хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ще трохи про кидалово

  • 27.12.10, 13:17
http://blog.i.ua/user/1217489/520419/ тут я писала як чорні розводять європейців.
а в історії, що трапилась зі мною, головні актори українці.

 коли переді мною постала проблема пошуку житла, оголошення розміщенні в газетах та в Мережі, вивели мене на інформаційні агентства. на власників практично не вдавалось натрапити, а ріелторів дуже хотілось обійти. і навіть не тому, що вони за свої послуги вимагають 50% від місячної суми оренди квартири, бо просто не шаную цей вид професії..

схема інформаційних агентств наступна: вони розміщують спокусливі оголошення, ну от наприклад -  оренда 1-кімнатної квартири на одній з центральних вулиць міста коштує на 500-700 грн. нижче, ніж то є насправді на ринку. номер офісу і підпис "інформаційне агенство".
телефонуєш туди, питаєш чи є така квартира, відповідають - такий варіант є. беріть паспорт, 170-200 грн. і приїжджайте до нас.
приїхала я в київське агентство на проспект перемоги 20, кв.10.
до останнього думала чи віддавати бабло, але поки під дверима квартири чекала своєї черги, зустрілась мені молода пані, яка повідомила, що звертається в цей офіс вже втретє (в двох інших її "розвели" - "давали списки номерів квартир вже давно зданих. роботою цього бюро задоволена." правда додала, що окрім цього офісу , ще непоганий на вул. довженко.. вона ж сказала, що це агентство легально існує більше 4х років.
це і мене переконало заплатити за базу.)
в офісі повідомила яку шукаю кавртиру і мені відразу дали номер телефонУ "власника". в інформаційному агентстві наполягли, щоб телефонувала "тут і тепер", що і зробила, дещо здивувавшись. з "власником" домовились про зустріч, але за кілька годин "власник" більше не відповідав...
також вони дали доступ до сайту. за номерами власники відповідали і квартири здавались, але вони або 4-5-кімнатні або надто дорогі...
0

Коментарі

127.12.10, 19:03

М-да, ще далеко нам до цивілізованої країни. Правильно, що пишете це - нехай знають якомога більше людей. Можливо ми навчимося бути обережнішими...

    Гість: _Буська_____

    228.12.10, 07:30

    у Львові абсолютно та сама ситуація...і як на мене краще вже витрачені кошти на інформагенство віддати ріелторам.їм хоть і платиш більше але вже за результат .з нами одна ріелтор бігала по місту навіть в суботу..і справді шукала і чесно ті гроші заробила.а так ти платиш просто за неправдиву інформацію.та ще й дзвониш за свій кошт...дорожче все одно виходить..вкупі з сльозами і нервами...і велетенським розчаруванням в людях.

      328.12.10, 09:57

      Днепр это уже высрал год назад