хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Харківські аудитори виявили, фінансові втрати державного бюджет


Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії в Управлінні соціального захисту населення Харківської РДА виявили порушення на суму 521 тис. гривень.

 Зазначений захід державного фінансового контролю був проведений за період діяльності Управління соціального захисту населення Харківської РДА (далі - Управління) за період з 01.01.2015 по 01.12.2018 року.

Зокрема, 362 тис. грн державний бюджет недоотримав через неповернення надавачами комунальних послуг невикористаних сум субсидій після завершення опалювального сезону, а також за останній період отримання субсидії.

Крім того, через не проведення перерахунку призначених субсидій громадянам, якими отримано послуги з газопостачання та постачання електричної енергії в неповному обсязі, внаслідок відключення газопостачання та постачання електричної енергії, зайво призначено та нараховано субсидій на загальну суму 149 тис. гривень.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам, забезпечено відшкодування виявлених втрат в загальній сумі 462 тис. гривень.

Також, виявлено випадки надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг особам, які надали недостовірні дані про отримані доходи під час призначення субсидій, що призвело до втрати 9,45 тис. грн бюджетних коштів.

Північно-східним офісом Держаудитслужби на адресу Управління, направлено вимогу щодо усунення виявлених під час ревізії фінансових порушень в повному обсязі.

Управління попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства.

Про результати ревізії поінформовано УЗЕ ДЗЕ в Харківській області Національної поліції України. 

 Нагадуємо, що фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби протягом січня - травня 2019 року забезпечили відшкодування втрат на суму 9,5 млн грн.

 Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби.


 

0

Коментарі