ..хотіла боротися проти бандитів. хотіла працювати у правоохоронних органах. трохи згодом, я зрозуміла, що правоохоронці - це ті ж бандити, тільки в погонах і у гарній формі.
рідко коли нас мєнти бережуть. 
на різних масових політичних акціях, коли повно озброєних беркутів, люди сугестіюють, самі себе заспокоюючи: "міліція з народом!", але ж однаково розуміють, що народ і влада - різні категорії, які в Україні протистоять один одному. міліція підкорююється владі і виконує різні її забаганки, навіть якщо ця забаганка проти народу.
тож до 10 років я вже хотіла стати адвокатом, тобто захищати людей зокрема від влади.
потрапило мені на очі відео, яке виклала Тетяна Монтян на своєму блозі.
вона пише, що мєнти на вокзалі привселюдно і нахабно знущаються над п"яною людиною. він не дебоширив, він просто спав..що в цей час робили люди? а нічьо! мовчки спостерігали за цим. (ці люди вже не пам"ятають жорстокі репресії совка..чим же вони так налякані? або чому вони такі байдужі?). правда, згодом, в цей бєспрєдєл таки втрутилась одна жіночка..
раніше, коли бачила на вулиці геть не адекватну п"яну людину, телефонувала мєнтам (які, до речі, мене часто морозились..бо їхня ж справа - "якась мокруха, а не різна там п"янь..").тепер і не знаю як себе поводити у таких випадках..

отак мудакуватим мажорам!

  • 13.07.12, 23:14
 російська модель марія івакова спочатку просила фіфочку на кабріолеті прибрати лайно за своєю псиною, а потім перейшла до справи... хто кого ліпше послав, дивіться на відео))

одеський гумор неперевершений! :)))

(одесу затопило - якщо хтось ще не знає)

5 канал тепер на російській :))

5 канал. кінець новин.
телеведуча:

"вот такую вот нєпростую нєдєлю увідєлі наши коррєспондєнти і журналісти. слєдущая программа вийдєт уже на русском язикє...

потім пауза...

 "не дочекаєтесь. звісно ж, це був жарт. до побачення"

враження після країни мрій

хоч Скрипка і зрадник, але пропустити вчорашню Країну Мрій я просто не змогла!
і не пошкодувала...
тільки заради грузинського гурту mgzavrebi туди варто було потрапити! вони чудові!!! 
після виступу mgzavrebi аудиторію заполонила ейфорія ..а лідер гурту..який же він добряк! який же він крутий! він сильно рочулив людей своїми вигуками"Слава Україні"! "Будьмо!", словами про прекрасний український народ, а ще mgzavrebi заспівав українською "реве та стогне Дніпр широкий"..
чула навіть, що деякі дівчатка в лідера закохались, а один парубок, що стояв поряд мене, хотів запросити його  до себе додому, нехай навіть вони не знайомі. кілька людей mgzavrebi  подарували різні дрібнички: квіти, ляльку-мотанку, і пляшку пива (хто що мав!) -- вчора це був єдиний гурт, який отримав подарунки від аудиторії..
а найсмішніше було після виступу гурту,коли натовп "зомбованих" фанів  ринув за сцену шукати гурт mgzavrebi..кремезні охоронці не пускали фанів, тож доводилось йти на хитрощі: або лізти кущами, або з кам"яним обличчям пройти через охорону, поки інший хтось відволікав її :)
нмд, наступний виступ Скрипки не був таким вражаюче-яскравим, як виступ mgzavrebi!

яка наглість!

КОД виключив партію Ющенка за "систематичну співпрацю з діючим режимом"
я знала що КОД -це, перепрошую, лайно..але ж не думала що настільки!
в КОДі "забули" про плідну співпрацю БЮТу з ПР (особливо у  питаннях, що знищують Україну : харківські угоди, закон про мови).
все! я остаточно зневірилась в КОДі...
зі. а ось влучний коментар Л. Григорович:
"
"Діти, а ви на це маєте право?.. 
Коли двоє чи троє людей в Україні, наприклад пан Кожемякін, який здав закон про мови, Харківські угоди, чи ще хтось, монополізує право говорити від імені України, говорячи навіть між собою на мітингу по захисту української мови, російською...Григорович додала, що сьогодні опозиція може вирішувати за всіх і ділити округи, але не може захистити елементарних інтересів України. В мене особисто після здачі закону про мови, - додала політик, - яке відбулося в день зради 5 червня, немає жодних підстав не те, що довіряти, а взагалі вважати її опозицією. Я, як старше покоління української демократії, яка з 90-го року і яка не міняла партій і орієнтацій, хочу сьогодні зробити зауваження нашій об'єднаній опозиції: після того, як депутати партії "Батьківщина" голосували спільно з Партією регіонів закон про державну службу депутата Януковича, і дали 144 голоси, - це був перший дзвіночок, який засвідчив, що за владу боротися хочуть, а за Україну — ні."

чи мають жінки ненавидіти себе за те що вони є жінками?

  • 15.06.12, 15:26


один мій знайомий, який закінчував шевченківський філософський, поначитувався зоології, а тепер намагається перенести цю науку на людське суспільство. і таких як він - куписько! ці люди чоловічої статті вважають що є "чоловіча природа", яка спрямована на запліднення всього, що має ознаки жіночої статі (головне - кількість!). 
а відкрити тільки жіночі журнали.. напевно в кожному по сотні разів пишуть про ознаки, причини зради!
через це складається враження, що деякі неадекватні чоловіки вступили у змову проти суспільства, намагаючись вказати на "неповноцінність" жінки.
якщо виходити з теорії дарвіна, ми вже давно не примати, у нас суттєво змінився стиль життя. 
я аж ніяк не відкидаю в цілому біологічне, але ми живемо в тому часі, де розум переважає (або має переважати) над біологічним.
тим більше, в Україні традиційно закладена традиція моногамності. цікаво ж де були ці самці, коли закладалась ця традиція...