хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Харківські аудитори провели ревізію КПНЗ «ХМКЦКМП»

  • 10.12.19, 16:19

Харківські аудитори провели ревізію Міського центру клубів за місцем проживання

 

 Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби провели ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального позашкільного навчального закладу «Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання» (далі – КПНЗ «ХМКЦКМП», Заклад) за період діяльності з 01.06.2015 по 31.03.2019 року.

 

Ревізією встановлено фінансових порушень в загальній сумі 455 тис. грн, в тому числі незаконні витрати – 109 тис. грн, інші фінансові порушення  – 345 тис. гривень.

 

Аудиторами встановлено, що в порушення норм Бюджетного кодексу України, Заклад за рахунок загального фонду кошторису здійснено покриття витрати спеціального фонду по оплаті електричної енергії, спожитої та відшкодованої орендарями у 2015–2018 роках, в загальній сумі 40 тис. гривень.

 

Внаслідок завищення вартості матеріалів та послуг, включених до актів виконаних робіт з капітального ремонту, зайво сплачено 2-м підрядним організаціям 20 тис. гривень.

Встановлено списання за бухгалтерським обліком будівельних матеріалів на суму 14 тис. грн, використання яких не підтверджено видами та обсягами робіт з поточного ремонту, проведеного власними силами.

 

Також, ревізією встановлено порушення порядку ведення бухгалтерського обліку, що призвело до заниження в обліку КПНЗ «ХМКЦКМП» первісної вартості основних засобів на суму 260 тис. грн., через не проведення дооцінки окремих переданих в оперативне управління нежитлових приміщень клубів, та вартості інших необоротних активів на суму 81,74 тис. грн. через списання виготовлених щитів, плакатів та знаків пожежної безпеки, які пред’явлено в наявності.

 

Директору КПНЗ «ХМКЦКМП» направлено вимогу про відшкодування у повному обсязі встановлених ревізією порушень законодавства з фінансових питань та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.

 

За допущенні фінансові порушення, 5-х посадових осіб КПНЗ «ХМКЦКМП» притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

За допущені порушення бюджетного законодавства КПНЗ «ХМКЦКМП»  зупинено операції з бюджетними коштами на рахунках, відкритих в органах Державної казначейської служби.

 

Про результати ревізії проінформовано Управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сімї, молоді та спорту Харківської міської ради та правоохоронні органи.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі