Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Рішення про відсторонення судді КС Тупицького - неконституційне!


Навряд чи багато знайдеться в Україні людей, які люблять суддів. Тупицький - не виключення. Але це не може бути приводом для президента порушувати Конституцію.

Рішення Зеленського про відсторонення судді КС Тупицького - неконституційне! Виключний перелік повноважень президента передбачений статтею 106 Конституції. У ній немає права президента відстороняти суддю
КС чи будь якого іншого суддю в Україні. 

Стаття 149-1 Конституції передбачає виключний перелік підстав для звільнення чи припинення повноважень судді КС. 

Чергові неконституційні дії (перша - неконституційний розпуск минулого парламенту) Зеленського поглиблюють політичну кризу в державі і демонструють суспільству і всьому світу абсолютне правове свавілля влади, яке несе пряму загрозу цілісності України. 

Щодо самого Тупицького: винен - посадіть, але по закону!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Без чиновників Україна проживе. Без лікарів - ні!

У проекті бюджету-2021 не передбачено обіцяного підвищення зарплат для медиків. Зате на утримання ДУСі, Кабміну і Ради - плюс 40%. Без чиновників Україна проживе. Без лікарів - ні!

Ми вимагаємо від уряду і Ради передбачити 5% ВВП на медицину. Немає іншого шляху, щоб зупинити розвал медичної галузі і втрату найкращих кадрів.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Відсутність результатів виборів - залізний доказ фальсифікацій


Вже навіть секретар РНБОУ Данілов вимагає від ЦВК негайно оголосити результати виборів. По закону це мало би бути до 6 листопада. Але монопольно сформована владою ЦВК не здатна організувати і провести чесно вибори. 

Відсутність встановлених у законний спосіб результатів виборів - залізний доказ фальсифікацій! Вимагаємо розпуску зеленої ЦВК і масштабного, по всій країні, перерахунку сфальшованих виборів.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Докази підкупу на 208 окрузі

Термінове повідомлення!

Вчора ввечері поліція затримала автомобіль, в якому розвозили кошти на підкуп жителів Бахмацького району у 208-му окрузі на Чернігівщині. Вилучені списки так званих десятників і сотників, а також крупна сума грошей.

У ході розслідування поліція встановила, що масштабну сітку підкупу виборців для партії «Наш край» і їх ймовірного кандидата організували начальник Бахмацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бахмацької РДА Онищенко Василь Васильович, 24.03.1964 р.н. разом із Папілєвою Іриною Михайлівною, 17.02.1986 р.н.

У свою злочинну схему ці злочинці залучили сотні людей.

Дякую поліції за чудову роботу і дуже сподіваюся, що всі причетні до підкупу виборців дуже скоро опиняться на лаві підсудних.









Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Президент має розпустити корумповану Раду



НАБУ оприлюднило записи, на яких народний депутат від «слуг» Юрченко розказує, що члени енергетичного комітету під керівництвом Геруса (теж від «слуг») отримують хабарі по 50 тисяч доларів на одного депутата.

Цей запис - ще одне підтвердження моїх заяв, що Герус - корупціонер і хабарник, який перетворив очолюваний ним енергетичний комітет у корумпований спрут.

Вимагаю від голови парламенту Разумкова негайно внести на розгляд Ради постанову про відставку Геруса і про розпуск усього енергетичного комітету.

Нинішня Рада з монобільшістю слуг перетворилася на величезний корупційний спрут. Це однозначна підстава для Президента розпустити цю продажну корумповану Раду і призначити дострокові парламентські вибори.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Гроші на вибори «зелених» – із контрабанди

Думаю, ні у кого немає сумнівів для чого махрового корупціонера призначили керівником Одеської митниці. Хто ще не зрозумів, повідомляю: откати, хабарі, контрабанда – все це йтиме на фінансування місцевих виборів партії влади. До речі, один із таких же корупціонерів-мільйонерів фінансує схеми підкупу виборців у 208 окрузі за кандидата від влади, який є моїм опонентом. Потім ми дивуємося, чому в бюджеті дірка у 300 мільярдів гривень, чому недовиконання загального і спецфонду та чому не виконується закон про бюджет. Красти менше треба і більше думати про людей. Робіть висновки, як нас всіх сдєлалі!





Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

За дурість і корупцію влади платитимуть українці

Причини відставки голови Нацбанку Якова Смолія зрозумілі - це намагання зелених невігласів захопити Нацбанк, щоб розкрадати рефінансування і відкликати позови «Приватбанку» у міжнародних судах. За корупцію і дурість влади платитимуть українці - обвалом гривні і галопуючим зростанням цін на усі товари. 

Зелені невігласи знищують все за що б не бралися.

Вперше в історії України ЦВК провела чесні президентські та парламентські 2019 року - за це їх незаконно розпустили і призначили нову ЦВК, повністю залежну від влади. 

Вперше в історії України облікова ставка Нацбанку нижче 6%, а золотовалютні резерви рекордні - за це голову Нацбанку відправляють у відставку і призначать свого фунта, який знищить незалежність Нацбанку і вб‘є нашу гривню. 

Так завжди відбувається, коли ідіоти дориваються до влади.




Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії 

Україною керують моральні уроди!


Голова комітету Ради з питань соціальної політики від «слуг» Галина Третякова заявила, що у бідних сімей народжуються діти «низької якості». 

Замість обіцяного перед виборами подолання бідності ці зелені уроди підтримують стерилізацію жінок, щоб зекономити на субсидіях. 

Уявляєте, що в головах цих зелених ідіотів, коли вони несуть цю єресь?! Ці моральні уроди докеруються тільки до розвалу країни.

Я вимагаю від апологета стерилізації бідних жінок Третякової відставки з посади голови соціального комітету і складення нею депутатського мандату!





Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії 

Чому епідситуація з короною вийшла з-під контролю?


Щоденне стрімке зростання кількості хворих на корону свідчить, що епідеміологічна ситуація в Україні вийшла з-під контролю. Із карантину більшість людей вийшли з пустими кишенями, але хворих стало ще більше. Для чого тоді треба був цей карантин? Щоб убити малий і середній бізнес і щоб жирували велюрові чорти і епіцентри?

Некомпетентна влада бездарно втратила дорогоцінний час - за час карантину не налагодили виробництво вітчизняних тестів (зараз вони закінчуються), засобів захисту, апаратів ШВЛ, не підготували лікарні до масового прийому хворих, не вирішили проблему дефіциту медичних кадрів і достойної оплати їх роботи. Все, на що здатні - по-дурному транжирити народні гроші на китайський ширпотреб і піаритися на цьому, замість того, щоб забезпечити замовленнями і роботою власних виробників.

Такої тупої влади в Україні ще не було! У результаті наша країна сьогодні - єдина в Європі, де після карантину кількість хворих не знизилася, а стрімко зростає. За тупість влади українці платять своїм здоров’ям, життям і майбутнім.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

49 Героїв, які не повернулися з неба


Шість років тому над аеропортом Луганська російські окупанти збили наш літак із 49 військовими на борту. Рани від цієї трагедії ніколи не загояться. Ми пам'ятаємо ім’я кожного Героя, який віддав своє життя за Україну:

1. Старший лейтенант Бахур Віталій Володимирович
2. Старший лейтенант Грабовий Валерій Миколайович
3. Старший лейтенант Алтунін Валерій Володимирович
4. Старший прапорщик Манулов Сергій Федорович
5. Сержант Бабан Віталій Юрійович
6. Сержант Ковальчук Юрій Леонідович
7. Сержант Шумаков Сергій Вікторович
8. Сержант Рєзніков Євгеній Сергійович
9. Сержант Кулібаба Руслан Миколайович
10. Молодший сержант Кучерявий Сергій Васильович
11. Молодший сержант Гончаренко Сергій Валерійович
12. Молодший сержант Кива Владислав Миколайович
13. Молодший сержант Коснар Павло Леонідович
14. Старший солдат Шостак Сергій Михайлович
15. Старший солдат Ліфінцев Олег Васильович
16. Старший солдат Скалозуб Артем Валентинович
17. Старший солдат Каменєв Денис Сергійович
18. Старший солдат Кузнецов Антон Олександрович
19. Старший солдат Авдєєв Костянтин Сергійович
20. Старший солдат Горда Анатолій Анатолійович
21. Старший солдат Мирошниченко Сергій Олександрович
22. Солдат Добропас Сергій Віталійович
23. Солдат Дубяга Станіслав Вікторович
24. Солдат Коренченко Олег Володимирович
25. Солдат Котов Олександр Олександрович
26. Солдат Лісной Сергій Володимирович
27. Солдат Москаленко Сергій Олександрович
28. Солдат Санжаровець Артем Євгенович
29. Солдат Токаренко Ігор Олександрович
30. Солдат Шульга Андрій Миколайович
31. Солдат Левчук Павло Миколайович
32. Солдат Кривошеєв Сергій Ігорович
33. Солдат Самохін Антон Олексійович
34. Солдат Дмитренко Андрій Олегович
35. Солдат Бондаренко Віталій Юрійович
36. Солдат Ніконов Павло Сергійович
37. Солдат Проньков Ростислав Русланович
38. Солдат Малишенко Тарас Сергійович
39. Солдат Гайдук Ілля Віталійович
40. Солдат Авраменко Олександр Сергійович

Члени екіпажу:

1. Підполковник Бєлий Олександр Іванович, командир екіпажу
2. Майор Д'яков Михайло Олегович
3. Капітан Скочков Ігор Іванович
4. Капітан Тєлєгін Сергій Анатолійович
5. Старший лейтенант Буркавцов Володимир Володимирович
6. Старший лейтенант Козолій Олександр Володимирович
7. Старший лейтенант Павленко Олег Анатолійович
8. Прапорщик Ковалік Олександр Сергійович
9. Прапорщик Ментус Віктор Володимирович


Спочивайте з миром, наші Герої!