хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Увага! Розпочинається техогляд

  • 12.01.09, 16:15

СТОСУЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ!

   Згідно змін, що сталися у законодавстві, з 15 січня і аж до 15 грудня цього року триватиме техогляд колісних транспортних засобів.

   Як повідомили в УДАІ Ічнянського району згідно нових вимог законодавства перевірку всіх без виключення транспортних засобів на відповідність технічному стану буде проводити уповноважений на це суб’єкт господарювання. Порядок надання таких повноважень затверджено кабміном.

   На території нашої області діє шість суб’єктів господарювання, що здійснюватимуть таку перевірку. П’ять з них розташовані в Чернігові і один у Коропі. Лише двоє мають ліцензію на перевірку всіх колісних транспортних засобів.

   Якщо ви отримали на одній із чернігівських чи коропській станцій картку про технічну придатність авто до використання, то можна звертатись до Державтоінспекції за отримання талону технічного огляду. Така процедура стосується як юридичних, так і фізичних осіб. Крім того для юридичних осіб буде складено графік проходження техогляду. А от тим, хто має газобалонне обладнання доведеться ще й отримати акт перевірки та технічної справності цього обладнання.

   З моменту отримання картки перевірки технічного стану автовласник має 45 діб на те, щоб отримати талон технічного огляду в Державтоінспекції.

 


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

80%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

Гість: Все в САД

113.01.09, 14:39

сначало мне надо будет купить машину