хочу сюди!
 

Ирина

53 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 48-53 років

Результати ревізії КЗ "СНВК №7"

  • 27.09.19, 10:16

Харківські аудитори в Спеціальному навчально-виховному комплексі №7 виявили фінансових порушень на 629 тисяч гривень

 

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби перевірили Комунального закладу „Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс №7” за період роботи з 01.06.2015 по 31.03.2019 рік. За результатами ревізії встановлені фінансові порушення на загальну суму 629,40 тис. гривень.

 Причинами незаконних витрат бюджетних коштів є оплата за водопостачання та водовідведення в обсягах, що перевищують фактично спожиті послуги, в загальній сумі 69 тис. грн., нарахування єдиного соціального внеску на суми грошових компенсацій у разі невикористання щорічних (основної та додаткових) відпусток (що є платою за невідпрацьований час), та які виплачені працівникам після їх звільнення, – 12 тис. гривень

 За рахунок коштів освітньої субвенції, призначеної для оплати поточних видатків шкільного відділення КЗ „ХСНВК №7” проведено оплату послуг теплопостачання дошкільного відділення КЗ „ХСНВК №7” в загальній сумі 18 тис. гривень.

 Крім того, завищено вартість основних засобів на 234 тис. грн через не списання на видатки вартості вікон пластикових та дверей протипожежних, за фактом встановлення їх на заміну старих, не відображено в обліку наявну кредиторську заборгованість за спожиті послуги теплопостачання в сумі 178 тис. грн, занижено вартість активів на 66 тис. грн, внаслідок списання на видатки вартості улаштованого пандуса, замість віднесення її до вартості будівлі, як добудову навчального корпусу.

 Вжитими заходами в період ревізії забезпечено відшкодування виявлених порушень на загальну суму 492 тис. гривень.

 З метою повного усунення виявлених порушень директору   КЗ „ХСНВК №7” направлено вимогу щодо відшкодування встановлених ревізією порушень в повному обсязі.

   За неналежний контроль у веденні бухгалтерського обліку та допущені порушення фінансової дисципліни трьох посадових осіб КЗ „ХСНВК №7” притягнуто до адміністративної відповідальності.

 Про результати ревізії проінформовано Департамент освіти і науки Харківської облдержадміністрацію та правоохоронні органи.

 Крім того нагадуємо, що у Харківський медакадемії післядипломної освіти знайшли порушень на 5 мільйона гривень

 

         Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.

0

Коментарі

127.09.19, 14:45

Хто поверне аудирам їх фінанси вкладені в цей комплекс