хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Україна виконала замовлення ФСБ. кому з цього користь?

  • 09.10.11, 20:08
добре сказав корчинський 
презюмція невинуватості, яка діє у всіх цивілізованих країнах, говорить, що підозрюваний не є винним, поки його вину не буде доведено у порядку передбаченому законодавством, і встановлено вироком суду, який набрав законної сили.
доки особа є підозрюваною, органи досудового слідства повинні зібрати в такій кількості доказові матеріали, щоб на їх підставі та на підставі допиту підсудного суд міг зробити певний висновок та винести вирок.
органи досудового слідства свою справу не зробили, бо Дикаєва "замовив" сам президент.
 гаразд, воно  може б зарахувалось,  але ж опір Дикаев не чинив під кінець своєї смерті і навіть здавався, і навіть його не відразу вбили (спочатку влучили по ногам! а потім були й контрольні вистріли). 
були всі можливості інакше захопити Дикаева і тим самим залишити його в живих. але цього не зробили.
без слідства і судів його нагло позбавили життя, підписавши "зверху" вирок. а потім так само нагло почали розповідати в зомбоящиках суспільству про те, що Дикаєв "професійний(!) кілер"! мав замовлення на вбивства! жив собі спокійненько в Україні три роки! що їздив по країні з купою зброї (для вбивства ця обставина виникає ряд питань. а схоже більше на те, що зброя була для оборони від мєнтов). але суспільство, задовольнившись повідомленнями із зомбоящиків, аплодувало мєнтам і альфі, нехай і навіть була втрата "гарматного м"яса" ( в кількості 2 мєнтів), але ж банду розігнали! Дикаєва вбили.
смертну кару в Україні скасували, а президент не суддя. зокрема тому й ненавиджу керівництво нашої держави за смерті  Індило, Дикаева, за ув"язнення Віталія Запорожця і тп. 
а тепер ще й за облизування дупи москві  не обережними діями вони ставлять під загрозу нацбезпеку. бо чечени - не українці-тєрпіли. та й помста для них звична справа.
з.і. до чеченів не однозначне ставлення. але деколи ворог мого ворога - мій друг.
з.з.і. для порівняння: з Брейвіком було все інакше. він: 1. організував вибух урядових будівель (нацбезпека); 2. через нього 77 осіб померли; 3. після вчинення терактів, його помістили в камеру з нормальними умовами, відбувається суд. брейвік живий.
5

Коментарі

Гість: магур

19.10.11, 20:38

розумна людина

    29.10.11, 20:46

    Хай чечени дома гуройствують, а не тут!

      39.10.11, 21:48Відповідь на 2 від Mamay_

      так справа не в чеченах чи "гуройізмі", а у нашій владі.

        49.10.11, 21:53

        умный мужик, хотел бы я с ним поговорить.

          59.10.11, 21:54

          но мне все никак не вдамек зачем ему религия

            69.10.11, 21:58Відповідь на 5 від Тобі цікаво

            запитай у пересічного українця навіщо йому релігія...

              79.10.11, 22:08Відповідь на 6 від Зося Квітнева

              запитай у пересічного українця навіщо йому релігія...зачем тебе религия?

                89.10.11, 23:23