хочу сюди!
 

Ирина

53 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 48-53 років

Результати ревізії в Училищі фізичної культури № 1

  • 22.10.19, 17:00

 Харківські аудитори в Училищі фізичної культури № 1 виявили фінансових порушень на 2,6 млн гривень


 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Харківське державне вище училище фізичної культури № 1 за період роботи з  01.01.2015 по 31.03.2019 рік. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 2 693,90 тис. гривень.

 

Так, за рахунок залишків коштів за освітньою субвенцією та призначених для оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, протягом березня –грудня 2018 року проведено видатки на придбання лікарських засобів, дизельного палива та оплату послуг з використання споруд для проведення тренувань відділень зі спорту на загальну суму 757,09 тис. грн, що є нецільовим використанням бюджетних коштів.

 

Не забезпечення контролю за отриманням послуг з використання спортивних споруд для проведення тренувань відповідно до робочих навчальних планів з видів спорту та дотриманням умов договорів, укладених з надавачами таких послуг, призвело до зайвої оплати за послуги з проведення тренувань в загальній сумі 96,58 тис. гривень.

 

Ревізією встановлено, що внаслідок оплати праці за не відпрацьований час десяти сумісникам за період перебування їх на лікарняному та у відрядженнях за основним місцем роботи, необґрунтовано виплачено заробітної плати на загальну сумму 25,14 тис. гривень.

 

 В результаті завищення вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт, які виконували підрядні організації, встановлено необґрунтоване витрачання бюджетних коштів на загальну суму                              13,70 тис. гривень.

 

Недотримання встановленого порядку ведення бухгалтерського обліку, а саме не проведення індексації житлового фонду, що призвело до заниження в обліку Училища залишкової вартості основних засобів на загальну суму 1 754,80 тис. гривень.

 

Проведеними інвентаризаціями встановлено нестачу продуктів харчування в сумі 1,11 тис. грн та лишки матеріальних цінностей на загальну суму 12,19 тис. гривень.

 

З метою повного усунення порушень фінансової дисципліни та недопущення їх у подальшій роботі директору Училищу направлено попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства і вимогу щодо необхідність усунути виявлені порушення.

 

За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни, сім посадових осіб Училища притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Про результати ревізії проінформовано Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та матеріали ревізії передані до правоохоронного органу для відповідного реагування.

 

Нагадуємо, що аудитори Харківщини протягом січня - вересня 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму 18,7 млн гривень. http://www.dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/153180

 

         Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі