хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Буття: першопричина, початок

Бути – це стан, це подібно до «бути щасливим». Ви не можете пояснити стан, як ви не можете змусити себе увійти до якогось стану. Можна тільки бути станом. Ви не можете зробити стан щастя; ви можете лише бути щасливим. Створений стан працює так: буття викликає мислення, яке стає причиною мови, яка стає причиною дії, що і становить систему отримання та переживання того, що ви створили вашим буттям та мисленням. Буття є першопричиною. Давайте розберемо крок за кроком.
Буття викликає мислення. Тому, коли ви щасливі, і ваші думки будуть щасливими. Думки ґрунтуються на бутті. Інакше висловлюючись, думки ініціюються буттям. Насправді нічого не відбувається без буття.  Навіть наші обставини походять зі стану буття, а не навпаки, як думає більшість людей. Щасливі обставини не роблять вас щасливими. Причиною щасливих обставин стає буття, стан щастя. Невдалі, нещасливі обставини проявляються у нашому житті лише для того, щоб відобразити наше перебування у стані нещасливості. 
Перший крок до набуття значного багатства – це бути багатим – перебувати в стані багатства. Перебування у стані багатства – це внутрішній стан. Воно немає нічого спільного із зовнішнім світом. Внутрішній стан багатства – це рішення, яке ви приймаєте прямо зараз, і прямо зараз ви цим багатством стаєте. Прямо зараз. І щоб ухвалити це рішення, вам не потрібно абсолютно нічого ззовні. Як тільки ви приймаєте рішення бути багатим, вибираєте бути багатим – ви стаєте багатим. Про це важко говорити, тому що ви можете тільки бути станом – ви не можете зробити стан. Зараз ми спробуємо поговорити про цей стан.
Будьте багатством. Зараз, Тут, в одну мить. Просто будьте. Не намагайтеся здобути багатство. Щоб ви могли це краще зрозуміти, звернімося до щастя. Не намагайтеся здобути щастя, будьте щасливим. Розумієте? Ви можете намагатись робити щось, що зробить вас щасливими; або ви можете в одну мить вирішити бути щасливими. Просто ухваліть рішення. Раніше ви вже це робили. Кожна людина колись у своєму житті говорила: «Знаєте що? Я не дозволю цьому зіпсувати мені настрій. Я спокійний і щасливий і перестану через це турбуватися». Що може бути простішим. Намагатися щось робити, щоб бути чимось, або стати цим миттєво і дозволити цьому стану буття дозволити вам робити все, що властиво цьому стану буття. Зрозуміло, легше бути щасливим, ніж намагатися досягти щастя. Все те саме вірно і для багатства. Будьте багатими. І поки ви – завжди, кожну свою секунду – є Буттям Багатства, все інше додасться само собою, мимоволі. Просто будьте їм.
Все, що тільки може існувати, існує в момент вічності, який ми називаємо тут-сьогодні. Вже існує навіть та можливість вас, яка багата і реально переживає своє багатство на досвіді. Якщо ви не відчуваєте свого багатства прямо зараз, ви просто не здатні його усвідомлювати або не прокинулися до його існування. Коли ви вирішуєте бути прямо тут і зараз у певному стані, ви активуєте найшвидші сили існування. Потім ви негайно переносите вашу свідомість у це інше "я" (в даному випадку - багате "я"). Буття – найшвидший спосіб створювати щось, бо воно викликає миттєві зміни. Фізичні маніфестації моментально випливають - зі швидкістю, яка залежить від відсутності у вас сумнівів, після прийняття вами рішення опинитися в бажаному вами стані буття. Повторю: відповідно до вашої здатності стати станом без сумнівів і коливань, ваша реальність швидко зміниться, щоб це ваше буття відобразити.
Найшвидший спосіб створювати – це просто бути, прямо зараз, що б ви не намірилися створити. Потім – не заперечуйте це своїми думками. Не думайте про це. Просто будьте. Після цього всі ваші думки, слова та дії повинні виходити з нового стану – того, в якому ви вирішили бути. Якщо ви не багаті і хочете стати багатим, просто зараз просто вирішите бути багатим, з цього моменту. Не думайте про це просто зробіть свій вибір. З цієї хвилини всі ваші думки, слова та дії повинні відображати ваш стан багатства. З погляду Найвищої Реальності це не брехня, ви не обманюєте себе. Насправді ви і так все, що тільки може бути, навіть якщо зараз ви можете усвідомлювати тільки невеликі фрагменти Всього. Вирішивши бути чимось ще, ви стаєте причиною зсуву вашого оточення і обставин - зсуву, що дозволяє вам відчувати і переживати свій новий стан.
Не забувайте, що думка виникає з буття. Стан буття – причина виникнення думок. Стан голоду стає причиною думок про голод. Буття є першопричиною. Буття є; думка ж – діяння. Буття просто є. Буття не потребує часу; але щоб щось набуло буття через думку – на це йде час. Тому найшвидший шлях до багатства – бути багатим, зараз, негайно.
Змініть ваше буття на життя багатства.
Цього можна досягти прямо зараз, вирішивши і будучи впевненими в цьому, незважаючи на жодні «докази» протилежного у вашому фізичному світі (який все одно ілюзорний). Вирішіть це з усією вашою ясністю та впевненістю і неухильно підтримуйте цей стан буття. Знайте, що ви багаті, бо у найвищій реальності ви насправді дуже багаті, і це так. І ви дуже швидко почнете переживати це багатство, реально дуже швидко. Мало хто може впоратися з цим завданням, оскільки сумніваються в істинності того, що відбувається; але у нас у всіх є можливість це зробити. Просто заявіть, не сумніваючись і знаючи, що все можна здійснити: «Я Є…» І більше про це не думайте; це лише відкладе результат і призведе до сумнівів. Ось вам приклад. Пам'ятаєте, коли ви востаннє були «на мілині» чи пригніченому стані духу? Ви не думали про цей стан свідомо, не питали себе, чи реально воно, чи справді ви розорені чи засмучені. Ви просто сприймали це як щось безперечне; ви вірили в це, ні краплі не сумніваючись. Ви просто були цим станом і більше нічого. Ви просто були. Тепер спробуйте безперечно прийняти ваше багатство. Будьте багатими, вірте в це і поводьтеся відповідно – не сумніваючись і не ставлячи запитань. Всесвіт кориться.
Послідовність витвору наступна:
• Нефізичне єдине поле свідомості (Бог, Джерело) проявляє себе, ідивідуалізуючись, у нефізичних окремих одиницях (індивідуальні духи чи душі різних істот та об'єктів).
• Ці одиниці набувають індивідуальних фізичних форм – об'єктів, людей та всіх інших видимих нами істот.
Все, що ви бачите у світі фізичного, створено саме в цій послідовності з Джерела та Джерелом Усього Сущого, Богом. У цій послідовності творіння ви - співтворець; ви творите разом з Джерелом, і послідовність та сама.
Якщо повернутись до багатства, тепер ви розумієте, наскільки даремно дивитися на ваші окремі фізичні аспекти (ваш рахунок у банку, вашу матеріальну забезпеченість, ваше тіло і т.д.) і дозволяти тому, що ви бачите, впливати на ваші індивідуалізовані нефізичні аспекти ( ваш розум, ваші думки та стан вашого буття). Це все одно, що дивитися на результати і дозволяти їм впливати на причину. Це рівносильно короткому замиканню у системі. Наприклад, якщо ви озираєтеся на всі боки, бачите, що ви розорені, і дозволяєте цьому диктувати вам, що ви – «зруйнована» істота, ви починаєте думати про все з точки зору свого «зруйнованого» стану – думати «розорені» думки, думки про свою нездатність чогось домогтися, - у цьому випадку ви і залишатиметеся розореними.
Секрет у тому, щоб ніколи не опускати очі, ніколи не дивитись на землю, на фізичне, і не дозволяти йому вказувати вам, казати: «Подивися: ось ти який! Це ти". Ви – не ваші обставини; ви просто їх спричиняєте. Ви – їхня причина. Найправильніше, що ви можете зробити, якщо ви розорені, просто вибрати найграндіозніше бачення себе - бачення багатства - і підтримувати цей стан буття - ці думки багатства - підтримувати НЕУХИЛЬНО і безперервно. Дійте так, ніби ви багаті, як би не виглядав ваш фізичний світ, яким би жалюгідним і убогим він не здавався. Це змусить фізичний світ перевернутися, щоб відповідати вашим думкам та стану буття. Ніколи не забувайте, фізичне слідує за духовним та ментальним. Саме так влаштований Всесвіт.
Один із шляхів створення речей у цьому світі – шлях думок, слів та дій. Але це дуже повільний шлях. Набагато швидше це робити, змінюючи стан. Стан свого Буття. Наприклад, коли ви кажете, що голодні, це стан. Коли ви впевнені, це стан. Ви є це. Вам не потрібно нічого ззовні, щоб бути в тому чи іншому стані. Щоб знайти багатство, набагато ефективніше бути в стані багатства, зробити ваше буття буттям багатства, відчувати себе багатим, думати, говорити та діяти з позицій багатства. Ваш стан – те, як ви почуваєте себе, ваше буття, ваша заява про те, хто «Ви є», – найшвидший спосіб розбагатіти. Єдиний спосіб змінити свій стан - це прийняти рішення змінити свій стан. Дуже просто. І ви можете зробити це прямо зараз. Це все одно що бути нещасним і вирішуватити, що ви втомилися бути нещасним. І тоді ви просто вирішуєте бути щасливим. Подібний досвід має кожен. Тепер ви повинні зробити те ж саме з багатством.
Ви повинні очікувати, що негайно досягнете величезних успіхів! Завжди підтримуйте в собі цей стан знання, що ви живете удосталь. Подібні очікування, знання на цьому рівні, спричиняють тяжіння і усувають будь-яке відштовхування. Це дуже важливо. Чекайте на величезний успіх. Знайте, що ви маєте силу.
Які ви, такий і ваш світ. Все у Всесвіті зводиться до ваших внутрішніх відчуттів. Те, що зовні, має не дуже велике значення, бо все це лише відображення вашого стану свідомості. Має значення те, що всередині, у вас самих, тому що все, що зовні, буде дзеркально відбивати його, буде розфарбоване в кольори вашої свідомості.
Джеймс Аллен
Щоб знайти багатство зовні, станьте багатими всередині, скориставшись інформацією з книг. Щоб стати мільярдером, доведіть свої образи та впевненість до відповідного рівня та дійте з упевненістю – так, щоб ваші дії відображали вашу мету. Весь світ – усередині вас самих. Ніщо й ніхто не сповільнює і не прискорює вашого просування, окрім вас. І ви змінюєте свій світ настільки, наскільки це усвідомлюєте. Багатства набагато легше досягти, ніж вам здається. Це просто. Найважча частина набуття багатства - приручення власного розуму, а це залежить тільки від вас.
Правильно помічено, що успіх – це щось таке, що приваблює особистість, якою ви стаєте.
Що таке буття? Ви не можете думати про буття, ви не можете зробити буття, ви нічого не можете про нього сказати – буття ви можете лише пережити. Буття – це є. Буття без розуму. Воно йому не належить. Насправді розум іноді руйнує буття, руйнує те, якими б ви хотіли бути. Буття – це те, якими ви вирішуєте бути прямо зараз. Не будь-коли, але Зараз. Коли ви починаєте думати про це, ви все псуєте. Якщо ви є, ви є. Будь-яка наступна думка після цього не повинна бути про те, чи є ви чи ні; вона повинна відповідати вашому стану буття, сприяти його переживанню, а не визначенню. Нерідко найкращий вихід у такій ситуації – взагалі не думати. Нехай ваш розум буде нерухомим.
Мислення має свої сфери застосування. Це інструмент, такий же, як ваші руки чи ноги. Ви ж не користуєтесь ногами весь свій час. Ви користуєтеся ними лише тоді, коли це потрібно. Ваш розум дуже потужний інструмент. Він багато робить можливим. І в той же час він настільки потужний, що нерідко бере над вами гору. Ваш розум повинен використовуватися лише тоді, коли на це є потреба. А необхідність у ньому виникає лише у 10% того часу, який він працює. Дослідження показали, що 90% наших думок повторюються. Більшість їх присвячена занепокоєнню про майбутнє чи спогадам про минуле. Зрозуміло, що жодної потреби у цьому немає. Єдиний існуючий момент – це зараз. Спроби уникнути Зараз — причина всієї напруги, невдач і нещасть у цьому світі. Вашим нормальним станом протягом дня має бути відсутність думок. Ви маєте бути спостерігачем, а не мислителем. Ви маєте спостерігати свій розум. Так само, як ви спостерігаєте речі назовні, почніть спостерігати і свої думки. Так ви перестаєте бути підлеглими своєму розуму. Ви перестаєте ототожнювати себе зі своїм розумом і починаєте ототожнюватися зі своїм «Я», всезнаючою сутністю. Ви починаєте жити в теперішньому, замість того, щоб постійно намагатися оживити своє минуле або передбачити уявне майбутнє. Ваша напруженість зникне, і успіх не забариться.
Однак не намагайтеся судити свій розум або висловлювати невдоволення ним, якщо помічаєте, що він бере над вами гору. Це чудовий інструмент, але тільки в тому випадку, якщо ви знаєте, як правильно його використовувати. Користуйтеся ним тільки для того, щоб висловлювати ваші наміри, щоб забезпечувати життя відповідними образами, якими воно може скористатися для створення нових переживань в тепер, і працювати з тими чи іншими речами зараз (не через п'ять хвилин після, але прямо зараз).
Ви почнете помічати, що зараз у вас ніколи не буває проблем – є події, але не проблеми. Проблеми існують лише у вашому розумі, у ваших думках. Події ж – просто речі, які відбуваються і, відбуваючись, одразу змінюються. Насправді наш розум – причина багатьох подій, що відбуваються, і засіб їх існування. Всі ваші проблеми, якщо вони у вас є, - уявні і належать «майбутньому». Якщо ви все ще живі та читаєте це, ви знаєте, що вам завжди вдавалося пережити цей момент,Зараз (яким би важким він не здавався). Якщо ви тут і читаєте ці рядки, це означає, що вам завжди вдавалося подолати Зараз; ви завжди успішно це робили. Навіть смерть, найбільший страх багатьох людей - не проблема. Ті, хто знає, чим насправді є смерть, також знають, що жодної проблеми вона не являє собою – і, отже, її не бояться. В даний час проблем не буває; ви ідеально створені для того, щоб існувати в Зараз. Але в ту секунду, коли ви починаєте турбуватися про майбутнє, ототожнюючи себе з розумом, замість того, щоб його використовувати, у вас починаються проблеми. Пам'ятайте, майбутнього немає. Воно існує лише у вашому розумі. Навіть коли ви думаєте про майбутнє, ви думаєте про нього Зараз. І коли ваше майбутнє настає в реальності, воно приходить Зараз, а не колись. У той час, коли ви дійсно є у своєму майбутньому, знову буде зараз.
Станьте спостерігачем ваших думок. Ви не ваш розум. Ваш розум потужний і чудовий інструмент, але ніколи з ним не ототожнюйтеся. Використовуйте його, щоб думати потрібним вам чином, і відключайте його, коли не використовуєте. Щиро кажучи, більшу частину часу він вам просто не потрібен. Подумайте про це. Ви коли-небудь зовсім несподівано опинялися в загрозливій для вашого життя ситуації? Що відбувалося у цей момент?
Ваш розум, може, і зробив щось, але більшу частину часу він був вимкнений. Ваше «Я», ваше Буття взяло гору і найкраще вивело вас з небезпечної ситуації. У будь-яких дійсно небезпечних обставинах, коли у розуму просто немає часу обдумати всі можливі виходи, ви зазвичай опиняєтеся в Зараз, а присутність у Зараз, насправді, ніколи проблемою не буває. Насправді ви, навпаки, набуваєте дивного спокою.
А тепер гарна новина. Вам не потрібна загрозлива для життя ситуація, щоб набути цього спокою, цієї надрозумності. Ви можете навчитися перебувати в цьому стані весь час, весь час бути присутнім у теперішньому. Це і є справжнє Буття. Буття – це є присутність, усвідомленість, свідомість, Зараз.
Ваші думки, слова та вчинки відображають вашу усвідомленість, вашу свідомість самих себе, ваше буття. Змініть своє буття – і зміните світ. Змінити своє буття можна двома способами. Один із них – просто вирішити, прямо Зараз, яким ви хочете бути, і підтримувати цей ваш намір. Інший спосіб – діяти так, ніби ви вже стали таким, яким би хотіли бути. Дійте, виходячи з вашого нового стану. Говоріть, виходячи зі свого нового стану. Думайте так, наче ви вже цей стан. І рано чи пізно ваше буття почне цьому відповідати.
Слова «Я є» мають силу. Будьте обережні щодо речей, до яких ви ці слова застосовуєте. Те, що ви заявляєте про себе, має властивість повертатися до вас та заявляє на вас свої права.
А. Л. Кітцельман
За всіх інших умов, що залишаються незмінними, людина чи суспільство володітимуть багатством і щастям рівно настільки, наскільки вони правильним чином підтримують у собі позитивні та великі стани буття.
Подумайте про те, що ви щойно прочитали про життя. Тут багато доведеться зрозуміти, але зробити це легко - все дуже просто. Поки ви хочете це зробити, подібно до дитини, яка бажає дізнатися якнайбільше нового про світ і повірити в це, вам буде дуже просто і зрозуміти буття, і його змінити. Наскільки ви готові уподібнитися дитині, спрощувати і робити що-небудь тільки тому, що ви так хочете, ви будете здатні і зрозуміти це, і дозволити їй злитися з вашою істотою.
Не турбуйтеся про те, що означають деякі уривки з того, що ви щойно прочитали. Вони стануть вам зрозумілі, коли ви познайомитеся з іншими концепціями.
Буття - це перший крок, Першопричина. Потім йде мислення, потім говоріння і писання (слів), потім йдуть дії. Говоріть, що ви думаєте. Тут не йдеться про мову, тому що мова і слова – це просто виражені думки. Просто запам'ятайте все, що йшлося тут про мислення, і застосовуйте це до промови. Мовлення та слова важливі, вони мають великий вплив те що, що ви збираєтеся бачити.
Зараз ми займемося дією – ми дізнаємося, як правильно діяти, щоб прийняти дари створюваного нами багатства.

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

Гість: _Сонечко_

116.03.23, 08:59

"Ви не можете пояснити стан" - можу.свій можу.

    Гість: _Сонечко_

    216.03.23, 09:20

    щось забагато про багатство написано.....

      Гість: _Сонечко_

      316.03.23, 09:21

      взагалі... багато зайвих слів. можливо для тих хто робить перші кроки...

        416.03.23, 17:12Відповідь на 3 від Гість: _Сонечко_

        взагалі... багато зайвих слів. можливо для тих хто робить перші кроки...Згоден, проте для засвоєння повторення важливі

          516.03.23, 17:15Відповідь на 1 від Гість: _Сонечко_

          "Ви не можете пояснити стан" - можу.свій можу.Це і означає бути станом, Ваше буття.

            616.03.23, 17:16Відповідь на 2 від Гість: _Сонечко_

            щось забагато про багатство написано.....Можете змінити це слово іншим, до чого Ви прагнете.

              725.06.23, 19:48Відповідь на 2 від Гість: _Сонечко_

              щось забагато про багатство написано.....Замініть це слово на те, що важливо для Вас

                825.06.23, 19:52Відповідь на 3 від Гість: _Сонечко_

                взагалі... багато зайвих слів. можливо для тих хто робить перші кроки...Це дає можливість роздивитися з різних сторін