Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

«Маніфест середнього класу» — кремлівська провокація?

  • 19.12.08, 15:18
Доброго дня, друзі.

Днями на сайті Української Правди з'явився цікавий документ, який називається «Манифест среднего класса Украины». В цьому маніфесті автор висловлює переконання, що економічна криза в Україні є штучним явищем, створеним українською владою для грабунку народу. В емоційній формі автор маніфесту закликає українців влаштовувати масові акції протесту із застосуванням насилля, перестати виплачувати кредити, не платити за проїзд і за комунальні послуги за новими тарифами, тобто — руйнувати країну.Треба визнати, що маніфест написаний із знанням агітаційної справи. Він знаходить відгук у серцях багатьох українців, оскільки зараз важко знайти людину, яку б не зачіпали економічні негаразди, беззаконня і безвладдя у країні.Але перед тим як виходити на вулицю із коктейлем Молотова в кишені, задайте собі кілька контрольних питань. Хто стоїть за цим маніфестом? Якої мети хочуть досягти організатори бунту? Хто і як керуватиме країною (якщо країна ще існуватиме) після того як буде повалено сучасний державний лад? На жодне з цих питань маніфест не дає відповіді. Натомість, основна ідея автора — «до основания мы разрушим…». «А затем»? А щоб дізнатися що буде «затем», завітайте на блоґ автора в ЖЖ (Живий Журнал). Тут вже не треба бути великим політологом щоб зрозуміти «звідки ноги ростуть». В правому верхньому кутку сторінки міститься красномовна обіцянка: «Берия придет за тобой!». Потім нам пропонують ознайомитись із картою країни, з якої випливає, що більшість території сучасної України була подарована нам російськими царями і генсеками в різний час. Ну а ще там є слізна історія про те як на змаганні по карате львівські спортсмени, їх тренери і вболівальники усі разом били одеських спортсменів із криками «бей москалей» і «ми вам покажем що таке УПА». Дуже показова підбірка новин на сайті автора, чи не так? Впізнається кремлівський почерк. Чи може мати позитивні наслідки бунт, організаторами якого є люди, які так не люблять Україну і українців? Не може! Тож будьмо обачними і давайте думати своєю головою перед тим як кидатися на амбразуру!

Олексій Логвінов, Полтава

Джерело: Майдан

8

Коментарі

Гість: litigor

119.12.08, 15:37

привіт, три людини скинули мені цей маніфест, при чому хороші друзі - всіх мало матом не покрив, невже можна бути такими наївними? Ти молодець!!! правильно мислиш! Якшо не секрет: скільки тобі років? Бо на 9, то занадто хороший аналітичний висновок!))

    анонім

    219.12.08, 15:40

    рыдаю, ну как вы не догадались что это происки Моссада

      Гість: sshmiga

      319.12.08, 15:42

      А Украина это кто, УПА с бендерами, их любить оказывается надо, аа. А если кремлёвская так и пусть. На америкосовские уже насмотрелись, хватит.

        Гість: Фиона*

        419.12.08, 15:45

        Я всегда была против насилия, оно ни к чему не приведет, только кровь прольется, можно как-то и мирным путем достичь понятия между властью и народом.

          519.12.08, 15:49

          "— погуді, а?
          — ето когда на параходє папливьош"

            Гість: sshmiga

            619.12.08, 15:51Відповідь на 4 від Гість: Фиона*

            ну сходи к ним, попроси что-бы деньги людям вернули, что-бы перестали каолиции организовывать, хорошими стали и народ наконец полюбили, а? Только отлюбили они уже нас. Во все дыры. .

              719.12.08, 15:52Відповідь на 3 від Гість: sshmiga

              в тебе авка доволі кремлівська нам з тобоюне по дорозі
              а те, що Боевий_сурок маніфест пропагує, то для блогів не дивина

                Гість: Фиона*

                819.12.08, 15:57Відповідь на 6 від Гість: sshmiga

                может и так, но это не значит, что нужно за счет пролитой крови невинных людей добираться кому-то до власти. Я всего лишь слабая неграмотная женщина, которая варит мужу борщь и в голове у меня за что купить, что приготовить, постирать, убрать и т.д. И я буду этим заниматься??? А где же ВЫ умы наши? Думайте!!!

                  919.12.08, 15:57Відповідь на 3 від Гість: sshmiga

                  перепрошую, а Ви знаєте що таке УПА? ..чи десь "трохи чули"?)

                    1019.12.08, 16:00Відповідь на 8 від Гість: Фиона*

                    думати варто на виборчій дільниці, а не бігати на Майданах водити хороводи /грати "у війну" з владою, яку сам же й обирав..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна