Профіль

Vlad_S_barcA

Vlad_S_barcA

Україна, Дніпро

Рейтинг в розділі:

Як лвівці в футбола ганяли

  • 15.07.09, 15:15
У львівських журналістів знову кипіли мізки, адже сьогодні місцеві Львівці грали черговий матч.

Президент клубу, як справжній патріот Львова приїхав на матч на трамваї. На власному. Установку на гру тренер львівців проводив за допомогою спеціально розташованих на макеті поля картоплин – білорус, все-таки. "Вароцька буде грать у вароцьках, напацька – вперьоцках, а засціцька буде грать акурацька і за цицька нікого не хапацька", - промовляв бацька-тренер.

Як і кожний поважаючий себе лемко, арбітр вийшов на поле з трембітою. Гудок – і матч розпочався. На воротах у львівців сьогодні Тлумак. Причому повний Тлумак – навіть пам’ятник Міцкевичу пропускає менше. Тим часом зазначимо, що у Карпатах з’явився новий гравець – Піп Іван. Мало того, що він людина-гора і добре грає на другому поверсі, він ще грає жінку арбітра на дев’ятому поверсі.

Прохід по флангу, удар… Та-а-ак, як кажуть у Львові – поганому футболісту гойця-гойця заважають. А ось і ще один удар повз ціль. Розчарований мер Львова знімає штани і показує футболістам сідниці з татуюванням "FC Lviv – forever". Непомітний сьогодні і Худоб’як. Як не як, а об’їв Голодюка, поправився на 3 кілограми і тепер він Жирняк. Зате добре грає кандидат до жіночої збірної України Петрівський – у роздягальні він необачно нахилився перед форвардом Гурулі.

А ось ми бачимо, що тренер львівців повісив за воротами суперника двох москалів і футболісти відразу заграли жвавіше. Тим часом бригада арбітрів на пароплаві Ласточка виграє на трембіті мелодійну лемківську коломийку "Мохнатий Шмигельський на духмяний Хмелевський, цапля сєрая в камиши…". А ось і пісня про воротаря львівців: "Там під Львівським замком старий дуб стоїть…".

Ну нарешті – заміна. Замість Ткачука на поле виходить мішок картоплі. Та-а-ак, тренер дійсно білорус. А ось і пікантний момент – на полі з’являється відомий форвард Зеньов на прізвисько Кощей. Атака: Ракель – вліво, фірман – вправо, Кощей по центру і порушення правил. Зеньов гримається об землю і втрачає два ребра. Тепер він не Кощей, а Мерлін Менсон…

Після цієї прикрості матч завершується. Львівці знов програли в футбол. Тепер президент їх обстриже, а з цієї шерсті зробить новий дизайн форми на наступний сезон...
 

78%, 7 голосів

22%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.