Профіль

Олег Ляшко

Олег Ляшко

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Бабусям і дідусям достойна пенсія, а не цяцьки

Як платник податків я вимагаю від влади витрачати сплачені мною податки на зміцнення обороноздатності України та соціальний захист громадян, а не на причуди Зеленського. 

Якщо Зеленський хоче подарувати пенсіонерам смартфони на кілька мільярдів гривень - хай робить це за свої кошти, якщо вже повернув з офшорів. 

Бабусям і дідусям найперше треба достойна пенсія, а не цяцьки.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Не дозвольте брехливим «слугам» себе обдурити!


Виключення Трухіна з партії і фракції «слуг» - це не боротьба за справедливість, а незграбна спроба влади уникнути відповідальності за брехню. Зеленський і вся його вертикаль покривали свого кента Трухіна до останнього, аж поки не були приперті до стінки скандальним відео. Не було б цього шокуючого правдивістю відео -Трухін досі був небожителем. 

Ну і головне питання: це ж скільки треба красти, щоб поліцейським роздавати по 150 тисяч? Ще в когось залишилися сумніви про набиті конверти з доларами для «слуг»?


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зеленський паталогічно боїться втратити владу


Володимир Зеленський і його олігархічна коаліція в Раді хочуть перенести парламентські вибори і змінити виборчий закон, щоб повернути корупційну мажоритарку з однієї причини - тому що Зеленський паталогічно боїться втратити владу і настання невідворотньої відповідальності за порушення Конституції і законів України. 

Зеленський, який завдяки демократичним виборам у 2019 році був обраний президентом, сьогодні намагається знищити демократію, свободу слова і чесні вибори в Україні. 

Радикальна партія закликає всі опозиційні демократичні сили до об‘єднання для ефективної протидії узурпаторським планам Зеленського і захисту України від державного перевороту.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зеленський - ворог!

Мій єдиний висновок із прес-конференції Зеленського: його ненависть до свободи слова і демократії, зневага до Конституції, прав і свобод громадян України становлять смертельну небезпеку для цілісності та майбутнього нашої держави. Будемо боротися!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Україні треба спецпрокурор Мюллер

Верховний головнокомандувач, президент воюючої України Зеленський обвинувачується в державній зраді, зливши таємну спецоперацію агресору. Ця екстраординарна подія має розслідуватися не фейковими ТСК, де влада сама себе «розслідує», а незалежним спецпрокурором, розслідування якого матиме повну довіру в суспільстві.

Або чесне розслідування, яке спростує чи підтвердить звинувачення, або імпічмент Зеленського. Іншого не буде!




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рада має розпочати процедуру імпічмента Зеленського

Президенту Чілі парламент оголосив імпічмент за офшори. Так мав би реагувати і український парламент на офшори Зеленського, на яких він переховує гроші, вкрадені Коломойським з Приватбанку. Але нинішній парламент, де Зеленський сформував олігархічну більшість із Коломойським і Веревським, покриває злочини влади.

У новій Раді, де буде фракція Радикальної партії, ми ініціюємо процедуру імпічменту і відправимо Зеленського у відставку за масштабні порушення Конституції та законів України.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Зеленський йде шляхом Януковича

Відставка Разумкова - це спроба Зеленського повністю взяти під контроль парламент, зламати всі парламентські процедури та права опозиції, щоб перетворити Раду у співучасника узурпації влади. Все абсолютно так само робив Янукович.

Але намагаючись узурпувати владу, обмежити права опозиції, заборонити незалежні змі, свавільне використання правоохоронців у політичній боротьбі - це пряма дорога до нового Майдану.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Політичні спекуляції замість професійного розслідування

Зеленський на Генасамблеї ООН заявив, що замах на його помічника і друга Сергія Шефіра - це плата за реформи.

Зараз ці заяви виглядають як політичні маніпуляції, намагання влади використати цей злочин у своїх політичних цілях. Нічого нового: Сталін теж використав убивство Кірова як привід для розправи із своїми політичними опонентами. 

Але всі українці чекають від влади не спекуляцій, а професійного і швидкого розкриття цього злочину - із  залізними, а не вигаданими, доказами; затриманням справжніх, а не бутафорних, виконавців і замовників. 

Лише це гарантуватиме довіру до розслідування і гарантію від неповернення країни в лихі 90-ті, куди нас всіх тягне некомпетентна влада.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Голова НКРЕКП Тарасюк відверто і системно працює на Росію

Корупційні рішення НКРЕКП в інтересах трейдерів/спекулянтів заганяють у великі збитки та банкрутство національні енергомпанії. Це ставить під реальну загрозу можливість їх підготовки до наступного опалювального сезону. Під цим штучно створеним приводом суспільство знову переконуватимуть у небхідності відновлення імпорту електрики з Росії. 

Така політика НКРЕКП і влади загалом веде до втрати енергонезалежності України і корупційного збагачення обмеженого, але всім відомого кола осіб, ціною втрати українцями сотень тисяч робочих місць.

Я звертаюся до нинішньої влади з вимогою припинити корупційну вакханалію на енергоринку України в інтересах Кремля.
Голова НКРЕКП Тарасюк і корумповані члени комісії мають бути негайно звільнені з посад, а їх корупційні рішення - предметом розслідування антикорупціонерів.

Пропоную президенту терміново розглянути на РНБО ситуацію в енергетиці і стан підготовки до наступного опалювального сезону. За результатами засідання РНБО накласти санкції на Тарасюка і всіх членів НКРЕКП, які відверто і системно працюють на Росію, знищуючи в інтересах ворога енергетичну незалежність України.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії