хочу сюди!
 

Ирина

53 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 48-53 років

Підвищення кваліфікації працівників

  • 30.09.19, 16:49

Підвищення кваліфікації працівників Офісу з питань надання  публічних послуг.


Відділом роботи з персоналом Північно-східного офісу Держаудитслужби було організовано проведення короткострокового тематичного семінару з підвищення кваліфікації співробітників Північно-східного офісу Держаудитслужби за темою „Реформування системи публічних послуг в Україні”.

 

Семінар проводився з 23.09.2019 по 25.09.2019 року у стінах Харківського регіонального інституту державного управління  при Президентові України.

 

На семінарі підіймались теми, щодо забезпечення якісного надання публічних послуг органами влади, підвищення їх якості, надання публічних послуг в контексті децентралізації влади в Україні та інше.

 

Так, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці ХарРІ НАДУ Падафет Юлія Геннадіївна розповіла про етично-психологічні вимоги до організації спілкування з громадянами.

На практичних заняттях співробітники Офісу, разом  з доцентом кафедри права та європейської інтеграції ХарРі НАДУ Тучак Миколою Олексійовичем розібрали приклади  корупційних ризиків при наданні публічних послуг.

Крім того, частина практичних занять відбулась безпосередньо у Регіональному центрі надання адміністративних послуг у місті Харкові, де слухачі могли особисто побачити стан реалізації програми надання публічних послуг.

  За результатами проведення семінару співробітники Офісу, що приймали участь, отримали сертифікати про його успішне проходження.

 

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

1

Коментарі