хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Влада мародерів!



Всупереч національним інтересам, здоровому глузду і регламенту антинародні слуги під час чуми протягують закон про продаж української землі.

Лякаючи дефолтом через відмову МВФ надати черговий кредит. При тому, що МВФ створив фонд у 1 трильйон доларів для допомоги країнам у боротьбі з коронавірусом. І для отримання цієї допомоги - а не позики! - не треба позбавляти наступні покоління українців їхньої землі. Уряд мав лише обґрунтувати необхідність такої допомоги, як це зробили інші країни і вже отримують допомогу на боротьбу з коронавірусом. Але кому війна, а кому мати рідна. Слуги побачили шанс для наживи - люди не можуть вийти на протест, налякані епідемією і економічною кризою.

Після перемоги на наступних парламентських виборах наша команда негайно скасує цей закон. Шайка клоунів-мародерів не забере у моїх дітей і дітей мільйонів українців землю, яка дана нам Господом.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

1

Коментарі

130.03.20, 18:37

І кораблі нехай поверне.

    230.03.20, 19:04

    Радіймо за вас Олег ибн Валерійвич. Печатати з власним портретом гроші не намагалися?

      330.03.20, 19:06

      Есть данные статистики. В Италии каждый божий день по статистике умирает в среднем 1 588 человек. Каждый день!!! И нам вопят, что за день умерло 1500 людей, но они всегда умирали! Мир совершил открытие, что люди смертны.

      уровень смертности в Италии в 2020 году еще не достиг даже уровней зимы 2016-2017 годов. Дикая была зима. Дикая. Вы помните???

        430.03.20, 19:13

        Уряд мав лише обґрунтувати необхідність такої допомоги, як це зробили інші країни і вже отримують допомогу на боротьбу з коронавірусом.та всё впорядке
        уряд уже обгрунтував цю допомогу и благополучно до цента
        уже положил на свои офшорные рахунки..
        теперь черга за народом не стыдиться и начать снимать с себя последние
        штаны-рубашки... рассмеши комика и получиш копеечку...