хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Результати фінконтролю на Харківщині за 4 місяці

  • 18.05.21, 16:10

Держаудитори Харківщини підсумували результати роботи за січень-квітень 2021 року

 

Фахівцями Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня-квітня 2021 року за результатами проведених ревізій встановлено фінансових порушень на загальну суму 328,4 млн гривень. Зусиллями аудиторів, забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 248,0 млн гривень.

 За підсумками проведених державних фінансових аудитів об’єктами контролю впроваджено 22 рекомендації. Загальна сума досягнутого економічного ефекту, за результатом впроваджених рекомендацій, складає12,0 млн гривень.

 За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 55 посадових осіб, до дисциплінарної – 4 особи.

 За допущені порушення бюджетного законодавства, аудитори до об’єктів контролю застосували 23 фінансові санкції.

 З метою повного відшкодування виявлених втрат фінансових та матеріальних ресурсів, перед об’єктами контролю ініційовано пред’явлення 4-х цивільних позовів.

 На розгляд правоохоронним органам передано матеріали 21-ї ревізії, за результатами розгляду матеріалів заходів державного фінансового контролю правоохоронними органами розпочато 2 досудових розслідування, вручено 6 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та матеріали 14-ти ревізій долучено до відкритих кримінальних проваджень.

 Пресслужба Північно-східного офісу Держаудитслужби

0

Коментарі